Logo Gadero
service
Gadero TV

Hoe bouw ik een Tuinkas Premium?

Joanie
Geschreven doorJoanie
Geplaatst29-06-2022

In deze Gadero TV laten we u zien hoe u een de Tuinkas Premium opbouwt. Benieuwd hoe we dit doen? Lees dan snel verder!

Benodigdheden:

 • Rolmaat

 • Handschoenen

 • Schaar

 • Platte kop schroevendraaier

 • Kruiskop schroevendraaier

 • Glaszuignap

 • Kit

 • Steeksleutel 10mm

Hoe bouw ik een Tuinkas Premium?
play video

Wat is de beste tuinkas?

In deze aflevering bouwt Gerben de Tuinkas Premium 105 met zwart gecoat aluminium profielen op. De Premium kassen hebben hun naam te danken aan de doordachte constructie en kwalitatief materiaal. De Tuinkas Premium 105 heeft, in tegenstelling tot onze recht Premium kassen, schuine wanden. Een kas met schuine wanden vangt meer licht en warmte op waardoor de planten sneller groeien. Door de unieke vorm staat deze tuinkas steviger en vangt de kas ook minder wind. Daarnaast heeft u ook meer ruimte om te planten.

Automatische raamopener

Voordelen tuinkas

Een tuinkas brengt vele voordelen met zich mee. Het verlegt het kweekseizoen en gaat het kweken zelf ook makkelijker en sneller. Dit doordat u zelf de condities in de kas kunt regelen. Daarbij zijn uw planten ook beschermt tegen vogels en andere ongedierte.

Hoe richt u een kas in?

De inrichting van uw tuinkas hangt af van wat u met de kas wilt doen. Wanneer u de kas wilt gebruiken voor het kweken van gewassen en planten kunt een looppad voor u zelf in de kas bepalen. Daarnaast kunt bij u samen met de Tuinkas Premium ook handige extra’s bestellen, zoals een automatische raamopener, werktafel en schap. In de onderstaande video laat Gerben zien hoe u de automatische raamopener kunt monteren. U kunt ook de kas gebruiken als tuinkamer. Wanneer het buiten koud, maar wel zonnig is, is het in de kas al aangenaam warm. Deze tuinkamer kunt u inrichten met een loungeset, verlichting en of andere meubels.

Automatisch raamopener voor je Tuinkas Premium
play video

Materialen en gereedschappen voor een tuinkas 

Materialen

 • Tuinkas Premium 105

  *De Tuinkas Premium wordt als pakket geleverd. Dit is inclusief bevestigingsmateriaal.

Alternatieven voor een tuinkas 

In deze Gadero TV maakt Gerben gebruik van de Tuinkas Premium 105 zwart. Deze ook in een andere kleur verkrijgbaar, namelijk de Tuinkas Premium 105 aluminium. Wilt u graag een grotere of kleinere tuinkas? Ons Premium assortiment bevat verschillende afmetingen tuinkassen. Benieuwd naar de verschillende opties? Bekijk ons Tuinkas Premium assortiment.

tuinkas premium zwart

Montageservice

Ziet u er tegenop om zelf te klussen? Als u het vakwerk liever aan de specialist over laat is onze montageservice de ideale optie. Gadero heeft vakmensen voor u klaar staan die garant staan voor een vakkundige montage van uw vlonder, schutting, terrasoverkapping, binnenvloer, tuinhuisje en andere klusprojecten!