Logo Gadero
service

Houthandel Groningen

Onze houthandel is gevestigd midden in Groningen stad op het industrieterrein Driebond. Naast tuinhout afhalen bij ons pand aan de Euvelgunnerweg 19 in Groningen bezorgen wij ook in andere delen van de provincie, van Haren tot Bedum en van Hoogezand Sappemeer tot Veendam, Zuidbroek, Winschoten, Winsum en Westerwolde. U bent bij Gadero zeker van het grootste tuinhout assortiment met meer dan 9000 artikelen.

Nieuw, kijk op Gadero Groningen Lastminutes voor dagelijks direct afhaalbare tuinhout artikelen!

Kies uit een tuinplank van hardhout of geïmpregneerd houten schuttingpalen en tuinplanken voor een schutting, bestel een complete vlonders, ontdek onze rabatdelen voor doe het zelf dichte tuinwand maken en vele andere tuinhout artikelen. We bieden meer dan 15000 tuinhout artikelen aan particulieren en bedrijven aan.

Groningen staat bekend om haar landerijen met grote tuinen. Wij hebben vele goedkope oplossingen voor een omheining of schutting. Voor wie aan het water woont bijvoorbeeld in Harkstede, nabij het Zuidlaardermeer, Wildervank of Meerstad bieden we een breed scala aan hardhouten vlonderplanken inclusief liggers en palen. Ook kunt u dit jaar weer kerstbomen bij ons kopen en afhalen bij ons pand in Groningen. Kies uit trendy houten bomen, echte Nordmann or groene spar of moderne kunstkerstbomen.

Houthandel Gadero, adres Euvelgunnerweg 19, 9723 CT Groningen, bekijk openingstijden. Bezoek op afspraak is ons vriendelijke verzoek, klik hier voor een afspraak. Voor een showroom verwijzen wij graag naar onze vestiging in Meppen, vlakbij Emmen over de grens.

kaarten gadero groningen

Tuinhout bezorgen in Groningen

Let op, niet alle 15000 artikelen liggen op voorraad in Groningen. Hanteer daarom voor dinsdag 10 uur bestellen, is vrijdag afhalen. Daarnaast bezorgen wij wekelijks in de regio Groningen. Wij zijn open doordeweeks tussen 09.00 en 17.00 en zaterdags gesloten (onze showroom in Meppen is wel geopend op zaterdag). Uiteraard bent u welkom bij ons pand voor het bekijken van tuinhout artikelen. Maak van te voren wel even een afspraak met één van onze experts. 

Montage in Groningen

Onze ervaren houthandel biedt naast veel tuinhoutproducten in samenwerking met klusbedrijven ook montage aan. Wij hebben o.a. in Hoogezand Sappemeer, Glimmen, Zuidhorn, Winschoten, Appingedam, Delfzijl en Groningen uitstekende kluspartners voor u beschikbaar. Zo hoeft u niet zelf uw schutting te plaatsen of uw overkapping in elkaar te timmeren. Met onze kluspartners zijn wij een kei in uw tuinhout monteren. Neem dus voor montage en/of vragen contact met ons op of bel 050 230.61.51.

Groot assortiment tuinhout thuisbezorgd

Bij Gadero vindt u een groot assortiment houtproducten voor uw vlonder of schutting. Daarnaast leveren wij ook diverse soorten rabatLariks Douglas of hout voor uw gevelbekleding. Doe inspiratie op via onze website en als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op!