Blokhut Oletha 785 x 510 x 257 cm

Productnummer: DE11265 Inclusief dubbel glas en 60 m² dakleer

€ 3978,95 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 131,98 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Daktrim
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Dakdoorvoer
Dakdoorvoer
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
SamenstellingSluiten
  • € 3978,95StandaardproductBlokhut Oletha 785 x 510 x 257 cm
  • € 0,00Extra optiesbekijk opties
  • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Oletha 785 x 510 x 257 cm

  • Scandinavisch vuren
  • Dubbel glas en dakleer 60 m² inbegrepen
  • Veel glas in bergruimte
  • Ruime overkapping
  • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)
  • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus mee te bestellen.

Blokhut Oletha 785 x 510 x 257 cm

Blokhut Oletha is niet zomaar een tuinhuisje. Deze luxe Blokhut Oletha bestaat uit een 5-hoekig overdekt deel met luifel en oversteek. Dat maakt blokhut Oletha een ideaal buitenverblijf om tot in de late uurtjes te relaxen en uw buitenspullen op te bergen. Doordat de zijwand en achtwand niet volledig dicht is geeft dit een extra luxe uitstraling. Het tuinhuisje is gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch vuren hout. De oversteek bij de bergruimte zorgt ervoor dat u altijd droog staat in de deuropening van uw berging, wel zo handig en een goede bescherming van het hout.

Verder kijken:  overkapping ca 7 meter breed

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Oletha kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Oletha. Deze starterset  bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Maten

De afmetingen zijn 785 bij 510 cm. De berging van Blokhut Oletha is circa 372 bij 300 cm. De overkapping is 395 cm breed en 510 cm diep. De nokhoogte van blokhut Oletha is 257 cm. De maat van de deur is inclusief kozijn 143x196 cm en is voorzien van enkel glas. De ramen zijn vast en hebben de afmeting 54x187 inclusief kozijn. De ramen zijn voorzien van dubbel glas. De dikte van de blokhutprofielen zijn 40 mm. De oppervlakte van deze blokhut is 37,5 m².

Ramen 3 (54x187)
Deuren 1 (143x196)

Inbegrepen

Bij blokhut met overkapping Oletha ontvangt u het complete pakket en daarbij ontvangt u ook de scharnieren voor de deur. Het dakleer wordt meegeleverd. Deze blokhut met overkapping kan ook gespiegeld opgebouwd worden. Deze blokhut Oletha met wanden van 40mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan omdat deze een zeer lange levensduur hebben en zorgen voor een goede afwatering. U plaatst deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Andere opties zijn uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Verduurzamen

Door ons uw blokhut Oletha laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 5 - 6 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 7 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Wilt u uw blokhut Oletha in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 7 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Oletha. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Dakbedekking

Blokhut Oletha wordt standaard geleverd met 60 m2 dakleer. Via de extra opties kunt u nog andere dakbekking bijbestellen (meerprijs). U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Easy-roofing of EPDM.

Dit product valt onder de categorie: Blokhut 40 mm, Overkapping 7 meter breed.

Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Oletha Blokhut Oletha 785 x 510 x 257 40 mm wand Inclusief dubbel glas en 60 m² dakleer Ruim op voorraad
€ 3978,95 per stuk incl. btw