Logo Gadero
service

Hardhout Beschoeiingsschot / keerwand 300 x 80 cm

Productnummer
VZ6079-20-800-3000
Kant en klaar met worteldoek
Duurzaamheidsklasse 1
hardhout_beschoeiing_schot_80cm
Per stuk

139,75

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Lengte
300 cm
Breedte
12 cm
Hoogte
80 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Kant en klare keerwand

  • Duurzaam hardhout

  • Met vastgeniet worteldoek

Specificaties

Afwerking hout
Fijnbezaagd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Angelim vermelho hardhout
Product type
Beschoeiingsschot
Kleur
Bruin
Lengte
300 cm
Breedte
12 cm
Dikte
4 cm
Hoogte
80 cm

Hardhout Beschoeiingsschot / keerwand 300 x 80 cm

Deze hardhout beschoeiingsschotten met duurzaamheidsklasse 1 zijn 3 meter lang en 80 cm hoog. Deze robuuste Angelim Vermelho hardhouten beschoeiingsschot, ook wel kant-en-klare keerwand genoemd, is 80 cm hoog en 300 cm lang. Deze kant-en-klare complete beschoeiingsdelen zijn het alternatief voor het zelf maken van damwanden. Deze schotten hebben aan de ene zijde een overlap en aan de andere zijde een inkeping zodat u meerdere beschoeiingswanden stevig inelkaar kan schuiven. Deze schotten zijn van Angelim Vermelho hardhout, duurzaamheidsklasse 1. Qua duurzaamheid vergelijkbaar met Azobe en een levensduur van circa 20 jaar.

De voordelen zijn; goedkoper en mits voldoende palen aangebracht minstens zo sterk als damwand! De beschoeiingschotten zijn opgebouwd uit 4 hardhouten planken van circa 2 cm dik en 16 cm breed (maatafwijkingen en aantallen in verband met beschikbaarheid van type hardhout is mogelijk). Onderling verbonden met planken. Tegen de achterzijde is standaard een grondkerend worteldoek aangebracht.

Aan het einde van dit hardhouten schot is een extra plank (opgeklampt schot) bevestigd. Hierdoor valt het ene beschoeiing schot / keerwand eenvoudig achter de volgende. De eenvoudige, kant en klare en degelijke oplossing in hardhout die ook nog eens betaalbaar is. Bestel hier uw hardhouten beschoeiingschotten voor uw waterkant voor de beste prijs.

Montage Tips

Bij toepassing als kering nabij het water adviseren wij u om goed te kijken naar de waterdiepte, de draagkracht van de aanwezig bodem en de grondkerende hoogte. Aan de hand daar van bepaalt u het aantal hardhouten palen en of u draadeinden nodig heef om een schoor constructie te maken. Het eventueel gebruiken van grond-ankers en/of het aanwenden van alternatieve vormen van grondkeringen. In geval van slappe grondsoorten adviseren wij ook 8 x 8 cm of 10 x 10 cm hardhouten palen afhankelijk van de druk. Gebruik minimaal 5 palen per schot. U kunt als afdekplank een 28 mm hardhouten vlonderplank gebruiken of onze 5 x 15 cm gordingen.

Naast keerwanden voor bij uw sloot of waterkant vindt u in ons pakket ook de bijbehorende schroeven, draadeinden, gereedschappen en andere hulpmiddelen. Indien u advies nodig bent bij het bepalen van de benodigde materialen en/of bouwadvies voor uw beschoeiing nodig heeft neem dan gerust contact met ons op. Gadero heeft een tuinspecialist aangetrokken om u de juiste antwoorden te kunnen geven.