Logo Gadero
service

Kapschuur Thuringen 500 x 350 x 290 cm Wanddikte 44 mm

Productnummer
DE11354
Wanddikte 44 mm
Dichte zij-achterwand
Nokhoogte van maar liefst 290 cm
kapschuur_thuringen_tuindeco_sfeer
kapschuur_thuringen_vooraanzicht
blokhut_kapschuur_thuringen_plattegrond
kapschuur_thuringen_zijaanzicht_rechts
kapschuur_thuringen_zijaanzicht_links
kapschuur_thuringen_achteraanzicht
kapschuur_thuringen_overzicht
Per stuk,vanaf

2.398,95

incl. BTW

6 stuks op voorraad
1 tot 5 werkdagen
Details
Diepte
350 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
290 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Funderingsbalken met afwatering
2.398,95incl. BTW
1 tot 5 werkdagen
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Perfect om een overdekte loungehoek in uw tuin te creëren

 • Wanddikte 44 mm

 • Ruime Kapschuur 5 x 3,5 meter

 • Uit te breiden met diverse opties

 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

 • Exclusief Dakbedekking (Dakshingles mee te bestellen sterk aanbevolen)

 • Starterset niet inbegrepen

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Blank
Breedte
500 cm
Diepte
350 cm
Hoogte
290 cm

Kapschuur Thuringen 500 x 350 x 290 cm Wanddikte 44 mm

Zoekt u een overkapping, type kapschuur model? Deze onbehandelde vuren houten kapschuur is 500 x 350 cm groot. Kapschuur Thüringen wordt niet met 4 staanders geleverd maar kan eenvoudig worden opgebouwd uit onbehandelde blokhutprofielen met de dikte van maar liefst 44mm. Daarmee plaats u deze kapschuur inclusief zijwand en achterwand eenvoudig zelf. Enkel aan de voorkant van deze overkapping bevindt zich een stevige staander van ca. 12 x 12 cm dikte. Dankzij de hoge nok van het kapschuurdak van ca. 290 cm geeft overkapping Thüringen ook een ruimtelijk gevoel. Om extra stevigheid te creëren worden er tevens onbehandelde schuine schoren standaard meegeleverd.

Deze deels dichte kapschuur model van ca. 5 x 3.5 meter biedt bescherming tijdens warme dagen en leent zicht perfect voor het neerzetten van een loungeset. Zo ziet u deels beschut en geniet u van het buitenleven en van uw tuin. Aan de voorkant bevindt zich nog een overstek van het dak met een diepte van ca. 88 cm. De doorloophoogte aan de voorkant van Kapschuur Thüringen is ca. 196 cm.

Kapschuur Thüringen - wanddikte 44 mm

Deze onbehandelde overkapping is geinspireerd op een traditionele kapschuur, enkel wordt dit unieke Thüringen model opgebouwd uit blokhutprofielen met een wanddikte van 44 mm. Hiermee is deze kapschuur erg stabiel en robuust. Doordat de twee dichten wanden worden opbouwd middels blokhtprofielen, en dus in de hoek aan twee zijden is ingesloten, biedt deze Thüringen kapschuur ook meer bescherming tegen wind en andere weersomstandigheden.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 500x350 + 88 cm
Funderingsmaat 480x330 cm
Nokhoogte 290 cm
Ramen Geen
Deuren Geen
Beglazing Geen
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Exclusief
Dakoppervlak 25.2 m²
Inhoud 34.7 m³
Oppervlakte (m²) 15.8 m²
Gespiegeld op te bouwen? Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor kapschuur Thüringen kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op: Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Fundering

Deze houten berging Thüringen is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen en raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen. (sterk aanbevolen)

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een . Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden of met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken bij drassige ondergronden. In alle gevallen raden we kunststof funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties.

1. Indien u door ons uw blokhut Thüringen laat impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Ons advies is na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog de blokhut af te lakken met een transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen. Het voordeel daarvan is de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog twee keer in één of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen groen en de wanden wit.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw aan te brengen, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Leg de (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken en zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u de nerfstructuur zichtbaar houden? Dan adviseren wij om deze blokhut onbehandeld te bestellen en zelf te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Dakbedekking

Kapschuur Thüringen wordt standaard geleverd exclusief dakbedekking. U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakshingles in diverse kleuren en patronen (meerprijs). Kies uit bijvoorbeeld Dakshingles Recht Zwart (populair), Beverstaart Rood of Hexagonaal in de kleur Groen.

Let op: De dakshingles worden geleverd zonder montagekit. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van kit voor dakbedekking / dakshingles. Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen via de extra opties.

Dakgootsets

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van kapschuur Thüringen kunt u tevens via de extra opties complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een vuurverzonken dakgootset van 125mm breed of kunststof dakgootset van 100mm in de kleur antraciet. De dakgootsets worden gecompleet als set geleverd met bevestigingsmateriaal en zijn eenvoudig op maat te maken en te plaatsen.

Vergelijkbare modellen

Wilt u deze kapschuur liever in Lariks/Douglas? Kijk dan bij van ca. 600 x 390 cm. Let wel op dat dit een doe het zelf kapschuur is. Een vergelijkbaar kapschuurmodel in onbehandeld vurenhout is . Bestel uw luxe buitenverblijf of kapschuur van hout en veel glas nu bij uw online blokhutexpert Gadero. Wij bezorgen onder gunstige Thuiswinkel Waarborg Servicegaranties.

Montage Service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! U kutn montage opvragen via www.gadero.nl/montage. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten)

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage..

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken!

Wilt u meer informatie? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.