Houten Carport Dubbel 600 x 500 cm voor 2 auto's

Productnummer: DE2292 Dubbele Carport voor 2 auto's   |   Inclusief Lichtdoorlatende Kunststof Dakplaten   |   Geïmpregneerde staanders 12 x 12 cm 2

€ 1.122,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 23,86 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Beton
Betonpoeren
Paalpunten
Paalhouders
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Instortanker (verstelbaar) + PVC Buis
Samenstelling Sluiten
  • € 1.122,95 Standaardproduct Houten Carport Dubbel 600 x 500 cm voor 2 auto's
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten Carport Dubbel 600 x 500 cm voor 2 auto's

  • Keteldruk Geimpregneerd grenen hout
  • Inclusief vierkante staanders 12 x 12 cm
  • Inclusief bevestigingsmaterialen
  • Inclusief Lichtdoorlatende Kunststof Dakplaten
  • Exclusief fundering (bestel 6 betonpoeren mee)

Houten Carport Dubbel 600 x 500 cm voor 2 auto's

Deze geïmpregneerde houten dubbele carport is zeer geschikt om uw auto te beschermen tegen de weersomstandigheden. Carport Dubbel heeft een breedte van 600 cm en een diepte van 500 cm, en biedt daarmee voldoende ruimte voor 2 auto's! Ook handig is dat de doorrijhoogte 230 cm is zodat ook SUV's eronder kunnen staan. De nokhoogte van deze dubbele houten geïmpregneerde carport is ca. 260 cm.

Voor deze carport zijn de 6 meegeleverde palen benodigd. Deze palen hebben aan beide zijden bovenaan 2 extra balken, ook wel schoren genoemd, die vastzitten aan het plafond voor de versteviging die u nodig heeft. Door deze extra versteviging kan er maar liefst 50kg sneeuw per m2 op het dak liggen! U kunt de doorrijhoogte verhogen door de palen op verstelbare betonankers of betonpoeren te monteren.

Deze carport wordt geleverd met lichtdoorlatende kunststof dakplaten (golfplaten) en bevestigingsmaterialen zoals schroeven en ijzerwaren. Voor het dak geldt een maximale sneeuwbelasting (sneeuwlast) van 50kg/m2. Bij ernstige sneeuwval altijd uw dak sneeuwvrij houden.

De staanders van deze carport zijn 12 bij 12 cm dik. De palen zijn 290 cm lang en kunnen afgekort worden voor montage op een paalvoet of 60 cm in de grond geplaatst worden. Bij montage op paalpunten of paalhouders kunt u de doorrijhoogte vergroten. Met montage op betonpoeren met verzinkt stelplaat heeft u de meest ideale constructie. Monteer ten alle tijden schuine schoren in uw carport, dit voorkomt bij harde wind het scharen van uw constructie.

U bouwt uw carport om tot een dichte houten garage zonder deur met mes en groef rabatdelen of zweeds rabat potdekselplanken voor nog meer bescherming tegen weersomstandigheden. De rabatdelen en het Zweeds rabat zijn eenvoudig aan de staanders van de carport te monteren. 

Ook vindt u bij Gadero de bestrating voor uw carport die u zoekt. Neem bij voorbeeld de bonte waaltjes stenen of dikformaat klinkers in allerlei kleuren. 

Wist u dat... u deze carport ook kan gebruiken als overkapping? Zelf een overkapping op maat bouwen? Raadpleeg onze rekentool


Vragen & antwoorden over dit product

Hoe dient het hout behandeld te worden en wat is de te verwachten levensduur?

Deze carport is reeds geimpregneerd.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Toch een sterretje eraf.. heb eindelijk eens tijd gehad om eraan te werken. Ik weet niet wat normale toleranties zijn voor hout constructies, maar heb toch een paar zwaar getordeerd 6 meter balken want het lastig maakt om mee te werken. Tevens zijn de inkepingen die in de staanders gemaakt zijn ook niet helemaal zuiver. Ik heb zelf iets wat betere en dikkere schroeven gebruikt dan die erbij geleverd zijn, deze oogden een beetje iel.
prijs
accuraatheid van de inkepingen af fabriek en lengte van de balken.
Vrij complete set, prijs kwaliteit verhouding is prima!
vrij compleet
Geen goede instructies voor het opbouwen van de carport.

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Carport Dubbel Houten Carport Dubbel 600 x 500 cm voor 2 auto's Dubbele Carport voor 2 auto's   |   Inclusief Lichtdoorlatende Kunststof Dakplaten   |   Geïmpregneerde staanders 12 x 12 cm Op voorraad
€ 1.122,95 Per stuk incl. BTW