Logo Gadero
service

Blokhut Paiva 350 + 450 x 350cm Hoekblokhut met overkapping Wanddikte 44 mm

Productnummer
DE11273
Inclusief dubbel glas
Kan gespiegeld opgebouwd worden
BlokhutPaivaonbehandeldvoorkant
BlokhutPaivaonbehandeldzijaanzicht
BlokhutPaivaonbehandeldachterkant
BlokhutPaivaonbehandeldbovenaanzicht
blokhut_paiva_zwart_geverfd
BlokhutPaivabehandeld
BlokhutPaivaonbehandeldplattegrond
schermafbeelding_2018_01_19_om_104547
Per stuk,vanaf

4.955,25

incl. BTW

14 stuks op voorraad
1 tot 7 dagen
Details
Diepte
350 cm
Breedte
350 cm
Hoogte
350 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Funderingsbalken met afwatering
4.955,25incl. BTW
1 tot 7 dagen
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Veelzijdig te gebruiken

 • Scandinavisch vurenhout, kleine noesten, minder werking dan Midden Europees

 • Dubbel glas

 • Luxe wolfskapdak

 • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)

 • Starterset niet inbegrepen

Specificaties

Gewicht
1650 kg
Wanddikte
44 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Breedte
350 cm
Diepte
350 cm
Hoogte
350 cm

Blokhut Paiva 350 + 450 x 350cm Hoekblokhut met overkapping Wanddikte 44 mm

Blokhut Paiva is geen kleintje. Deze blokhut is 8 bij 3.50 meter groot. Wij leveren blokhut Paiva met dubbel glas, wat bij de prijs inbegrepen zit. De wanddikte is 44 mm en het vurenhout komt uit Scandinavië, waar bomen trager groeien en u dus duurzamer hout krijgt. Deze ruime blokhut behoort tot de 8x4 meter modellen.

Verder kijken: >overkapping ca 8 meter breed en >blokhut 8x4 meter.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Paiva kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Paiva. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatieroosters als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties:

1. Door ons uw blokhut Paiva te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 8 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Afmetingen

Deze 800 x 350 cm grote blokhut heeft een overkapping van 450 x 350 cm. Voor de ramen van blokhut Paiva, die te openen zijn, wordt dubbel glas meegeleverd. De afmetingen van de berging zijn: 350 cm breed x 350 cm diep x 302 cm nokhoogte. De funderingsmaat is 780 x 330 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 45 mm. De afmeting van de dubbele deur is inclusief kozijn 143 x 192 cm. De ramen zijn ieder 86 x 122 cm inclusief kozijn.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 350+450x350 cm
Funderingsmaat 780 x 330 cm
Blokhutmaat 350 x 350 cm
Binnenmaat 321 x 321 cm
Overkappingmaat 450 x 350 cm
Nokhoogte 310 cm
Overkapping 450 cm
Staanders 2
Ramen 2 (86x122)
Deuren 1 (143x192)
Beglazing Dubbel glas
Daksoort Schilddak
Dakbedekking Geen
Dakoppervlak 37,7 m²
Inhoud 29,4 m³
Oppervlakte (m²) 9.7 + 14.8 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja
Inclusief Hang- en sluitwerk en montagehandleiding


Deze blokhut/berging Paiva is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.Fundering

Wat wordt er standaard meegeleverd?

De blokhutten en tuinhuizen worden geleverd met een handleiding. De roedes voor de deuren en ramen worden los meegeleverd. Bestel blokhut Paiva nu inclusief dubbel glas bij Gadero. Deze blokhut Paiva met wanden van 44mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten. U dient dakbedekking zelf uit te kiezen en mee te bestellen.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Dakbedekking

Voor uw Blokhut Paiva dient u zelf dakbedekking uit te zoeken en mee te bestellen. Via de extra opties kunt u verschillende soorten dakbekking bijbestellen, zoals Dakshingels in diverse varianten en kleuren, waaronder Dakshingles Recht Zwart of Beverstaart Rood.

Kortom, met blokhut Paiva in uw tuin bent u jarenlang zeker van een mooie berging en ruime terrasoverkapping. Het schuine dak van dit tuinhuisje zorgt ervoor dat u hemelwater eenvoudig afvoert.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen.
De volgend opties zitten niet standaard bij de prijs inbegrepen:

 • Piketpaal Fundering en betonnen funderingsprofiel

 • Dakpanprofielplaten (wel easy/aquapan)

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met 8 tot 12 weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de >blokhut montageservice en lees voorafgaand de >algemene voorwaarden goed door is ons advies!