Logo Gadero
service

DHZ Overkapping Zoutelande Red Class Wood 400 x 330 cm - Doe het zelfbouw

Productnummer
DE12109
Wordt geleverd zonder voorbewerking, maar met duidelijke opbouwinstructie
Geleverd als basispakket, zonder wanden!
dhz_red_class_overkapping_zoutelande_400x330cm
dhz_red_class_overkapping_zoutelande_400x330cm_plattegrond
Per stuk,vanaf

794,95

incl. BTW

5 stuks op voorraad
Details
Diepte
330 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
267 cm
3 tot 4 weken
Betonpoeren
794,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Aantrekkelijke prijs, wel alles zelf nog op maat zagen

 • Uit te breiden met diverse type wanden

 • Inclusief gelamineerde staanders 12 x 12 cm

 • Red Class Wood

 • Kost meer klustijd omdat alles nog zelf gezaagd moet worden

 • Prijs exclusief dakbedekking

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Houtsoort
Red class wood
Kleur
Rood
Diepte
330 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
267 cm
Doorloophoogte
234 cm
Behandeling
Geïmpregneerd

DHZ Overkapping Zoutelande Red Class Wood 400 x 330 cm - Doe het zelfbouw

U zoekt een goedkope overkapping van ca. 4x3 meter van Red Class Wood? Dit doe het zelf Buitenverblijf Zoutelande is gemaakt van Red Class Wood, het nieuwe geïmpregneerde naaldhout "houtsoort" met de looks van Lariks Douglas hout, zonder de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Zo is Red class hout vormvast doordat het kunstmatig is gedroogd.

Deze DHZ Red Class Wood overkapping Zoutelande is in totaal 4 meter breed, 330 cm diep en 2.67 meter hoog. Deze overkapping heeft tevens nog een totale overstek van ca. 30 cm (voorkant) waardoor de totale diepte van het dak uitkomt op 330 cm. Dit moderne buitenverblijf wordt geleverd met een plat dak en heeft een doorgangshoogte van ca. 234 cm.

Doe het zelfbouw pakket

Overkapping Zoutelande van 400 x 300 cm wordt geleverd in een DHZ pakket bestaande uit Red Class Wood hout zonder voorbewerking. Het doe het zelfbouw pakket wordt geleverd met een duidelijke opbouwinstructie, waarmee u alle onderdelen zelf op maat maakt.

Inbegrepen

Deze Tuindeco buitenverblijf type Zoutelande van ca. 4 x 3 meter wordt geleverd als basis pakket zonder wanden. De Red Class Wood houtbouw materialen van DHZ pakket Zoutelande bestaan uit:

 • Gelamineerde staanders 12 x 12 cm

 • Ringbalken 4.5 x 14.5 cm

 • Gordingen 4.5 x 12 cm

 • Schoren 4.5 x 12 cm

 • Dakbeschot 1.8 x 14.5 cm

 • Boeidelen 2.8 x 19.5 cm

 • Stadsuitloop (vierkant)

 • Opbouwtekening, inclusief bevestigingsmaterialen

Fundering

Monteer de 4 stuks overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in antraciet of wit/grijs, of rechte modellen in de kleurantraciet.

Voor het plaatsen van eventuele wanden (extra opties) tussen de staanders adviseren wij om rechte model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de wanden op betonbanden (advies).

Dakbedekking

Deze moderne Red Class Overkapping Zoutelande wordt geleverd exclusief dakbedekking voor het bedekken van het platte dak. Via de extra opties kunt u EPDM rubberfolie meebestellen voor het duurzaam bedekken van het dak. Vergeet niet op EPDM contactlijm mee te bestellen (meerprijs), dit vindt u tevens bij de extra opties. Voor het afvoeren van het hemelwater van het platte dak wordt tevens een stadsuitloop vierkant meegeleverd. Let op: bestel voor elke 5m2 aan EPDM, een extra bus spuitlijm mee!

Voor het afwerken van de dakranden en het EPDM kunt u tevens complete daktrimsets meebestellen (sterk aanbevolen). Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van een complete daktrimset in aluminium of in de moderne kleur antraciet. De daktrimset worden met rechte delen, hoekstukken en koppelstukken geleverd, echter exclusief schroeven.

Wandopties

Deze Red Class Wood DHZ overkapping type Zoutelande van 400 x 330 cm wordt geleverd als basis pakket zonder wanden. Via de extra opties kunt u voor zowel de achterwand en zijwanden (links en rechts) kiezen uit diverse type wanden (meerprijs). Zo stelt u naar eigen wens deze overkapping met diverse wanden samen. Bekijk de extra opties voor het meebestellen van de diverse wanden.

Voor deze overkapping geldt dat onderstaande wandopties mogelijk zijn:

 • Wandmodule - Zweeds Rabat Red Class Wood (incl. regelwerk)

 • Wandmodule - Zweeds Rabat Zwart Gespoten (incl. regelwerk)

U kunt tevens voor apart nog kiezen een Red Class Wood Spijlen Wand Element. Kies uit 1 of meerdere spijlenwand elementen als extra verfraaing voor deze Red Class Wood DHZ overkapping. De spijlen wand is 99 cm breed en heeft een lengte van 234 cm. De spijlen zelf hebben een afmeting van 4.5 x 7 cm.

Let op! De wanden worden ook als DHZ pakket geleverd inclusief handleiding, bevestigingsmaterialen en regelwerk. U dient de wanden zelf op maat te maken.

Bent u niet op zoek naar een DHZ overkapping? Bekijk ook onze complete voorgezaagd overkappingen met plat dak type Oslo van Lariks Douglas. Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen.

Maak zelf een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal.