Houten blokhut Annette met Overkapping Onbehandeld Vuren 700 x 400 cm

Inclusief deuren en ramen met echt glas   |   Met overdekte dubbele deur

€ 3289,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Dakdoorvoer
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen (voor constructieliggers)
Dakbedekking plat dak
Totaal voor dit product
  • € 3289,95Dit product
€ 3289,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Annette Overkapping Onbehandeld Vuren 700 x 400 cm

  • Kan ook gespiegeld opgebouwd worden
  • Ramen en deuren inclusief enkel glas
  • Inclusief Easy-Roofing
  • Gratis bezorging
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE11201
Afmetingen:
700 x 400 cm
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
4
Nokhoogte:
233 cm
Deurhoogte:
190 cm inclusief kozijn
Ramen:
2 (te openen)
Dakbedekking:
Inclusief Easy-roofing
Materiaal:
Onbehandeld Vuren
Breedte:
700 cm
Diepte:
400 cm
Hoogte:
233 cm

Blokhut Annette Overkapping Onbehandeld Vuren 700 x 400 cm

Deze combinatie van blokhut en overkappingvan 7 bij 4 meter geeft u veel mogelijkheden. De berging kunt u gebruiken voor het opslaan van gereedschap, tuinmeubelen en andere benodigdheden voor in de tuin. Daarnaast heeft deze vuren houten tuinhuis een ruime overkapping. Hier heeft u voldoende ruimte voor een trendy loungeset of eettafel. Zo geniet u extra lang van het buiten leven. Het grote voordeel van Blokhut Annette is dat u altijd droog staat als u tuinberging wilt binnenstappen. Bovendien gaan uw kozijnen en deuren langer mee, want deze staan altijd droog. De dubbele deuren zijn schuin gepositioneerd, zodat u van alle kanten eenvoudig uw bergruimte kan betreden. Deze blokhut met zijluifel en voorluifel heeft 3 fraaie staanders met schuine schoren voor extra stevigheid. Dit model Annette wordt geleverd in onbehandeld vuren hout. Impregneren is mogelijk en wordt aanbevolen. Kies uit groen, bruin en grijs impregneren. De levertijd hiervoor is 3 weken.

Standaard meegeleverd

Deze blokhut wordt geleverd inclusief glaswerk, de 2 ramen zijn beide te openen, vuren staanders met schuine schoren en de benodigde bevestigingsmaterialen inclusief tekeningen. Tevens zijn de deuren voorzien van hang- en sluitwerk. De roedes voor de ramen en deuren worden los meegeleverd. Blokhut Annette wordt 40 m2 Easy-roofing meegeleverd.

Afmeting

De breedte van deze populaire blokhut is 700 cm en de diepte is 400 cm. Het overkapping gedeelte is 4 bij 4 meter. Het tuinhuisje is 2.8 bij 2.8 meter.

De wanddikte van deze vuren blokthut is 40 mm, dus extra dik! De nokhoogte is 233 cm. De deurhoogte inclusief kozijn is 190 cm. De afmetingen van de ramen zijn 88 x 125 cm inclusief kozijn en zijn te openen. De funderingsmaat is 680 cm x 280 cm. Deze blokhut van onbehandeld vuren wordt geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen. De 3 betonpoeren dient u echter wel los bij te bestelllen. 

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Impregneren of grondverf laag?

Door ons uw blokhut Annette laten impregneren (aanbevolen) kost 3 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor grijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Impregneren beschermt uw blokhut tegen schimmels en andere aantastingen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

Wilt u uw blokhut Annette in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Annette. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. 

Ventilatie

Goede ventilatie van uw berging is erg belangrijk. Wij raden u aan om een ventilatierooster te plaatsen op de tegenoverliggende wanden. Bijvoorbeeld 1 op de linkerwand en 1 op de rechterwand. Plaats hierbij 1 rooster hoog en het andere rooster laag op de wand. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie in uw berging. Wanneer u ventilatieroosters als optie meebesteld ontvangt u 2 roosters en de daarbij behorende schroeven.

Extra opties

Er zijn vele extra opties om deze populaire blokhut precies af te stemmen naar uw wensen. Denk hierbij aan een ventilatierooster, funderingsbalken (sterk aanbevolen) een dakgootset, een extra wandlaag of zelf beitsen van uw blokhut. 

Maak uw tuinhuis + overkapping compleet met een mooie vloer. Kies uit abbeystones in wildverband grijs, zwart of sierra kleur bijvoorbeeld. Of ga voor onze betaalbare 50x50 en 60x60 cm betontegels. Tot slot bieden wij een ruime collectie loungesets en houten tuinmeubelen.

Extra zijwanden? Wilt u graag een extra zijwand toevoegen aan uw blokhut? Selecteer bij extra opties een extra zijwand en kies voor onbehandeld of geïmpregneerd. De zijwanden zijn gemaakt van blokhutprofiel planken. De zijwand wordt dubbelzijdig middels u-lijst gemonteerd.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Dit moet mogelijk zijn. Dit kan geregeld worden in overleg met de leverancier. Wanneer u dit daadwerkelijk wilt kunnen wij contact voor u opnemen met de leverancier om de mogelijkheden op te vragen.

Ja speigelen bij dit model is mogelijk.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Houten Blokhut Kukka 700 x 350 cm Blokhut Annette met Overkapping Onbehandeld Vuren 700 x 400 cm Inclusief deuren en ramen met echt glas   |   Met overdekte dubbele deur Ruim op voorraad
€ 3289,95 per stuk incl. BTW