Montage Service

Naast 1001 artikelen kopen, kunt u ook de montage van uw artikelen laten regelen door Gadero. Wij hebben in heel Nederland en Vlaanderen gerenommeerde montagebedrijven die u graag helpen met klussen als:

montagedienst

U wilt dus uw project laten monteren door vaklui? Wij werken met door ons opgeleide specialisten. Het ene team is specialist in het bouwen van houten vlonders, andere teams plaatsen alleen blokhutten of bijvoorbeeld schuttingen. 

Niet voor alle klussen hebben wij specialisten. De mogelijkheden, tarieven en beschikbaarheid van onze montagepartners vindt u in een totaal overzicht op deze link: https://gadero.nl/montage-service/

Vertel ons uw houtklus

Wilt u samen met de montage afdeling kijken naar de mogelijkheden voor het plaatsen van uw vlonder, schutting, blokhut of andere constructies? Dat kan door het invullen van een aanleveringsformulier. Het invullen van een aanleveringsformulier is een vereiste om een montage service aan te vragen. Dit geheel vrijblijvende formulier vindt u door hier te klikken. Binnen 5 werkdagen ontvangt u antwoord van ons.

Gadero montagepartner worden

Houdt u wel van klussen, maar niet van elke avond nog op pad om klussen binnen te halen ? U wilt wel eigen baas blijven, maar niet avonden lang offertes maken? Wij hebben in alle provincies klussen. Wij werken volgens een doordacht schema en uitgebreide klant-intake met vaste vergoedingen per m1 schutting of per m2 vlonder of blokhut, afhankelijk van de klus.

Wij werken volgens Gadero richtlijnen voor het plaatsen van prefab overkappingen, tuinhuis bouwpakketten, tuinafscheidingen, houten vlonders enzovoorts. Na het volgen van onze dagtraining krijgt u de beschikking over de montageklussen bij u in de buurt. Wij werken met een uitgebreid intake-formulier zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bovendien ben ik (Tom) uw vaste contactpersoon bij Gadero die u bijstaat de klus te klaren.

Wij zoeken in de Randstad, Zuid Nederland en Vlaanderen nog klusteams met de volgende specialisatie:

  • blokhut en/of overkapping plaatsen
  • vlonderbouw 
  • schuttingbouw
  • sierbestrating en opritten leggen
  • gevelbekleding
  • tuin beschoeiing plaatsen

 

Uw klusbedrijf, timmerbedrijf of bestratingsbedrijf is op zoek naar werk? Wij hebben geen standaard werkwijze met kluspartners maar een doordacht model. Stuur gerust een email voor meer informatie over montagepartner worden. 

 

Vul ons aanmeldingsformulier in om uw bedrijf aan te melden als kluspartner van Gadero! Het aanmeldingsformulier voor kluspartners vind u hier

 

Mijn naam is Tom, ik regel alle montage klussen binnen Gadero. Neem gerust contact op voor meer informatie. Bel of email ons.