Logo Gadero
service

Excluton Terrastegel+

Zoekt u luxe 60x60 cm terrastegels voor een scherpe prijs? Dan is de Terrastegel + serie van Excluton perfect voor uw terras of looppad. De maat en kleuren in combinatie met de voordelige prijs maakt Terrastegel Plus serie van Excluton een erg populaire terrastegel.

Geïmpregneerde betontegel met deklaag

De Terrastegel+ bestaat volledig uit beton en is tijdens de productie geïmpregneerd en voorzien van een deklaag. Dit zorgt er voor dat deze 60x60 cm terrastegels minder gevoelig zijn voor vuil en minder snel verweren dan onbehandelde terrastegels. Ook heeft de Terrastegel Plus serie minder last van kalkuitbloei door de dubbele bescherming. Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment geïmpregneerde betontegelsterrastegels met deklaag en terrastegels met coating. U vindt bij ons gegarandeerd de juiste tegels voor uw terras.

Snelle levering in heel Nederland, België en Duitsland

Sierbestrating specialist Gadero verzendt binnen 2-7 werkdagen in België en Nederland onder gunstige Thuiswinkel Waarborg voorwaarden uw tuintegels en sierbestrating naar uw adres. 

De Terrastegel + serie bestaat uit verschillende kleuren tegels namelijk:

  • Terrastegel+ 60x60x4 cm Dark Grey

  • Terrastegel+ 60x60x4 cm Grezzo

  • Terrastegel+ 60x60x4 cm Grijs/Zwart

  • Terrastegel+ 60x60x4 cm Marrone

  • Terrastegel+ 60x60x4 cm Nero

  • Terrastegel+ 60x60x4 cm Omber

  • Terrastegel+ 60x60x4 cm Summer

Makkelijk in onderhoud en aanleg

Door de impregnatie en de deklaag zijn deze budget tegels makkelijk schoon te houden en de verwerking is eenvoudig. Samen met onze klustips is het aanleggen is het mogelijk om zelf uw sierbestrating aan te leggen. Wij raden het aan om uw terrastegels voor buiten te voegen met Gator Voegmiddel. Gator is kwalitatief gezien het allerbeste voegzand wat u op de markt kunt vinden.

Alternatieven

Populaire alternatieven zijn de Excluton Kingstones, Excluton Soft Comfort, MBI GeoProArte en MBI Geostretto Plus.Toch liever keramiek in plaats van beton? Neem dan ook eens een kijkje bij onze keramische terrastegels. Deze zijn zeer kleurvast, nemen geen vuil en vocht op en zeer onderhoudsarm.