Afsluitprofiel Aluminium voor voorkant polycarbonaatplaten 98 cm

Productnummer: AG44007

€ 10,03 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Afsluitprofiel Aluminium voor voorkant polycarbonaatplaten 98 cm

  • Mooie afwerking
  • Hoogwaardig aluminium
  • Schuif precies in kopse kant van polycarbonaat plaat (geen gereedschap nodig)
  • Geen schroeven of kit nodig voor montage

Afsluitprofiel Aluminium voor voorkant polycarbonaatplaten 98 cm

Gebruik deze aluminium afsluitprofiel aan de voorzijde (kopse kant) van overkapping van polycarbonaatplaten. Zo heeft u een mooie afwerking van uw terrasoverkapping. Koopt u bij ons bijvoorbeeld 5 platen voor uw terrasoverkapping met polycarbonaat platen, bestel dan 5 stuks afsluitprofiel van zogenaamd bruut aluminium.

Deze afsluitprofielen zijn 98 cm lang en passen precies in uw polycarbonaat kanaalplaten. Het afsluitprofiel heeft aan de binnenzijde een ´´lipje´´ waardoor je de plaat niet helemaal afsluit. De reden hiervan is dat de plaat dan kan ventileren. Plaats het lipje aan de onderkant.

Plaats eerst de zogenaamde ondertape. Tevens staat het mooier om tegen een afsluitprofiel aan te kijken dan tegen een stuk tape. Deze zogenaamde lekdorpel maakt uw polycarbonaat overkapping helemaal af.

Advies, boor in beide hoeken 2 kleine gaatjes aan de onderkant zodat condenswater kan ontsnappen. Plaats de zijde met het knikje naar onderen. Lees onder onze klustips ook ons stappenplan voor aanbouw veranda met polycarbonaatdak maken.

Deze afsluitprofielen hoeft u alleen aan het laagste punt van uw polycarbonaat dak te plaatsen. Bekijk onder klustips ook onze video polycarbonaat monteren en houten overkappingen maken. 

Is dit niet het product dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment aan polycarbonaat platen.


Vragen & antwoorden over dit product

is er ook een afsluitprofiel voor de zijkant?

Naast de zijdragers hebben wij geen afsluitprofiel voor de zijkant.

Hoe sluit dit profiel aan op de klikprofielen?Heeft u daar een detail van? Dekt dit profiel de klikprofielen af of hebben die op de uiteinden een eigen afdekprofiel?

Deze afsluitprofielen klikt u aan de kopse kant in uw polycarbonaatplaten. Bij elke klikprofiel krijgt u een apart hoekje voor het afsluiten van de profielen.  

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
afsluitprofiel polycarbonaat platen aluminium voorzijde Afsluitprofiel Aluminium voor voorkant polycarbonaatplaten 98 cm Op voorraad
€ 10,03 Per stuk incl. BTW