Logo Gadero
service

Kapschuur Markelo met berging Lariks Douglas Fijnbezaagd 600 x 400 cm - Zwarte wanden

Productnummer
DE81007
Doe-het-zelf Pakket - Ongeschaafd Lariks Douglas
Zwarte Wanden (potdekselplanken)
Uit te breiden met diverse opties
kaschuur_markelo_zwarte_wanden
kapschuur_markelo_zwarte_wanden
markelo_kapschuur_met_berging
plattegrond_markelo_0
type_goor_markelo_3
markelo_kapschuur
markelo_kapschuur_berging
markelo_kapschuur_dak
markelo_kapschuur_zwarte_wanden
markelo_kapschuur_lariks_douglas
Per stuk,vanaf

3.189,25

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Diepte
400 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
312 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
3.189,25incl. BTW
1 tot 5 dagen
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met fraaie zwarte wanden (potdekselplanken)

 • A-kwaliteit Ongeschaafd Lariks Douglas

 • Inclusief schoren, ijzerwaren en bouwtekening

 • Uit te breiden met diverse opties

 • Voor de ervaren klusser

 • Doe-het-zelf Pakket - U zaagt zelf alles op maat!

Specificaties

Afwerking hout
Fijnbezaagd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Kleur
Zwart
Breedte
600 cm
Diepte
400 cm
Hoogte
312 cm

Kapschuur Markelo met berging Lariks Douglas Fijnbezaagd 600 x 400 cm - Zwarte wanden

U wilt voor een lage prijs een luxe overkapping? Kapschuur Markelo met berging is 600 cm breed en 400 cm diep inclusief het voordak. Ook verkrijgbaar met houtkleur wanden, bekijk >Kapschuur Markelo

De DHZ Overkapping Markelo bestaat uit een tuinschuur en overkapping van Lariks Douglas hout.

Kapschuur met berging

De berging is 300 cm diep en 300 cm breed. Het overhangende voordak steekt 100 cm over. Met dit houtpakket maakt u zelf een kapschuur c.q. buitenverblijf. Dit zeer complete doe het zelf bouwpakket bestaat uit fijnbezaagd, versgezaagd en ongedroogd Lariks Douglas hout en heeft zwarte wanden. De berging is toegankelijk door middel van een deur (Lariks Douglas).

DHZ Pakket, zelf op maat zagen

Voor wie zelf handig is en een lage prijs belangrijk is, is dit houtpakket voor een kapschuur een ideale uitkomst. Met dit pakket kunt u uw kapschuur overkapping op maat bouwen. Dit houtbouw pakket is voor de klusser met enige kluservaring, want u dient de houtitems nog zelf op maat te zagen. Zorg altijd voor 100% haakse hoeken en een 100% waterpas ondervloer. Plaats de staanders op betonpoeren die gestort zijn in snelbeton. Plaats de wanddelen bij voorkeur op betonbanden.

Verder kijken: >overkapping ca 6x4 meter

Bouwpakket met diverse opties

Het is mogelijk dit pakket uit te breiden met shingles, aquapan, dakpanplaten of met luxe cedar pannen. De hoogte is aan de achterzijde 191 cm en aan de voorzijde ca. 245 cm.

De 6 Lariks Douglas staanders van deze kapschuur zijn 15 x 15 cm dik (bezaagd). De enkelzijdige wanden bestaan uit bezaagde Lariks potdekselplanken van 19,5 x 2,2 cm. Het dak van deze 6 meter brede kapschuur bestaat uit dakbeschot (bezaagde 5 x 15 cm Lariks Douglas balken) en bezaagde Lariks dubbellip planken van 18mm dikte. Het dak aan de voorzijde is 115 cm en aan de achterzijde 320 cm. Let op! De voetprint tussen de staanders van deze kapschuur is 600 x 300 cm.

Afmetingen 600x400 cm
Funderingsmaat 600x300 cm
Nokhoogte 312 cm
Overkapping 300 cm
Deuren 1
Beglazing Enkel glas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Geen Dakbedekking
Inhoud 56 m³
Oppervlakte (m²) 18 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja

Dakbedekking

Bij Kapschuur Markelo van Tuindeco is dakbedekking als extra optie bij te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit >dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen >Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht >Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze kapschuur Markelo is ook geschikt om te bedekken met >houten dakpannen. Deze zijn licht van gewicht en te bestellen in verschillende breedtes. Gelieve geen >gebruikte dakpannen gebruiken om uw Doe Het Zelf kapschuur te bedekken. Deze zijn relatief zwaar en niet geschikt hiervoor.

Doe-het-Zelf

Deze kapschuur wordt geleverd met bouwtekening en bevestigingsmaterialen. Tevens worden alle afgebeelde wanden (zwart), deur van de berging (ook aan de binnenkant te plaatsen), mes en groef dakplanken en robuuste staanders met schoren in dit pakket geleverd. Dakbedekking, betonpoeren en opsluitbanden voor onder de wanden dient u nog toe te voegen aan uw houtpakket.

Alle Lariks Douglas staanders, balken, schoren, wanden zijn van zwart, fijnbezaagd, vers gezaagd, ongedroogd, A-kwaliteit en kernvrij Lariks Douglas hout. Enige ervaring met klussen is een must bij het op maat bouwen van deze overhangende schuur c.q overkapping. Dit is een ongezaagd pakket zonder schroefgaten en inkepingen voor een hele aantrekkelijke prijs.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters bestellen als extra optie. Dit is een set van 2 roosters.

Dit product valt onder de categorie: Overkapping 6x4, Blokhut 6x4, Overkappingen Lariks Douglas glad geschaafd

Niet vergeten mee te bestellen

Extra opties bij te bestellen bij kapschuur Markelo:

- betonpoeren voor staanders
- dakbedekking
- dakgootset

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Liever maatwerk?

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze >klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Maak zelf een overdekte veranda of overkapping van >Lariks Douglas palen of >Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens >dakbedekking toe.

Bijbehorend bij dit product