Grindmatten

Bestel bij Gadero ook alle accessoires en hulpstukken voor de sierbestrating en het leggen van de sierbestrating. Dat is wel zo makkelijk en natuurlijk ook snel geleverd! Zorg bijvoorbeeld voor een grindmat voor grind of split. Dit vereenvoudigd het leggen van uw split of grind halfverharding en zorgt dat uw siergrind of tuinsplit op zijn plek blijft liggen. Dat alles voor een scherpe prijs en bezorging in heel Benelux! Bovendien zijn onze grindmatten in wit of zwart. Bovendien zijn onze grindplaten standaard voorzien van worteldoek aan de onderzijde, wel zo handig!

48 uurs geleverd

Grindmatten voor split en grind

Gadero heeft naast grindmatten een ruim assortiment betonnen terrastegels, Keramische terrasteges, terrasstenen, siersplit, siergrind en nog meer sierbestrating. Bestel samen met uw bestrating bij-artikelen als zand, opsluitbanden, voegmiddel, honinggraatmatten en voegkruisjes voor keramische tegels.

Heel veel benamingen voor grindmatten

Wist u dat grindmatten ook wel splitmatten, stabilisatiematten en honinggraatmatten worden genoemd. Ook komen we de termen grindplaten en splitplaten tegen. Heel veel benamingen voor hetzelfde product.

Oprit maken met split of grind

Wilt u een oprit maken van split of grind? Kies dan altijd diktemaat 8-16 mm, deze maat is geschikt voor autobanden en loopt fijn. Wij bezorgen split en grind in big bags bij u thuis. Hardlopers zijn basalt split antraciet zwart, Belgisch Ardenner split grijs of geel, rood mijnsteensplit en Yellow sun geel split.

 

 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode