Wovar EPDM rubber dakfolie met lijm voor maximaal 650x380 cm daken

Productnummer: WV92056 Milieuvriendelijke dakbedekking   |   Kant-en-klare set   |   Voor houten daken   |  

€ 516,45 Per set incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wovar EPDM rubber dakfolie met lijm voor maximaal 650x380 cm daken

  • Kant en klare set dakbedekking
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Inclusief unieke corrigeerbare EPDM lijm voor houten daken
  • EPDM heeft een lange levensduur
  • Alleen geschikt voor houten daken

Wovar EPDM rubber dakfolie met lijm voor maximaal 650x380 cm daken

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede, milieuvriendelijke dakbedekking voor een (klein) houten dak? Dan is dit kant-en-klare pakket EPDM inclusief montagehandleiding met een maximale afmeting van 650x380 cm een ideale optie voor u. Houd er wel altijd rekening mee dat u het dakfolie 40 cm langer en breder moet bestellen dan uw dak. Met een enorm lange levensduur van over de 50 jaar is dit een duurzamere optie dan bijvoorbeeld easyroofing of dakleer. Een bijkomend voordeel van EPDM is dat het bestand is tegen alle weersomstandigheden door de elasticiteit en dus niet scheurt of uitdroogt. Verder is EPDM naadloos, dit betekent dat er geen zwakke plekken in uw dakbedekking komen. 

Let op: Momenteel bedraagt de levertijd voor EPDM pakketten circa 6 weken.

Inhoud van het pakket 

Deze complete set bevat de volgende artikelen: één rol EPDM rubber dakfolie 690 x 420 cm (netto), een ronde dakdoorvoer, een emmer lijm voor het EPDM, een koker spuitlijm, een koker kit voor EPDM, een vachtroller set met twee rollers en een paar handschoenen. 

Tips bij het plaatsen van EPDM

In de bovenstaande video wordt uitgelegd hoe u het beste EPDM kan monteren op uw dak. Zorg er allereerst voor dat de houten ondergrond schoon is, zodat het EPDM later goed kan hechten. Als u dit pakket besteld wordt er een schets meegeleverd, hierop staat op welke plek u de rol het beste neer kunt leggen. Wij raden u aan om die plek aan te houden, dat maakt het uitrollen een stuk eenvoudiger. 

De randen van het EPDM kunt u terugvouwen en samen met de randen van het houten dak goed insmeren met contactlijn. Wij raden aan om gebruik te maken van een aandrukroller, om zo extra kracht uit te kunnen oefenen zodat het EPDM beter hecht aan het hout. U kunt de randen netjes afwerken met daktrimmen of aluminium hoekprofielen voor een goed resultaat. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
EPDM wovar Wovar EPDM rubber dakfolie met lijm voor maximaal 650x380 cm daken Milieuvriendelijke dakbedekking   |   Kant-en-klare set   |   Voor houten daken   |   Op voorraad
€ 516,45 Per set incl. BTW