Bestel 40x40 mm, 50x50 mm of 60x60 mm piket hardhout palen samen met uitzettouw, onderbalken voor een vlonder, en hardhouten vlonderplanken. Natuurlijk is het ook mogelijk om piketten te bestellen in combinatie met tuingaas, frans rolhekwerken of andere lage tuinhekken. Wist u dat korte piketpalen van 40x40 mm ook wel uitzetpaaltjes worden genoemd?

Piketpalen plaatsen

Een korte piketpaal van 4x4 kunt u doorgaans wel de grond in slaan. Echter onze populaire vlonder piketten van 6x6x100 cm dient u altijd voor te boren. Ook kunt u bij machineverhuurbedrijven een benzine grondboor huren, dat gaat een stuk sneller. Doordat u een piketpaal van 1 meter lengte heeft blijft de vorst altijd onder uw piketpaal. Zo kan de vorst uw terras niet optillen.

Vlonder maken op piketpalen

Het beste is om uw vlonder te bouwen op piketpalen. Zo zitten uw onderliggers stevig past. Bij het plaatsen van onderbalken op tevens willen deze nog wel eens bol gaan staan. Bovendien heeft u met piketpalen een ventilatieruimte van minimaal 20 cm onder uw terras, ideaal voor het luchten van uw hout. Zo gaat uw vlonder veel langer mee.

Uw vlonderplank expert

Wij zijn uw specialist in vlonderplanken. Van goedkope terrasplanken van Geïmpregneerd hout of Lariks Douglas tot luxe hardhouten terrasdekdelen van duurzaam en stabiel Bankirai en Ipe hout. Ook voor het onzichtbaar monteren van vlonderplanken met een zijsponning (ook wel buitenparket genoemd) hebben wij speciale clips. Vraag desgewenst een proefmonster aan. Wij leveren houten vlonderplanken van 90 cm tot langer dan 5 meter. We hebben hoge omloopsnelheden en altijd A-kwaliteit.

Glad geschaafd is minder glad...

De trend zijn glad geschaafde vlonderplanken en extra brede terrasplanken van 19 cm breed. Glad geschaafde dekdelen noemen wij liever vlak geschaafd. Deze planken nemen weinig vocht en vuil op, veel spoelt er vanzelf al af. Bovendien zijn planken zonder groeven gemakkelijker schoon te vegen. Dat maakt glad geschaafde vlonderplanken dus juist allemaal minder glad dan loopdekdelen met groeven waar alg gemakkelijker in de naden groeit.

Kijk ook onder vlonderpalen en schutting palen voor meer vierkante palen van hardhout en geïmpregneerd hout.

Bestel vierkante, houten piketten bij uw nummer 1 houthandel voor hardhout en een snelle levering. Bekijk tevens ons uitgebreid assortiment ronde palen.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u