Filters:

Montage Service Gadero - prijs per m1/m2 - bouw kosten

Wilt u ook graag gebruik maken van onze Montage service? Vul dan ons montage aanleveringsformulier in, met deze informatie kunnen wij u voldoende adviseren en een vrijblijvende offerte opsturen. Een aanleveringsformulier is nodig om uw kosten in beeld te brengen voor de montage opdracht. 

Heeft u hulp nodig met het plaatsen van bijvoorbeeld een composiet of houten vlonder, een blokhut of een schutting? De Montage service van Gadero kan hierbij helpen. Behalve vlonders realiseren wij ook: Schuttingen, Hekwerk, Blokhutten, Overkappingen en meer! U kunt bij Gadero uw producten eenvoudig online aanschaffen, thuis bezorgd krijgen en vervolgens laten monteren op locatie. 

Heeft u vragen over uw eigen montage opdracht? Of is het niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op! Alle benodigde informatie, waaronder ons aanleveringsformulier, kunt u vinden in onze unieke online montage-omgeving.

In deze rubriek treft u een overzicht aan van onze diensten. Onze montageservice gaat verder waar anderen stoppen. Zo nemen wij de term service erg serieus, samen met u hopen wij van elk project een succes te maken. Of het nu gaat om een vlonder, overkapping, blokhut of schutting. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Gadero Tuinbezoek

Onze unieke werkwijze kenmerkt zich door het stukje persoonlijke contact wat wij hanteren. Zo heeft u 1 vast aanspreekpunt waarmee u indien gewenst voorafgaand op locatie uw wensen bespreekt.
Hierdoor krijgt u advies op maat, kunt u de mogelijke houtsoorten in het echt bekijken middels proefmonsters en worden eventuele knelpunten voorafgaand getackeld.
Bovendien wordt uw tuin indien nodig opgemeten zodat u hier geen risico voor hoeft te dragen.

Wij vragen voor deze extra service een kleine vergoeding welke, na het plaatsen van een order, wordt verrekend met de montagekosten. Op deze manier wordt deze service dus zelfs gratis!

Voorwaarden montageservice

 
Een aantal aandachtspunten voor de klant:
  • Klant is zelf verantwoordelijk voor het ontstane restafval;
  • De aangeschafte producten moeten compleet, in originele verpakking en op de dag van installatie binnen 5 meter klaar liggen op de werkplek van de installatie. Indien niet mogelijk, graag communicatie hierover;
  • Indien de constructie aan bepaalde vergunningen of ontheffingen moet voldoen, dan moet dit op voorhand al geregeld zijn;
  • Klant zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste informatie. Indien verkeerde informatie is doorgegeven en de desbetreffende klussers kunnen op locatie niet aan het werk. Dan worden hiervoor kosten in rekening gebracht.
  • Indien u samenwerkingen aangaat met andere partijen buiten Gadero. Wat onze klusmannen dus niet voor u uitvoeren. Dient dit op voorhand geregeld te zijn. Onze klus-professionals hebben helaas geen tijd om te wachten;
  • Op de dag van de klus zal de vakman de montage nog een keer duidelijk met u bespreken en overlegt ook eventueel meerwerk. Onverwacht 'meerwerk' kan extra kosten met zich meebrengen;
  • Klant kan alleen gebruik maken van de montageservice indien ook de producten bij Gadero worden besteld.

Voorafgaand aan de montage opdracht, is het van belang om de overige algemene voorwaarden omtrent de montageservice aandachtig door te lezen.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode