Terrastegel 60Plus Soft comfort Misto 40 x 80 x 4 cm

Productnummer: EX1001084   |   Moderne terrastegel in handig formaat   |   Zeer onderhoudsvriendelijk

€ 38,06 per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel 60Plus Soft comfort Misto 40 x 80 x 4 cm

  • Geïmpregneerd & geborsteld
  • Een duurzame keuze
  • Zijdezachte afwerking
  • Veel kleuren en formaten beschikbaar
  • Niet geschikt voor oprit
  • Niet geschikt voor aftrillen

Terrastegel 60Plus Soft comfort Misto 40 x 80 x 4 cm

De terrastegel 60Plus Soft comfort Misto 40 x 80 x 4 cm van A-merk fabrikant Excluton is een duurzame keuze voor uw tuin die zorgen voor een moderne uitstraling. Omdat deze tuintegels zowel geborsteld als geïmpregneerd hebben deze tegels zeer weinig onderhoud nodig, maar blijven wel ontzettend mooi. Door hun relatief lage gewicht kunt u ze ook prima gebruiken voor uw dakterras. We raden u echter af deze terrastegels te gebruik voor uw oprit. Door de dikte van 4 cm kunnen ze namelijk geen zware belastingen dragen en kunnen onder deze omstandigheden breken. 

Zijdezachte afwerking

Door de zogenoemde veredelings behandeling hebben deze tuintegels een zachte afwerking.U kunt dus in de warmere maanden gerust zonder schoenen of slippers over uw bestrating lopen zonder dat dit onaangenaam voelt. Ook voor kinderen is dit een zeer geschikt tegel om op te spelen. Door de tegels te bewerken met speciale koolstofborstels worden ze niet alleen zijdezacht, het zorgt er ook voor dat de poriën afgedicht worden zodat vocht en vuil minder snel in de tegel trekken. Dit wordt nog eens versterkt door de impregnatielaag die mossen, algen en kalkuitbloei nog minder kans geeft uw bestrating aan te tasten. Geniet dus nog langer van een schoon terras. 

Verschillende kleuren en formaten beschikbaar

Is dit niet de Soft Comfort tegel die u zoekt? De Excluton 60Plus lijn biedt een ruim aanbod met veel verschillende kleuren en formaten. U vindt dus altijd een terrastegel die het beste bij u past. Niet overtuigd? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment betontegels, keramische tegels en natuursteen tegels. Vergeet niet uw extra toebehoren mee te bestellen om direct aan de slag te kunnen met uw nieuwe bestrating.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
60Plus Soft comfort terrastegel Misto 40 x 80 x 4 cm Terrastegel 60Plus Soft comfort Misto 40 x 80 x 4 cm   |   Moderne terrastegel in handig formaat   |   Zeer onderhoudsvriendelijk Op voorraad
€ 38,06 per m2 incl. BTW