Montage Service

Wilt u ook graag gebruik maken van onze montage service? Wij staan voor een vakkundige montage van uw vlonder, schutting, overkapping enzovoorts. Vele waren u voor! 

Waarom betaalt u bij Gadero iets meer voor montage?

Bij Gadero gaan we bij het plaatsen van objecten voor vakmanschap en kwaliteit. Wij plaatsen volgens strenge eisen overal in Nederland. Zo zullen wij bijvoorbeeld bij een vlonder altijd hardhouten planken netjes voorboren, schroefkoppen verzinken en schroeven netjes in een rij monteren. Bij het plaatsen van een houten overkapping besteden we veel aandacht aan het opvangen van werking van hout. Onze voorschriften voor montage vindt u op onderaan op deze pagina's: schuttingen, blokhutten overkappingen, vlonders. Ook degelijke montage van beschoeiingen en tuinhekken is mogelijk. Voor en impressie van de werkwijze en het eindresultaat kunt u een kijkje nemen op: Gadero TV.

montagedienst

Vloeren montage

Wij kunnen u ook van dienst zijn met het leggen van laminaat, pvc of vinyl binnenvloeren.
Bovendien heeft u een vast aanspreekpunt die u zal helpen om de klus te klaren. Zo heeft u de producten en montage op één adres.

Onze montageservice bestaat uit een team van o.a. ex-hoveniers en andere gespecialiseerde mensen, de door de jaren heen de juiste ervaringen hebben opgedaan om de montageservice van Gadero een groot succes te maken!

Het aanmeldingsformulier 

U kunt het aanmeldingsformulier invullen door hier te klikken. Aan de hand van eenvoudige vragen met eventueel als verduidelijk het toevoegen van foto’s. Om zo een duidelijk beeld te krijgen van de gewenste opdracht. Zonder dit formulier kunnen wij uw aanvraag helaas niet in behandeling nemen. Vul het aanmeldingsformulier zo compleet mogelijk in, indien mogelijk graag met foto's. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van de situatie en uw wensen.
Wij dragen zorg om uw aanvraag binnen 48 uur van een reactie te voorzien.

Wat kan niet?

Het is momenteel niet mogelijk om een betonpaalschutting te laten monteren door de montagedienst. Ook voor het leggen van opritten hebben wij momenteel geen montagediensten beschikbaar.

montage

Ook Montagepartner worden? 

Uw klusbedrijf, timmerbedrijf, hoveniersbedrijf of bestratingsbedrijf is op zoek naar werk? Wij hebben geen standaard werkwijze met kluspartners maar werken volgens een doordacht model met uitgebreide klant-intake met vaste vergoedingen per m1 schutting of per m2 vlonder of blokhut.

Wij hebben een eigen montagedienst, hierdoor hebben we veel in eigen beheer. Echter door de drukte kunnen we niet alle klussen zelf uitvoeren. Wij hebben een bestand van montagepartners door het hele land. Wilt u zich ook aanmelden om montagepartner te worden, vul dan dit formulier in.

Houdt u wel van klussen, maar niet van elke avond nog op pad om klussen binnen te halen? U wilt wel eigen baas blijven, maar niet avonden lang offertes maken? Wij hebben in alle provincies klussen. Wij zoeken in de Randstad en Zuid Nederland nog klusteams met de volgende specialisatie:

  • blokhut en/of overkapping plaatsen
  • vlonderbouw 
  • schuttingbouw
  • sierbestrating en opritten leggen
  • tuin beschoeiing plaatsen

Neem gerust contact op voor meer informatie. Bel of email ons.