Blokhut Zadeldak Hamar L type 4 Douglas Geschaafd 478 x 395 x 348 cm - Zwarte Wanden

Productnummer: DE112062 Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Met zwarte wanden en dubbele deur en uitzetramen van onbehandeld vuren

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken.

€ 5.664,95 Per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Dakgootset
Beton
Beton
Betonpoeren
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Wegzakpreventie
Wegzakpreventie
Meerpijs Lariks Douglas Deuren en Ramen
Meerpijs Lariks Douglas Deuren en Ramen
Samenstelling Sluiten
  • € 5.664,95 Standaardproduct Blokhut Zadeldak Hamar L type 4 Douglas Geschaafd 478 x 395 x 348 cm - Zwarte Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Zadeldak Hamar L type 4 Douglas Geschaafd 478 x 395 x 348 cm - Zwarte Wanden

  • Alles reeds op maat voorgezaagd, snel op te bouwen
  • Mooi glad geschaafd Douglas hout
  • Inclusief bouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen
  • Geen rekenwerk
  • Fundering en dakbedekking bijbestellen

Blokhut Zadeldak Hamar L type 4 Douglas Geschaafd 478 x 395 x 348 cm - Zwarte Wanden

Op zoek naar een geheel gesloten overkapping met zadeldak van Douglas, met fraaie zwarte potdekselwanden? Deze luxe Hamar L type 4 Douglas overkapping van 478 x 395 x 348 cm met zadeldak bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij geschaafd Douglas hout. Deze moderne Hamar L Douglas overkapping type 3 wordt geheel afgesloten met zwarte potdekselwanden en wordt geleverd met dubbele deur en 2 uitzetramen van onbehandeld vuren hout. Deze luxe en moderne ca. 5 x 4 meter houten tuinhuis van Douglas biedt vollop ruimte voor het bergen van bijvoorbeeld uw tuingereedschap en fietsen.

Verder kijken: blokhut ca 5x4 meter

Afmetingen

Overkapping Hamar L type 4 met zadeldak en zwarte wanden met dubbele deur en uitzetramen wordt geleverd als houtpakket waarbij alles op maat is gezaagd. Kortom, erg geschikt voor de handige doe-het-zelver. De diepte van dit schitterende buitenverblijf met zadeldak is 3.95 meter, de breedte is 4.78 meter en de hoogte is 3.48 meter. Deze luxe overkapping heeft sterke verbindingen en wordt geleverd inclusief schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze fraaie overkapping met zadeldak is 440 x 327 cm. De dichte wanden kunnen eenvoudig worden opgebouwd uit de meegeleverde zwarte potdekselplanken, die tevens op maat zijn gemaakt. 

De dubbele deur van de tuinbering met raamwerk is opgedeeld door roeden. Deze dubbele tuinhuis deur wordt compleet geleverd inclusief kozijn, cilinderslot en glaswerk. De twee uitzetramen worden door roeden in 9 rechthoekige vakken verdeeld. De ramen kunnen naar buiten toe open worden gedraaid. 

Let op! Voor een meerprijs kan de dubbele deur inclusief stelkozijen ook geleverd worden in Douglas hout (onbehandeld). Kijk bij de extra opties wanneer u de deuren wilt meebestellen in Douglas hout.

Dit zeer complete Douglas bouwpakket bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 14.5 cm balken, 18 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

Dakbedekking

Het zadeldak van deze Luxe overkapping bestaat uit 18mm geschaafd mes en groef dakrabat. Overkapping Hamar L type 4 wordt standaard zonder dakbedekking geleverd voor het zadeldak. Bij overkapping Hamar L van Tuindeco is dakbedekking als extra optie bij te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit Dakshingles in diverse kleuren en stijlen, Dakpan-profielplaten of Aquapan dakplaten (lichtgewicht). Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseert om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbekking (sterk aanbevolen).Deze overkapping Hamar heeft een stevige constructie en is geschikt om te bedekken met keramieken of gebruikte dakpannen. 

Als uitbreiding van het zadeldak kunt u ook als extra optie diverse dakgootsets bijbebestellen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit Dakgootset Kunststof 100mm breed in de kleur Antraciet of voor Dakgootset Verzinkt van 125mm breed. 

