Logo Gadero
inspiratieservice

Dakgoot set kunststof mastgoot 100 x 5000 mm zwart - 2 stuks

Productnummer
DE34304
dakgoot_monteren_dakgootsets_16_4
dakgoot_monteren_dakgootsets_9
Per stuk

391,95

incl. BTW

180 stuks op voorraad
1 tot 7 dagen
Details
Diepte
500 cm
Breedte
10 cm
Materiaalsoort
Kunststof
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Makkelijk te monteren en in te korten

  • Complete dakgoot set

  • Kunststof is licht van gewicht

  • U krijgt de gootset voor beide kanten van uw zadeldak

  • Alleen voor zadeldak overkappingen

Specificaties

Materiaalsoort
Kunststof
Materiaal
Kunststof
Kleur
Zwart
Breedte
10 cm
Diepte
500 cm

Dakgoot set kunststof mastgoot 100 x 5000 mm zwart - 2 stuks

Monteer deze kunststof dakgoot set (2 stuks) met een lengte van 5 meter aan uw overkapping of tuinhuis om het regenwater geleidelijk af te voeren. Met een breedte van 100 mm kan dit hemelwaterafvoer systeem veel water afvoeren. Deze set bevat de mastgoot inclusief alle montage onderdelen zoals de beugels, maar ook de onderdelen als de hemelwaterafvoer buis en eindstukken. Een dakgoot dient niet alleen als waterafvoer, maar deze zwarte goot geeft ook nog eens een mooie afgewerkte look aan uw overkapping of tuinhuis.

Kunststof dakgoot

Het type van deze kunststof dakgoot wordt ook wel een mastgoot genoemd. Deze mastgoot is breder dan een minigoot, maar weer smaller dan een bakgoot. Deze mastgoot is geschikt voor overkappingen met een lengte tot 12 meter. Kunststof dakgoten zijn een moderne toepassing. Vroeger waren dakgoten vooral van verzinkt staal, maar hier zit tegenwoordig verandering in. Zo zijn kunststof dakgoten voordeliger qua prijs en ze zijn stukken lichter qua gewicht. Dit zorgt ervoor dat de kunststof goten gemakkelijker te monteren zijn. Ook zijn de dakgoten makkelijk in te korten, waardoor u eenvoudig iets kunt aanpassen.

Afvoer

Wanneer u de goot plaatst houdt er dan rekening mee dat het water ook ergens naartoe moet stromen. U kan de afvoerbuis simpelweg aansluiten op de drainage, maar de keuze van Gadero gaat uit naar een regenton. Het water uit in de regenton kan u weer herbruiken.

In een dakgoot stroomt het vuil met het water mee, waardoor dit zich zal ophopen aan het einde van de goot. Om deze reden is een schoonmaak van minimaal 1 keer per jaar aanbevolen voor dakgoten.

Heeft u niet genoeg aan 5 meter dakgoot? Wees gerust, u hoeft dan niet een complete set bij te bestellen, maar u kan eenvoudig alleen een goot uitbreidingsset bestellen.