Montage Service

Wilt u ook graag uw klus laten plaatsen door vakmensen? Wij staan voor een vakkundige montage van uw vlonder, schutting, tuinhuis, terrasoverkapping, binnenvloer enzovoorts. Vele waren u voor! 

Waarom betaalt u bij Gadero iets meer voor montage?

Bij Gadero gaan we bij het plaatsen van objecten voor vakmanschap en kwaliteit. Wij plaatsen volgens strenge eisen overal in Nederland. Zo zullen wij bijvoorbeeld bij een vlonder altijd hardhouten planken netjes voorboren, schroefkoppen verzinken en schroeven netjes in een rij monteren. Bij het plaatsen van bijvoorbeeld een houten overkapping of blokhut besteden we veel aandacht aan het opvangen van werking van hout. Tevens werken we altijd met Nederlands sprekende specialisten met ervaring en opleiding die meedenken met uw bouwsituatie.

Onze voorschriften voor montage vindt u op onderaan op deze pagina's: schuttingen, blokhutten overkappingen, vlonders. Ook degelijke montage van beschoeiingen en tuinhekken is mogelijk. Voor en impressie van de werkwijze en het eindresultaat kunt u een kijkje nemen op: Gadero TV.

montagedienst

Aanmeldingsformulier voor het laten monteren van uw houtklus

U wilt een blokhut of overkapping laten plaatsen? Of door ons een vlonder of schutting laten bouwen? U dient dan het aanmeldingsformulier in te vullen zodat wij uw wensen goed in kaart hebben. Zonder dit formulier kunnen wij uw aanvraag helaas niet in behandeling nemen.

Foto's nasturen

Indien mogelijk graag foto's nazenden door uw achternaam en woonplaats in het onderwerp van uw email te vermelden. Stuur foto's naar montage@gadero.nl, doe dit echter alleen nadat u bovenstaande formulier hebt ingevuld. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van de situatie en uw wensen en houden we de gegevens overzichtelijk bijelkaar.
Wij dragen zorg om uw aanvraag binnen 48 uur van een reactie te voorzien.

Vloeren laten leggen door onze specialisten

Wij kunnen u ook van dienst zijn met het leggen van laminaat, pvc of vinyl binnenvloeren.
Bovendien heeft u een vast aanspreekpunt die u zal helpen om de klus te klaren. Zo heeft u de producten en montage op één adres.

Onze montageservice bestaat uit een team van o.a. ex-hoveniers en andere gespecialiseerde mensen, de door de jaren heen de juiste ervaringen hebben opgedaan om de montageservice van Gadero een groot succes te maken!

Wat kan niet?

Het is momenteel niet mogelijk om een betonpaalschutting te laten monteren door de montagedienst. Ook voor het leggen van opritten hebben wij momenteel geen montagediensten beschikbaar.

montage

Ook Montagepartner worden? 

Uw klusbedrijf, timmerbedrijf, hoveniersbedrijf of bestratingsbedrijf is op zoek naar werk? Wij willen uitsluitend werken met professionele bedrijven die kwaliteit willen leveren en werken met hoogwaardig gereedschap. Onze partners zijn op de hoogte van het werken met hout en aanverwanten. Onze montagepartners willen klanten blij maken. 

Aanmelden montagepartners

Wij hebben een bestand van montagepartners door het hele land. Wilt u zich ook aanmelden om montagepartner te worden, vul dan dit formulier in.

Houdt u wel van klussen, maar niet van elke avond nog op pad om klussen binnen te halen? U wilt wel eigen baas blijven, maar niet avonden lang offertes maken? Wij hebben in alle provincies klussen. Wij zoeken met name in de Randstad en Zuid Nederland nog klusteams met de volgende specialisatie:

  • blokhut en/of overkapping plaatsen
  • vlonderbouw 
  • schuttingbouw
  • sierbestrating en opritten leggen
  • tuin beschoeiing plaatsen
  • gevelbekleding

Heeft u vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie. Bel of email ons.