Flex Fence Draaibare Lamellen RVS 220 cm - 2 stuks voor in de tuin

Productnummer: DE13225

€ 194,95 € 175,45 Per stuk incl. BTW

Black Friday actie! Ontvang nu 10% korting.

Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Planken set voor Flex Fence
Samenstelling Sluiten
  • € 175,45 Standaardproduct Flex Fence Draaibare Lamellen RVS 220 cm - 2 stuks voor in de tuin
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Flex Fence Draaibare Lamellen RVS 220 cm - 2 stuks voor in de tuin

  • Zeer lange uitvoering, maar liefst 220 cm
  • RVS, dus roestvast staal
  • Zowel voor in huis als in de tuin
  • In te vullen met verschillende houtsoorten
  • Exclusief schroeven om de planken te bevestigen
  • Maximaal 180 cm overspanning

Flex Fence Draaibare Lamellen RVS 220 cm - 2 stuks voor in de tuin

Sfeer creëren in uw tuin met shutters die geopend en gesloten kunnen worden? Met deze set kunt u nu ook hoge wanden bouwen met draaibare lamellen. Het unieke aan deze set is de hoogte van maar liefst 220 cm, dus in bijna iedere situatie toe te passen. Deze set zien wij veel terugkomen in hoge schuttingen en in luxe overkappingen. Door deze set creëer je eenvoudig beschutting in je buitenverblijf en het leuke is u kiest zelf de houtsoort van de planken uit. 

De twee rails van 220 cm lang zijn erg eenvoudig op uw palen te monteren met de schroefjes die zijn bijgeleverd. Monteer ze op de palen in uw overkapping of op onze 7 x 7 cm hardhouten schuttingpalen. De rails biedt plaats voor 19 planken van 10 tot 15 cm breed. Bij Gadero gebruiken wij vaak de schuttingplanken van 14.5 cm breed met een maximale lengte van 180 cm, anders heeft u kans op doorbuigen. Deze 19 planken dient u elk met 4 schroeven te bevestigen. De schroeven die u hier het best voor kan gebruiken zijn de voldraadschroeven verzinkt van 3 x 16 mm. Voor deze set dient u dus 76 schroeven bij te bestellen. 

Deze shutters zijn erg eenvoudig te monteren, dus ook voor de beginnende klusser is dit een mooi project. Het mechanisme zit al in elkaar het enige wat u hoeft te doen is de rails op een paal te monteren en de planken op de rails, zie hiervoor ook onze handige Gadero TV #134. Wanneer de rails te lang is kunt u deze eenvoudig inkorten met een ijzerzaag. Mocht u juist op zoek zijn naar kortere rails dan hebben wij ook de 95 cm en 165 cm variant.  

Let op! Hout is een natuurproduct en dit kan nog uitzetten of krimpen. Houdt hier rekening mee met de montage door de schroeven niet te hard aan te draaien. Tevens reageert het RVS materiaal op sommige houtsoorten, dit kan lichte vlekken veroorzaken. Dit tast het product verder niet aan en kan eenvoudig worden schoongemaakt. 
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Extra lange Flex Fence Flex-Fence-Draaibare-Lamellen_3.jpeg Flex Fence Draaibare Lamellen RVS 220 cm 2 stuks voor in de tuin Op voorraad
€ 194,95 € 175,45 Per stuk incl. BTW