Logo Gadero
inspiratieservice

Overkapping circa 3x3 meter

U wenst een kleine houten overkapping met de afmetingen van 3x3 meter groot? Een overkapping 3x3 is bij Gadero verkrijgbaar in zowel hout als aluminium.

De 3x3 overkappingen van Gadero worden binnen enkele dagen bij u thuis bezorgt. Voor de montage van uw nieuwe product kunt u contact opnemen met onze montageservice. U kunt ook gebruik maken van de onderstaande Gadero TV #243.

Bent u toch meer op zoek naar een carport of een grotere overkapping? Of wilt u een kijkje nemen in onze showroom in Breukelen? Voor al uw wensen hebben wij een oplossing! Kom langs in onze showroom of neem contact op met onze klantenservice voor de beste hulp over uw overkapping.

Een houten overkapping van Gadero is gemaakt van Lariks Douglas hout, geïmpregneerd hout of Scandinavisch Vuren. Gadero verkoopt veel priëlen van 3x3, maar ook complete buitenverblijven met deze afmetingen. De priëlen zijn verkrijgbaar met een schuin dak en met een plat dak. Onze aluminium overkappingen zijn makkelijk aan het huis vast te zetten en hebben doorschijnende polycarbonaat daken. De overkappingen hebben een nette afwerking en worden geleverd als bouwpakket. Een terrasoverkapping kan met diverse wanden worden uitgebreid.

Overkapping van 3x3 meter inspiratie