10% korting op prefab blokhutten en overkappingen Klik hier voor meer info

Aluminium Overkapping Vrijstaand

Een aluminium overkapping niet vast aan uw huis, maar overal waar u maar wenst? Dat kan met de vrijstaande aluminium overkappingen van het A-merk Gardendreams. Met deze vrijstaande overkapping maakt u de ideale zitplek. Deze overkapping is vrij te plaatsen in de tuin, wat u veel vrijheid geeft in uw tuinontwerp. Bij deze vrijstaande overkapping bevindt de goot zich aan de achterkant en het hoogste gedeelte aan de voorkant. Als u hier rekening mee houdt bij het plaatsen, kunt u de overkapping zo neerzetten dat de goot niet zichtbaar is en u van een vrij uitzicht geniet. Wij bezorgen topkwaliteit uit Duitsland van het merk Gardendreams overal in Nederland en België.

Extra opties vrijstaande overkapping

Bij deze vrijstaande overkappingen kunt u kiezen uit een dak van helder of melkwit polycarbonaat. Wij raden een dak van melkwit polycarbonaat aan als u uw overkapping op een zonovergoten plek neer gaat zetten. Staat uw overkapping veel in de schaduw? Dan is een dak van helder polycarbonaat een betere keuze. Het is ook mogelijk om, tegen een meerprijs, speciale dakbedekking te bestellen bijvoorbeeld met hittewerende eigenschappen. Maak ook een afspraak bij onze showroom in Breukelen en laat u uitgebreid informeren over deze vrijstaande aluminium overkapping en alle opties. 

Lees ook onze blog waar op letten bij het kopen van een aluminium veranda? voordat u tot aankoop overgaat.

Aluminium overkapping vrijstaand

Voordelen aluminium overkapping

Een aluminium overkapping heeft veel voordelen, waarvan de grootste misschien wel de duurzaamheid van het materiaal is. Aluminium gaat lang mee en behoeft bovendien maar weinig onderhoud. Dit materiaal heeft een luxe uitstraling en past in elke moderne tuin. Meer voordelen? Hieronder hebben we ze voor u op een rijtje gezet:

  • Zeer lange levensduur
  • Weinig werking
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Uit te breiden met veel extra opties
  • Luxe uitstraling
  • Kwaliteit uit Duitsland

Naast vrijstaande overkappingen biedt Gadero nog veel meer aluminium overkappingen van Gardendreams aan. Bekijk bijvoorbeeld ook onze aluminium aanbouwveranda’s of tuinkamers

 

Aluminium tuinkas kopen

Ontdek tevens onze aluminium tuinkassen. Dit zijn hobbykassen van aluminium en glas waar u zelf uw groente en fruit kunt kweken. Ook kunt u in uw tuinkas een vlonder maken om lekker uit de wind te zitten en 's avonds naar de sterren te kijken. Tuinkas kopen online? Check hier alle tuinkassen van Gadero.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode