Logo Gadero
service

Houthandel Westerwolde

Gaat u klussen in de tuin en wilt u hout en toebehoren laten bezorgen in Westerwolde en omgeving? Het kan! Naar de bouwmarkt is verleden tijd: bestel al uw benodigdheden bij Gadero en wij bezorgen het bij u thuis! Van Ter Apel, Bellingwolde, Blijham, Vlagtwedde, Sellingen tot aan Boertange. Wij komen iedere week in Westerwolde om hout te bezorgen. Gadero is marktleider in tuinhout en heeft een uitgebreid assortiment schuttingvlondersrabatdelenbeschoeiing en tuinhekken. Daarnaast kunt u bij ons ook kant-en-klare overkappingenblokhutten en zelfs sierbestrating eenvoudig bestellen! 

Bezorging hout in Westerwolde

Iedere week komen wij in Drenthe voor de levering van hout. Op deze pagina vindt u de leverdag checker om te zien wanneer we bij u in de buurt leveren. Naast onze vaste leverdagen heeft Gadero ook een 48-uurs assortiment. Deze populaire producten worden binnen twee werkdagen bij u geleverd. Voor sierbestrating geldt geen vaste bezorgdag, maar dit wordt meestal binnen vijf werkdagen bezorgd. Meer informatie over de levering van uw bestelling vindt u op de bezorgpagina.

hardhouten vlonderplanken loods

Afhalen tuinhout Groningen

Onze houthandel is gevestigd in Groningen stad op het industrieterrein Driebond. Hier hebben wij een enorm warenhuis met meer dan 9000 houtproducten. Let op: dit is geen showroom. Wel kunt u er voor kiezen om bij uw bestelling 'afhalen Groningen' te selecteren. Wij zorgen dan dat uw producten als een mooi pakket klaarstaat om afgehaald te worden. Meer informatie over het afhalen van uw bestelling vindt u op de bezorgpagina. Vanaf Westerwolde is het ongeveer 30 minuten rijden naar onze houthandel.

Professionele montage in Westerwolde

Wilt u uw klus laten plaatsen door een professionele vakman? Wij hebben jarenlange relaties met montagebedrijven zoals hoveniers, timmermannen en klussenbedrijven. Daarnaast, voor de zakelijke markt bieden wij 5% korting. Neem contact met ons op om hiervan te profiteren!

Wilt u meer weten over de bezorging van hout in Westerwolde of andere suggesties voor onze Houthandel Gadero? Bel 050 230.61.51 of vul onderstaand contactformulier in.