Ondertape met gaatjes prijs per m1

Productnummer: AG44005 Met gaatjes

Voor- en nadelen van Ondertape met gaatjes prijs per m1

  • Voorkomt insecten in uw polycarbonaat platen

Ondertape met gaatjes prijs per m1

Deze zogenaamde geperforeerde tape, ook wel ondertape genoemd, heeft u nodig ow uw polycarbonaatplaten af te dichten aan de laagste kant van uw terrasoverkapping, zodat er geen vuil in loopt, maar condens wel kan ontsnappen. Deze speciale ondertape heeft minigaatjes zodat eventueel condens wel kan weglopen uit uw platen. Koopt u bijvoorbeeld 5 polycarbonaatplaten, kies dan bij aantal ondertape ook 5. U krijgt dan 5 strekkende meter ondertape bij uw order. 

Bestel voor de gevelzijde speciaal boventape!

Voordat u het tape monteert, de beschermende plastic verpakking verwijderen aan de onderkant en bovenkant van uw kanaalplaten.

Is dit niet het product dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment aan polycarbonaat platen.


Vragen & antwoorden over dit product

Als ik het goed begrijp is de ondertape met gaatjes om de voorkant dicht temaken? Wat heb ik dan nodig om op de balken te plakken?

Dat klopt. Voor op de balken heeft u onze handige voorberubberde aluminium zijdragers en tussendragers nodig. Hier vallen de platen mooi in en werkt u af met een klikprofiel aan de bovenkant. Het voordeel van onze aluminium dragers zijn dat u deze op het hout kan schroeven en u dus niet rubber rechtstreeks op hout plakt (dit heeft een veel kortere levensduur).

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
polycarbonaatplaten ondertape Ondertape met gaatjes prijs per m1 Met gaatjes Op voorraad
€ 5,95 Prijs per m1 incl. BTW