Terrastegel+ 60x60x4cm Donker Grijs Geïmpregneerd & Deklaag - Excluton

Productnummer: EX71421   |   Geïmpregneerd en voorzien van deklaag   |   Geschikt voor terras of looppad

€ 24,88 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel+ 60x60x4cm Donker Grijs Geïmpregneerd & Deklaag - Excluton

  • Zeer goede prijs kwaliteitverhouding
  • Geschikt voor terras of looppad
  • Geïmpregneerde betontegels
  • Van A - merk Excluton
  • Niet af te trillen
  • Niet geschikt voor een oprit

Terrastegel+ 60x60x4cm Donker Grijs Geïmpregneerd & Deklaag - Excluton

Deze fraaie terrastegels van beton hebben een moderne, donkergrijze kleur. De tegels hebben een afmeting van 60x60x4 cm. Het grote voordeel van deze relatief goedkope betontegel is dat deze geïmpregneerd is en voorzien van een deklaag. Dat betekent dat deze terrastegel van A - merk Excluton  verduurzaamd is. De beschermlaag van deze tegel zorgt ervoor dat er minder vuil en vocht in de tegel trekt dan bij bijvoorbeeld onbehandelde betontegels. Ze zijn hierdoor zeer onderhoudsvriendelijk. Wij raden het echter aan om de tegels eens in de twee weken te bezemen. Deze geïmprengeerde tuintegels zijn heel duurzaam, maar er is altijd een baas boven baas. Keramische tegels hebben de langste levensduur van alle tegels op de markt, u betaalt hier meer voor, maar de kwaliteit van de tegel is aanzienlijk beter.

Niet geschikt voor uw oprit, maar wel...

Deze donkergrijze tuintegels van 60x60x4 cm zijn niet geschikt voor uw oprit. Deze tegels zijn namelijk 4 cm dik, dit betekent dat de tegels niet bestand zijn tegen zware belasting. Wel zijn deze modieuze terrastegels zeer geschikt voor uw terras of looppad. Door de 60x60 afmetingen in combinatie met de eigentijdse kleur geeft u uw tuin meer diepte en laat u een sierlijke uitstraling over uw tuin vallen. Mocht u nou wel tegels voor uw oprit zoeken, dan raden wij een dikte van minstens 6 cm aan! Kijk hiervoor in ons uitgebreide oprit bestrating assortiment.

Terrastegel+ donkergrijs aanleggen

Zoals eerder benoemd zijn de tegels door de dikte van 4 cm niet geschikt voor opritten en of zware belasting. Tevens kunnen de tuintegels niet worden afgetrild. Bent u benieuwd hoe u deze tegels op een handige manier kan aanleggen? Lees dan de tips voor terras aanleggen door. 

Bestellen van sierbestrating online

Bestel vandaag nog deze trendy 60x60x4 cm tuintegels via uw Excluton dealer Gadero. De prijs is per m2. U bestelt de tegels echter per 3,6 m2 ofwel 10 tegels.

Twijfelt u nog over welke tegels u aan moet scahffen om uw tuin te perfectioneren? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels en hopelijk vindt u wat u zoekt.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw terrastegels en u ontvangt ze binnen maximaal 5 werkdagen. Wij van Gadero bezorgen in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Terrastegel+ Donkergrijs 60x60x4cm terras Terrastegel+ 60x60x4cm Donker Grijs Geïmpregneerd & Deklaag - Excluton   |   Geïmpregneerd en voorzien van deklaag   |   Geschikt voor terras of looppad Op voorraad
€ 24,88 Per m2 incl. BTW