Montage Service

Wilt u ook graag gebruik maken van onze Montage service? Vele waren u voor! 

De montage service 

Naast het grootste online assortiment tuinhout en sierbestrating, bent u bij Gadero ook aan het juiste adres als u graag de producten gemonteerd wilt hebben. Wij kunnen u helpen met de meest uiteenlopende houtklussen zoals het plaatsen van: schuttingen, blokhutten (prefab), overkappingen (ook maatwerk!), walbeschoeiing, vlonders etc.
Daag ons uit met uw houtklus! Maatwerk overkappingen zijn bij ons vrijwel altijd mogelijk. 
Het is echter niet mogelijk om een betonpaalschutting te laten monteren door de montagedienst.

Van oorsprong zit onze specialiteit in de vlonderbouw, hierin blinken wij uit in variatie van de materialen, van hardhout in talloze soorten tot douglas. Tegenwoordig zijn wij een allround hout specialist en maken wij van onze hobby ons werk.

Wij kunnen u ook van dienst zijn met het leggen van laminaat, pvc of vinyl binnenvloeren.
Bovendien heeft u een vast aanspreekpunt die u zal helpen om de klus te klaren. Zo heeft u de producten en montage op één adres.

Onze montageservice bestaat uit een team van o.a. ex-hoveniers en andere gespecialiseerde mensen, de door de jaren heen de juiste ervaringen hebben opgedaan om de montageservice van Gadero een groot succes te maken!

montagedienst

Het aanmeldingsformulier 

U kunt het aanmeldingsformulier invullen door hier te klikken. Aan de hand van eenvoudige vragen met eventueel als verduidelijk het toevoegen van foto’s. Om zo een duidelijk beeld te krijgen van de gewenste opdracht. Zonder dit formulier kunnen wij uw aanvraag helaas niet in behandeling nemen. Vul het aanmeldingsformulier zo compleet mogelijk in, u ontvangt binnen 10 werkdagen een reactie van ons.

Prijzen montage 

Via deze link vindt u indicatieve prijzen betreffende verschillende montage klussen. Dit zijn indicatieve prijzen, u krijgt ten alle tijde een persoonlijke offerte die geheel voor u op maat is gemaakt. 

Montagepartner worden 

Uw klusbedrijf, timmerbedrijf of bestratingsbedrijf is op zoek naar werk? Wij hebben geen standaard werkwijze met kluspartners maar werken volgens een doordacht model met uitgebreide klant-intake met vaste vergoedingen per m1 schutting of per m2 vlonder of blokhut.

Wij hebben een eigen montagedienst, hierdoor hebben we veel in eigen beheer. Echter door de drukte kunnen we niet alle klussen zelf uitvoeren. Wij hebben een bestand van montagepartners door het hele land. Wilt u zich ook aanmelden om montagepartner te worden, vul dan dit formulier in.

Houdt u wel van klussen, maar niet van elke avond nog op pad om klussen binnen te halen? U wilt wel eigen baas blijven, maar niet avonden lang offertes maken? Wij hebben in alle provincies klussen. Wij zoeken in de Randstad, Zuid Nederland en Vlaanderen nog klusteams met de volgende specialisatie:

  • blokhut en/of overkapping plaatsen
  • vlonderbouw 
  • schuttingbouw
  • sierbestrating en opritten leggen
  • gevelbekleding
  • tuin beschoeiing plaatsen

Neem gerust contact op voor meer informatie. Bel of email ons.