Logo Gadero
service

DHZ Overkapping Zoutelande Red Class Wood 600 x 330 cm - Doe het zelfbouw

Productnummer
DE12110
Wordt geleverd zonder voorbewerking, maar met duidelijke opbouwinstructie
Geleverd als basispakket, zonder wanden!
dhz_red_class_overkapping_zoutelande_500x330cm
dhz_red_class_overkapping_zoutelande_600x330cm_plattegrond_01
Per stuk,vanaf

1.118,95

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
330 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
267 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Betonpoeren
1.118,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Aantrekkelijke prijs, wel alles zelf nog op maat zagen

 • Uit te breiden met diverse type wanden

 • Inclusief gelamineerde staanders 12 x 12 cm

 • Red Class Wood

 • Kost meer klustijd omdat alles nog zelf gezaagd moet worden

 • Prijs exclusief dakbedekking

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Red class wood
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Rood
Breedte
600 cm
Diepte
330 cm
Hoogte
267 cm

DHZ Overkapping Zoutelande Red Class Wood 600 x 330 cm - Doe het zelfbouw

U zoekt een goedkope overkapping van ca. 6x3 meter van Red Class Wood? Dit doe het zelf Buitenverblijf Zoutelande is gemaakt van Red Class Wood, het nieuwe geïmpregneerde naaldhout "houtsoort" met de looks van Lariks Douglas hout, zonder de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Zo is Red class hout vormvast doordat het kunstmatig is gedroogd.

Deze DHZ Red Class Wood overkapping Zoutelande is in totaal 6 meter breed, 330 cm diep en 2.67 meter hoog. Deze overkapping heeft tevens nog een totale overstek van ca. 30 cm (voorkant) waardoor de totale diepte van het dak uitkomt op 330 cm. Dit moderne buitenverblijf wordt geleverd met 6 staanders en plat dak en heeft een doorgangshoogte van ca. 234 cm.

Doe het zelfbouw pakket

Overkapping Zoutelande van 600 x 330 cm wordt geleverd in een DHZ pakket bestaande uit Red Class Wood hout zonder voorbewerking. Het doe het zelfbouw pakket wordt geleverd met een duidelijke opbouwinstructie, waarmee u alle onderdelen zelf op maat maakt.

Inbegrepen

Deze Tuindeco buitenverblijf type Zoutelande van ca. 6 x 3 meter wordt geleverd als basis pakket zonder wanden. De Red Class Wood houtbouw materialen van DHZ pakket Zoutelande bestaan uit:

 • Gelamineerde staanders 12 x 12 cm

 • Ringbalken 4.5 x 14.5 cm

 • Gordingen 4.5 x 12 cm

 • Schoren 4.5 x 12 cm

 • Dakbeschot 1.8 x 14.5 cm

 • Boeidelen 2.8 x 19.5 cm

 • Stadsuitloop (vierkant)

 • Opbouwtekening, inclusief bevestigingsmaterialen

Fundering

Monteer de 6 stuks overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in antraciet of wit/grijs, of rechte modellen in de kleurantraciet.

Voor het plaatsen van eventuele wanden (extra opties) tussen de staanders adviseren wij om rechte model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de wanden op betonbanden (advies).

Dakbedekking

Deze moderne Red Class Overkapping Zoutelande wordt geleverd exclusief dakbedekking voor het bedekken van het platte dak. Via de extra opties kunt u EPDM rubberfolie meebestellen voor het duurzaam bedekken van het dak. Vergeet niet op EPDM contactlijm mee te bestellen (meerprijs), dit vindt u tevens bij de extra opties. Voor het afvoeren van het hemelwater van het platte dak wordt tevens een stadsuitloop vierkant meegeleverd. Let op: bestel voor elke 5m2 aan EPDM, een extra bus spuitlijm mee!

Voor het afwerken van de dakranden en het EPDM kunt u tevens complete daktrimsets meebestellen (sterk aanbevolen). Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van een complete daktrimset in aluminium of in de moderne kleur antraciet. De daktrimset worden met rechte delen, hoekstukken en koppelstukken geleverd, echter exclusief schroeven.

Wandopties

Deze Red Class Wood DHZ overkapping type Zoutelande van 600 x 330 cm wordt geleverd als basis pakket zonder wanden. Via de extra opties kunt u voor zowel de achterwand en zijwanden (links en rechts) kiezen uit diverse type wanden (meerprijs). Voor de achterwand ontvangt u twee wandmodules voor tussen de staanders, voor het geheel dichtmaken van de achterkant van deze overkapping.

Voor de voorkant kunt u tevens nog een halfwand als extra optie meebestellen. Hierbij kunt u dus kiezen voor 1 wand tussen twee staanders aan de voorkant van deze overkapping. Deze halve voorwand bestaat uit 1 wandmodule die u naar wens dus links of rechts aan de voorkant kunt plaatsen.

Zo stelt u naar eigen wens deze overkapping met diverse wanden samen. Bekijk de extra opties voor het meebestellen van de diverse wanden.

Voor deze overkapping geldt dat onderstaande wandopties mogelijk zijn:

 • Wandmodule - Zweeds Rabat Red Class Wood (incl. regelwerk)

 • Wandmodule - Zweeds Rabat Zwart Gespoten (incl. regelwerk)

U kunt tevens voor apart nog kiezen een Red Class Wood Spijlen Wand Element. Kies uit 1 of meerdere spijlenwand elementen als extra verfraaing voor deze Red Class Wood DHZ overkapping. De spijlen wand is 99 cm breed en heeft een lengte van 234 cm.

Let op! De wanden worden ook als DHZ pakket geleverd inclusief handleiding, bevestigingsmaterialen en regelwerk. U dient de wanden zelf op maat te maken.

Bent u niet op zoek naar een DHZ overkapping? Bekijk ook onze complete voorgezaagd overkappingen met plat dak type Oslo van Lariks Douglas. Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen.

Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal.