Dak / Schutting Draaibare Lamellen - 2 stuks rails Flex Fence 95 cm

Productnummer: DE13218 Voor verstelbare schutting of dak

Extra opties toevoegen
Planken set voor Flex Fence
Samenstelling Sluiten
  • € 73,95 Standaardproduct Dak / Schutting Draaibare Lamellen - 2 stuks rails Flex Fence 95 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Dak / Schutting Draaibare Lamellen - 2 stuks rails Flex Fence 95 cm

  • Maak draaibare lamellen met deze Flexfence
  • Roestvrijstaal
  • Voor schutting of te openen dak
  • Inclusief schermpallet voor extra bescherming tijdens transport
  • Exclusief schroeven voor de planken
  • Maximaal 95 cm lengte planken gebruiken is ons advies

Dak / Schutting Draaibare Lamellen - 2 stuks rails Flex Fence 95 cm

Met deze Flex Fence kunt eenvoudig een draaibare schutter scherm of een verstelbaar dak van uw overkapping maken.Dankzij de Flex Fence kunt u zelf bepalen wanneer u in wel of niet in de schaduw wilt zitten. Als u de Flex Fence gebruikt als tuinscherm gebruiken kunt u zelf bepalen wanneer u wel of geen doorkijk wilt hebben.

De set bestaat uit 2 RVS rails van 95 cm lang. Tussen deze rails kunnen 8 planken met een dikte van 1, 6 - 1,8 cm met een maximale lengte van 95cm geplaatst worden. De beugels van de Flex Fence, waar de planken aan gemonteerd worden, zijn 10 cm breed. Wij adviseren om hier planken van 14 - 14,5 cm te monteren. Hiervoor zou u onze gedroogde hardhouten of zwarte planken voor kunnen gebruiken. Dit soort planken werken minder.

Let op! Bij deze set worden alleen schroeven geleverd om de rails te bevestigen. Hierbij worden geen schroeven geleverd om de planken te monteren aan de rails.

Voorbeeld monteren verticale draaibare lamellen schutter scherm

Naast de Flex Fence dient u zelf planken bij te bestellen. Hou hier rekening mee met planken met een dikte van 1,6 - 1,8 cm en een breedte van 14 - 14,5 cm en met een maximale lengte van 95cm. Per 180 x 180 cm scherm heeft u 1 set Flex Fence nodig. De rails bevestigt u bij verticale lamellen onder en boven. Bestel bij deze set 8 planken en 2 hardhouten schuttingpalen van 7 x 7 cm en een schutting paal of balk als bovenligger voor extra stevigheid. Bij een verticale draaibare lamellen scherm gebruikt u ook een onderbalk van hardhout. Hier komt de onderste rail op. Bekijk ook de video op deze pagina. De bovenbalk adviseren wij standaard, omdat dit zorgt voor extra stevigheid. Zorg ervoor dat de planken niet te strak zitten en zo enigszins kunnen werken.

Voorbeeld monteren verstelbare overkapping dak

Bij uw overkapping maakt u een omlijsting van balken. De Rails monteert u aan de zijkanten op een hoogte van 240cm. Op deze hoogte kunnen de meeste mensen nog met de hand erbij om de lamellen te schuiven van positie. Wanneer uw overkapping breder is dan 100 cm kunt u kiezen voor meerdere sets. Maak op de grond eerst de constructie met de begin-, midden- en eindplank en hang dan het element tussen de balk. Daarna kunt u de overige planken monteren. Om deze manier kunt u het meest efficiënt werken.

De verstelbare louvre / shutter lamellen kunt u eenvoudig met de hand verstellen. Zorg er altijd voor dat de planken enige ruimte hebben om te werken. Let er op dat u de planken niet te strak tegen de rand van de RVS houders monteert. De schroeven om de rails te bevestigen zijn inbegrepen. De schroeven om de planken aan de rails te bevestigen zijn niet inbegrepen. Wij raden aan om hier 1.6 cm lange schroeven voor te gebruiken.

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Flex-Fence-Draaibare-Lamellen-2_3.jpeg Dak / Schutting Draaibare Lamellen - 2 stuks rails Flex Fence 95 cm Voor verstelbare schutting of dak Op voorraad
€ 73,95 Per stuk incl. BTW