Logo Gadero
inspiratieservice
montage-man

Montageservice

Gegarandeerd goed gefikst

  • Beoordeeld met een 9.2!

  • Maatwerk en advies

  • 100% Gadero Garant

Gadero montageservice

Wil je graag een luxe overkapping, schutting of ander houtbouw project in je tuin, maar laat je het vakwerk liever aan specialisten over? Dan is de montageservice van Gadero een ideale oplossing! Bij Gadero staan er vakmensen voor je klaar om het montageproces van je vlonder, schutting, terras overkapping, binnenvloer, tuinhuisje of andere klusprojecten met veel zorg op te pakken.

Vakmanschap en hoge kwaliteit staan centraal bij onze montageservice. Wij verlenen deze service in heel Nederland (exclusief de Waddeneilanden) en werken altijd met Nederlands sprekende specialisten met ervaring en opleiding die meedenken met jouw bouwsituatie.

Voordelen van onze montageservice

  • Alles onder één dak! Wij regelen alles op het gebied van levering van de producten.

  • Bakken met ervaring omdat we dagelijks met onze eigen producten werken.

  • De leveringsdag kan worden afgestemd op de montage dag voor een soepel verloop van uw bestelling.

Wil je alvast wat inspiratie opdoen voor jouw tuin? Bekijk dan onze video's van GaderoTV of onze inspiratiepagina's.

Heb je een keuze gemaakt voor de invulling van je tuin? Een nieuwe vlonder of toch liever een nieuwe schutting? Klik dan op de knop hieronder om een montageklus aan te vragen! Aanvragen worden alleen via dit formulier in behandeling genomen. Benieuwd naar alle voorwaarden van de montageservice? Bekijk de algemene voorwaarden montageservice pagina. Indien mogelijk ontvangen wij graag foto’s van je huidige status en de gewenste status van uw huis of tuin, zodat onze experts een beter beeld krijgen van het totale project. Deze kan je in in het aanvraagformulier bijvoegen.