Filters:

Helaas!

Er zijn geen producten die voldoen aan uw gekozen filteropties.

Een mooie blokhut gezien? Maar geen tijd of zin om de blokhut zelf te monteren? De montageservice van Gadero schiet te hulp! De montageservice van Gadero geeft u als klant de mogelijkheid om een blokhut te laten monteren op locatie. 

Wilt u ook graag gebruik maken van onze Montage service? Vul dan ons montage aanleveringsformulier in, met deze informatie kunnen wij u voldoende adviseren en een vrijblijvende offerte opsturen. Een aanleveringsformulier is nodig om uw kosten in beeld te brengen voor de montage opdracht. 

Aantal aandachtspunten voor de klant:

 • Klant is zelf verantwoordelijk voor het ontstane restafval;
 • De aangeschafte producten moeten compleet, in originele verpakking en op de dag van installatie binnen 5 meter klaar liggen op de werkplek van de installatie. Indien niet mogelijk, graag communicatie hierover;
 • Indien de constructie aan bepaalde vergunningen of ontheffingen moet voldoen, dan moet dit op voorhand al geregeld zijn;
 • Klant zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste informatie. Indien verkeerde informatie is doorgegeven en de desbetreffende klussers kunnen op locatie niet aan het werk. Dan wordt er tot €200,- in rekening gebracht;
 • Indien u samenwerkingen aangaat met andere partijen buiten Gadero. Wat onze klusmannen dus niet voor u uitvoeren. Dient dit op voorhand geregeld te zijn. Onze klus-professionals hebben helaas geen tijd om te wachten;
 • Op de dag van de klus zal de vakman de montage nog een keer duidelijk met u bespreken en overlegt ook eventueel meerwerk. Onverwacht 'meerwerk' kan extra kosten met zich meebrengen;
 • Klant kan alleen gebruik maken van de montageservice indien ook de producten bij Gadero worden besteld.

Gadero montage werkwijze blokhut:

 • Het waterpas maken van de ondergrond dient te worden gedaan door ook onderling alle zijden te waterpassen. Hier kan indien van toepassing gebruik worden gemaakt van piketpalen + balken deze dienen te worden bevestigd aan elkaar met slotbouten. Hiermee kan een waterpas onderconstructie worden gecreëerd waarop de afwateringsbalken worden gemonteerd. Dit vormt de basis voor de eerste laag blokhutprofielen. Zorg ten alle tijde voor een waterpas en haakse opbouw. De klant dient een waterpas ondervloer aan te leveren als basis voor de montage. 

 • Tijdens het opstapelen van de blokhutprofielen deze goed aankloppen met een rubberen hamer en aanslag-klos om de veer van het profiel niet te beschadigen. Ook blijven waterpassen om een goede opbouw te waarborgen.

 • De deur en raamkozijnen NOOIT vastschroeven aan de profielen, hierdoor kan het hout zijn werking niet kwijt waardoor schade wordt veroorzaakt. Alleen monteren aan de onderkant (dorpel) en bij een raam aan de onderkant. De afwerklatten aan zowel de binnenkant als buitenkant rondom ook nooit monteren aan de blokhutprofielen, alleen de deur of raamkozijn zelf.

 • Blokhut combinaties met overkapping en bergruimte zorgen voor meer werk vanwege het afmonteren van ramen en deur(en). Blokhut overkappingen zonder ramen en deuren zijn sneller te plaatsen. Ook zijn blokhutten met punt dak doorgaans meer werk dan tuinhuisjes met plat dak

 • Het dakbeschot dient te worden gespijkerd of geschroefd op de dakbalken. Zorg dat de planken mooi in lijn worden gelegd. Mes en groef planken nooit te strak inelkaar monteren, maar ruimte overhouden voor werking (muv vers geimpregneerd en nat hout)

 • Bij montage van blokhutten is de handleiding altijd leidend! Lees deze dus goed door alvorens wordt begonnen.

 • Het plaatsen van de ventilatieroosters dienen tegenover elkaar te worden geplaatst, De ene laag in de wand, het rooster er tegenover hoog in de wand. Zo kan de blokhut goed ventileren.

 • Indien van toepassing de houten vloer nooit strak monteren tegen de wand van de blokhut aan. Houdt hier altijd 1 à 1,5 cm ruimte tussen, deze later afwerken met bijgeleverde plint. De meegeleverde geïmpregneerde onderbalken verdelen onder de planken en indien van toepassing rekening houden met de ondersteuning van kopse naden (ruimte voor werking: 1 à 2 mm).

 • Stormankerset in de hoek van elke wand monteren, draai ze nooit zo strak dat de veer wordt ingetrokken, zo is werking namelijk niet meer mogelijk.

 • Het leggen van dakbedekking heeft per product een andere gebruiksmethode:

- Epdm: verlijmen van de randen en goed aandrukken met de hand of roller. Daarna de daktrimmen plaatsen en eventueel het dakdoorvoer doorprikken.

- Easy Roofing: op het laagste punt beginnen met het uitrollen van de eerste baan in de lengterichting. De volgende laag dakpansgewijs laten overlappen (minimaal 20cm) over de eerste laag en op deze manier omhoogwerken. Daarna de daktrimmen plaatsen en eventueel het dakdoorvoer doorprikken.

- Dakleer: Vergelijkbaar met Easy Roofing echter dient deze te worden gekit met bijgeleverde kit. Dakleer is kwetsbaar voorzichtig verwerken is aan te raden.

- Dakpanplaten: Rekening houden met dakpansgewijs overlap, voor goede waterafvoer.

- Dakshingles: Dakpansgewijs monteren met asfaltnagels en kit om opwaaien te voorkomen. Shingles zijn kwetsbaar voorzichtig verwerken is aan te raden.

- Dakgootset: Monteren met bijgeleverde klemmen aan de rand van het dak. Volgens montagehandleiding. 

 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode