Betonpoer Antraciet afgeschuind 15 x 18 x 50 cm incl. RVS hoogteverstelling

Productnummer: DE582005 Geleverd als set met RVS hoogteverstelling!   |   Geschikt voor 12x12 en 15x15 cm palen

€ 31,58 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betonpoer Antraciet afgeschuind 15 x 18 x 50 cm incl. RVS hoogteverstelling

  • Complete set: Betonpoer + RVS Hoogteverstelling
  • Afgeschuind Model
  • Zeer Betaalbaar Model
  • Stelplaatje alleen voor staanders vanaf 12x12 cm geschikt

Betonpoer Antraciet afgeschuind 15 x 18 x 50 cm incl. RVS hoogteverstelling

Zoekt u een goedkope betonpoer? Deze complete wit grijze prefab betonpoer is van glad beton en wordt geleverd als set inclusief in hoogte te verstellen plaatje en draadeind van RVS. Deze betonvoet loopt taps toe (boven 15 x 15 cm onder 18 x 18 cm) en en is ideaal voor het funderen van uw overkapping houten veranda. Gebruik deze betonvoet bij het plaatsen van lariks douglas staanders of geïmpregneerde palen van bijvoorbeeld 11.5 x 11.5 cm, 12 x 12 cm, 14 x 14 cm of 15 x 15 cm. Zet deze antraciet-kleurige betonnen voet in een zak snelcement en/of op een ingegraven stoeptegel.

Betonpoer plaatsen

Let op! Plaats de palen 100% haaks voor een stevig constructie. Het meegeleverde en bijpassende plaatje van RVS heeft een afmeting van 10 x 10 cm groot en beschikt over een schroefgat van 1,5 cm geschikt voor een m16 draadeind van 7,8 cm die tevens wordt meegeleverd. Het hoogteverstellings plaatje beschikt tevens over 4 gaten in de hoeken met een grote van 1 cm. Deze complete betonpoer set is de perfecte oplossing en is vele malen beter geschikt dan bijvoorbeeld een ijzeren paalvoet. Zorg altijd voor schuine schoren in uw houtbouw project. Omdat het plaatje 100 x 100 mm is adviseren we staanders van minimaal 11.5 cm dikte te kiezen en maximaal 15 cm dikte palen. Profiteer nu van deze lage prijs A-kwaliteit betonpoer! Bestel samen met deze betonvoet uw lariks douglas bouwhout. Een wegwerppallet wordt gratis meegeleverd bij de betonpoer!

Maatwerk overkapping maken?

Bereken de benodigde materialen met onze overkapping rekentool. Klik op de link om de rekenhulp te starten en een overkapping te bouwen met deze 15 x 18 cm betonpoer.

Stevige basis

Om er voor te zorgen dat deze betonpoer van 50 cm hoog niet kan zakken besteld u snelcement. Schakel bij ingewikkelde en zwarte houtbouw projecten experts in voor berekeningen van maximaal draaggewicht. Met name bij overkappingen en schuren met puntdaken en dakpannen kan het gewicht fors oplopen. Bestel nu uw betonnen paalfundering samen met uw bouwhout bij de grootste houthandel van de Benelux.

Meebestellen bij betonpoer

Vergeet niet 4 stuks houtdraadbouten of 4 flenskopschroeven met Torx kop mee te bestellen. Hiermee maakt u het plaatje vast aan uw staander. Kies de lengte 8 cm en boor deze voor met een 3.5 mm boortje, zodat de bout of schroef niet te ruim zit.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Set: Betonpoer + RVS Hoogteverstelling BetonpoerAntraciet afgeschuind Betonpoer Antraciet afgeschuind 15 x 18 x 50 cm incl. RVS hoogteverstelling Geleverd als set met RVS hoogteverstelling!   |   Geschikt voor 12x12 en 15x15 cm palen Op voorraad
€ 31,58 Per stuk incl. BTW