Logo Gadero
service

Montageservice

Wilt u graag een luxe overkapping, schutting of ander houtbouw project in uw tuin maar laat u het vakwerk liever aan specialisten over? Dan is de montageservice van Gadero een ideale oplossing voor u! Bij Gadero staan er vakmensen voor u klaar om het montageproces van uw vlonder, schutting, terras overkapping, binnenvloer, tuinhuisje of andere klusprojecten met veel zorg op te pakken.

Waarom kiezen voor de montageservice bij Gadero?

  • Alles onder één dak: dit betekent dat u niet te maken krijgt met meerdere aanspreekpunten of leveranciers. Wij regelen alles op het gebied van levering van de producten. 

  • Aangezien wij dagelijks werken met onze eigen producten hebben wij de nodige ervaring om hier zo efficiënt en nauwkeurig mogelijk mee te werken om uw droomtuin te realiseren.

  • Daarnaast kan de leveringsdag afgestemd worden op de montagedag waardoor het proces van bestelling tot eindproduct zo soepel mogelijk voor u verloopt. 

Vakmanschap en hoge kwaliteit staan centraal bij de montageservice van Gadero. Wij verlenen deze service in heel Nederland. Wij werken altijd met Nederlands sprekende specialisten met ervaring en opleiding die meedenken met uw bouwsituatie.

Klik hier voor een vrijblijvende montageservice offerte

Wilt u alvast tuin inspiratie opdoen? Bekijk de video's van Gadero TV of vraag onze Gadero magazines op!

Aanmelden voor de montageservice 

Maar wat zijn de voordelen van Gadero’s montageservice?

  • Vlonders worden altijd voorgeboord, schroefkoppen verzinkt en schroeven keurig in een rij gemonteerd

  • Er wordt veel aandacht besteedt aan het opvangen van de werking van hout

  • Onze specialisten denken graag met u mee over uw project

  • Vakmanschap en kwaliteit staan centraal

Heeft u een keuze gemaakt voor de invulling van de tuin? Een nieuwe vlonder of toch liever een nieuwe schutting? Vul het aanmeldformulier in om gebruik te maken van de montageservice. Aanvragen worden alleen via dit formulier in behandeling genomen. Benieuwd naar alle voorwaarden van de montageservice? Bekijk de algemene voorwaarden montageservice pagina.Indien mogelijk ontvangen wij graag foto’s van de huidige status en de gewenste status van uw huis of tuin, zodat onze experts een beter beeld krijgen van het totale project. Mail deze foto’s naar montage@gadero.nl en vermeld uw achternaam woonplaats in het onderwerp van de e-mail.Wij dragen zorg om uw aanvraag binnen 2 - 5 werkdagen van een reactie te voorzien.

Aanmelden voor de montageservice

Een blokhut of vloer laten leggen? 

Om een blokhut te kunnen opbouwen is een vlakke en waterpas ondergrond nodig. Denk bijvoorbeeld aan (bestaande) bestrating of een (nieuw) gestorte betonvloer. Wilt u graag uw blokhut gemonteerd hebben op een onverharde ondergrond? Wij bieden in dit geval onder andere een duurzame hardhouten fundering of schroefpalen aan als oplossing. Stuur een e-mail naar montage@gadero.nl voor meer informatie!

Ook voor het leggen van uw laminaat of PVC (click of plak) binnenvloer zijn wij u graag van dienst. U heeft bij ons één vast aanspreekpunt die u helpt om de klus te klaren. Zo heeft u producten en montage op één adres. Ons montage team bestaat uit gespecialiseerde mensen die door de jaren heen veel ervaringen hebben opgedaan en uw project tot een succes kunnen maken!

Montagepartner worden? 

Is uw klus-, timmer-, hoveniers-, of bestratingsbedrijf op zoek naar werk? Wij vergroten ons montageteam graag met specialisten die uitstekende kwaliteit leveren en werken met hoogwaardig gereedschap. Daarom kunt u zich als bedrijf met medewerkers die kennis hebben van het werken met hout en aanverwanten aanmelden als onze montagepartner.Ons bestand van montagepartners bestaat uit specialisten door het hele land. De klussen die aangeboden worden bevinden zich in iedere provincie.

  • Houdt u wel van klussen maar kost de werving van klussen u veel moeite?

  • Wilt u eigen baas blijven, maar niet avonden lang offertes maken?  

Meld u aan als onze montagepartner

Wij zoeken met name in België en Zuid-Holland op zoek naar klusteams die de over de volgende specialisaties beschikken:

Heeft u vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie!