Abbeystones Giallo Genuanceerd XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld

Productnummer: EX70009-60-300-400-Giallo   |   Luxe stenen met een warme kleur   |   Extra grote stenen

€ 27,32 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Abbeystones Giallo Genuanceerd XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld

  • Getrommeld voor een verouderde look
  • A-kwaliteit stenen van Excluton
  • Geschikt voor oprit
  • Leuk te combineren met keramische tegels

Abbeystones Giallo Genuanceerd XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld

De Abbeystones Giallo Genuanceerd XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld van Excluton zijn geschikt voor ieder oppervlak. Met deze prachtige bruin/grijs genuanceerde klinkers bestraat u eenvoudig een sfeervol terras of looppad, maar met hun dikte van 6 cm kunnen ze ook gebruikt worden voor uw oprit en zelf openbare ruimte. Door de getrommelde behandeling die de stenen zijn ondergaan hebben ze een verouderd uiterlijk, waardoor ze een nostalgische uitstraling hebben. 

Uw nieuwe bestrating legt u eenvoudig zelf

Bent u van plan zelf aan de slag te gaan met uw nieuwe terras of oprit? Abbeystones zijn zeer geschikt om zelf te leggen en met ons gedetailleerde stappenplan en praktische tips wordt bestraten een fluitje van een cent. U leest er alles over in onze klustip! Ook benoemen wij hier alle extra materialen die u nodig heeft om uw tuinproject te realiseren, zoals zand, drainage en betonbanden. TIP! Combineer de Abbeystones met keramische tegels voor een ruimtelijk en speels effect. 

Klinkers in alle soorten en maten

Is dit niet de klinker die bij uw wensen past? De Abbeystones lijn van Excluton biedt vele kleur- en formaat varianten van deze steen. Mocht u niet overtuigd zijn van de kwaliteiten van Abbeystones, dan verwijzen wij u graag naar onze andere oprit bestrating. Gaat u toch liever voor terrastegels? Ook hiervan bieden wij bij Gadero een ruim aanbod. Als u vandaag besteld leveren wij binnen enkele werkdagen bij u aan huis.  


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Abbeystones Giallo Genuanceerd XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld Per 1,08 m2 Abbeystones Giallo Genuanceerd XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld - met deklaag   |   Luxe stenen met een warme kleur   |   Extra grote stenen Op voorraad
€ 27,32 Per m2 incl. BTW