Logo Gadero
service

Montagepartners

Wilt u een kluspartner worden van Gadero? Dat is mogelijk! Graag onderstaand formulier invullen wanneer u zich beschikbaar wilt stellen voor het bouwen van Gadero tuinobjecten.  Wij zoeken montagepartners door heel Nederland, uiteraard kunt u uw werkgebied vaangeven. Wij verzamelen alles in ons systeem voor het voorzien van informatie tot aan het afhandelen van de betaling naar u toe.

Uiteenlopende klussen in de tuin

Gadero projecten zijn variërend van o.a:  Vlonders bouwen, prefab blokhutten plaatsen, houten overkappingen, gevelbekleding op woningen en aluminium veranda bouwen tot beschoeiingen plaatsen aan het water en meer! Wij zoeken zowel allrounders als specialisten in een bepaald thema. Wij zoeken altijd naar kwaliteit. Wij zoeken vakmannen, klusbedrijven en hoveniers die graag vakwerk leveren en netjes werken.

Wij hebben reeds klanten voor u

Wanneer wij een montage aanvraag binnen krijgen van een van onze klanten, zoeken wij hier een geschikte (lokaal) montage team voor. De kosten voor montage gaan in overleg, daarna wordt de klant geïnformeerd. Vervolgens is het wachten op de goedkeuring van de klant. Wij hebben dus reeds klanten voor u, dat scheelt u zelf een hoop tijd voor offertes maken en onnodig (avonden lang) klanten bezoeken.

 

vlonderplank bankirai brug

Verdere vragen en/of toelichtingen neem contact met de afdeling montage. Dat kan via montage@gadero.nl of 0502306151. Uw klusbedrijf, hoveniersbedrijf of montagebedrijf aanmelden kan via onze unieke online montage omgeving.