Blokhut Douglas hout Hamar Type 4

Blokhut Hamar Type 4 is een stoere oplossing voor extra ruimte buitenshuis! Het is een groot tuinhuis van Douglas hout. Met deze soort hardhout hoeft u na het plaatsen van het tuinhuis geen tijd meer vrij te maken voor onderhoud en schilderwerk. Het hout zal in de loop van de tijd mooi vergrijzen en een verweerde uitstraling krijgen.

Deze grote blokhut heeft 1 deur en twee ramen van onbehandeld vuren met enkel glas.

Blokhut Hamar bouwt u op met A-kwaliteit geschaafd en onbehandeld Douglas hout. De blokhut wordt als modulair pakket aangeleverd, wat betekent dat de planken geheel op maat zijn gezaagd.

Blokhut Hamar Type 4 is te verkrijgen in 2 varianten; deze variant is de Hamar Type 4 Blanco. Dat betekent dat de staanders van 14,5x14,5cm en de potdekselplanken 12,9x2cm van de wanden geheel onbehandeld en blank worden aangeleverd.

Het zadeldak van dit tuinhuis is hellend. Het hemelwater loopt daardoor direct van het dak af.

Blokhut Douglas hout Hamar Type 4 is een modulair pakket

Blokhut Douglas hout Hamar Type 4 wordt als modulair pakket geleverd. Heeft u al enige kluservaring dan is dit modulaire pakket een prachtige manier om uw eigen overkapping te realiseren. Al het hout en benodigdheden worden in één pakket bij u thuis geleverd. De planken en staanders zijn al op maat gemaakt en zo u kunt meteen aan de slag om de planken en staanders om te toveren tot uw tuinhuis.

Wat zit er in het modulaire pakket van tuinhuis Hamar Type 4?

Q&S Gartendeco levert u de benodigde planken, staanders, dakbalken en dakplanken op maat voor tuinhuis Hamar Type 4 samen met de montagematerialen en een duidelijke opbouwbeschrijving. De zwarte elementen op het beeld zijn al voor u in deze kleur gespoten. Het hout is degelijk soort hardhout uit duurzaamheidsklasse 3-4: massief Douglas hout van A-kwaliteit. Al het hout is onbehandeld, gedroogd en kernvrij.

Het pakket voor blokhut Hamar Type 4 wordt geleverd exclusief dakbedekking, fundament / vloer en (hemel)waterafvoer.

Wat is Douglas hout en hoe onderhoud ik het?

Douglas hout is een zeer duurzame houtsoort. Het heeft een diepe en warme kleur en springt er tussen de andere houtsoorten meteen uit door de rood-roze gloed in de fijne structuur van het geelbruine hout. Het is stoere en robuuste houtsoort die zeer geliefd is voor buitengebruik. Boven de grond hoeft het hout namelijk niet behandeld te worden en is dus onderhoudsvrij. Het hout vergrijst in de loop der jaren. Wanneer u dit wilt voorkomen, kunt u het hout te behandelen met een beits of verf. Het vergrijsde kan overigens met hardhoutreiniger ongedaan worden gemaakt.

Tips

Monteer de overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Betonpoeren zijn ook als extra opties hier bij te bestellen. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in de kleur antraciet, of rechte modellen betonpoeren in de kleur wit/grijs. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om een recht model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden waarop u de dichte wanden plaatst. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse beschikbare betonpoeren. 

Behandel de Douglas palen en dak met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden.

Zat u toch te denken aan een overkapping met lounge gedeelte? Kijk dan bij al onze zadeldak Hamar overkappingen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geheel gesloten met zwarte wanden, incl. dubbele deur en uitzetramen (onbehandeld vuren) Overkapping Zadeldak Hamar L type 4 Geschaafd Lariks Douglas Overkapping Zadeldak Hamar L type 4 Douglas Geschaafd 478 x 395 x 348 cm - Zwarte Wanden Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Met zwarte wanden en dubbele deur en uitzetramen van onbehandeld vuren Ruim op voorraad
€ 5.664,95 Per stuk incl. btw