Tuintegel 60x60x4 cm Grijs zonder facet - Populair

Productnummer: EX70928G   |   Geborsteld en geïmpregneerd   |   Deze tegels zijn te bestellen per 7 stuks

€ 39,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuintegel 60x60x4 cm Grijs zonder facet - Populair

  • Geborsteld en geïmpregneerd
  • Strakke tegel zonder facetrand
  • Tijdloos en duurzaam
  • A-kwaliteit van Excluton
  • Niet af te trillen
  • Niet geschikt voor oprit

Tuintegel 60x60x4 cm Grijs zonder facet - Populair

De betonnen tuintegel met coating in de populaire kleur Grijs met de afmeting 60x60 cm, is 4 cm dik en heeft geen facet. Door de industriële beton kleur en de strakke randen oogt deze tegel als een zeer stoere industriële betonnen terrastegel. Deze populaire Excluton betontegel van 60x60 cm is niet alleen geschikt voor een looppad of een terras maar ook voor uw dakterras vanwege de beperkte dikte van 4 cm. Ook veel klanten gebruiken deze tegel als relatief goedkope stenen ondervloer voor in blokhutten of onder vlonders.

Bestel hier deze goedkope 60x60 cm grijs terrastegels nu voor aantrekkelijke prijzen per stuk, hiermee maakt u gemakkelijk een terras van allerlei afmetingen. Let wel op dat de tegels per 7 stuks worden verkocht. 

Onderhoudsvriendelijk en duurzaam

Deze 60x60 cm terrastegels zijn onderhoudsvriendelijk dankzij de toplaag van natuurlijk grondstoffen en kleurondersteunende materialen, dit kunt u echter niet vergelijken met volledig gecoate tegels. De bovenkant van de tegels zijn stroef tegen het uitglijden. Door deze stroeve bovenkant heeft de tegel een hoog voetcomfort. Zoekt u groot formaat tegels, overweeg dan deze 60x60 cm zwarte betontegels zonder facet.

De Optimum Tuintegel 60x60x4cm zelf leggen

Deze tegel wordt geleverd per 7 stuks. Daarbij dient u bij het berekenen van het benodigde aantal tegels rekening te houden met een snijverlies van circa 8%. Profiteer nu van onze lage prijs voor deze 60x60 grijs betontegel.

Deze tegels legt u gemakkelijk zelf in een zandbed van minimaal 10 cm. Gebruik hierbij straatzand of ophoogzand voor het beste resultaat waarmee u het langst kunt genieten van uw sierbestrating.

Lees hier tips voor terras aanleggen.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het uiterlijk van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart

Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Hallo Ik vroeg mijn af of deze tegel kras gevoelig is wij hebben namelijk een dochtertje die in de tuin gaat spelen en nergens nog naar kijkt en dan wil ik natuurlijk niet dat het heel erg krast door het speelgoed. Gr Richard

Alle betontegels met of zonder coating zijn niet krasbesteding. Alle keramsiche terrastegels zijn dit wel. Deze worden tegenwoordig ook nog een zo gemaakt dat ze niet glad zijn bij nat weer. Ideaal voor kleine kinderen. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Tuintegel 60x60x4 cm Grijs met coating zonder facet - Populair Tuintegel 60x60x4 cm Grijs zonder facet - Populair   |   Geborsteld en geïmpregneerd   |   Deze tegels zijn te bestellen per 7 stuks Op voorraad
€ 39,95 Per m2 incl. BTW