Logo Gadero
service

Sus Sense White - Staande LED Buitenlamp 24V Suslight

Productnummer
SL270123
Energielabel A+
Lichtbereik 2 meter
IP65 - IK08
2,5 Watt
142 lumen
sus_sense_white_staande_buitenlamp_24v_1
Per stuk

99,45

incl. BTW

Op voorraad
48 uur
Details
Materiaalsoort
Aluminium
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 24V Kabelsysteem Suslight

  • 12 SAMSUNG LM281B LED lampjes

  • Lichtbereik: 2 meter rondstralend

  • Laag Verbruik 2,5 Watt

Specificaties

Materiaalsoort
Aluminium
Materiaal
Aluminium
Product type
Staande lampen
Kleur
Wit
Diameter
6,3 cm

Sus Sense White - Staande LED Buitenlamp 24V Suslight

De Sus Sense White is een staande LED buitenlamp met een ronde cilindrische vorm. Deze indicatieverlichting van Suslight kan perfect worden toegepast voor het verlichten van een oprit of een looppad van uw tuin. De Sus Sense White staande LED tuinlamp heeft een tijdloos rond design en beschikt over een wit gepoedercoate aluminium robuuste behuizing. De afmetingen van de ronde staande LED buitenlamp is 44,5 cm hoog en heeft een diameter van 6,3 cm, een mooie hoogte voor toepassing langs een pad of oprijlaan. De staande LED tuinlamp beschikt over een voetplaat met een diameter van 8 cm met 4 stuks voorgeboorde gaten waardoor deze eenvoudig is te monteren op bijvoorbeeld een terrastegel of houten vlonder.

De Sus Sense wordt tevens geleverd met losse grondpin van gepoedercoate aluminium met een hoogte van ca. 30 cm. Deze grondpen schroeft u aan de onderkant van voet en hiermee prikt u deze moderne staande tuinlamp met gemak in de grond of gras.

Door het slimme ontwerp met de lichtbron verwerkt in de armatuur onder het glas heeft de Sus Sens White een fraai lichtbereik van 2 meter rondom (360 graden). De Sus Sense 24V Staande LED buitenlamp in de kleur wit, wordt geleverd met 5 jaar volledige garantie.

LED Staande Buitenlamp

De Sus Sense White 24V Staande LED tuinlamp geeft indirect verspreid licht, waardoor u niet verblind wordt. De Sus Sense White heeft een lichtbereik van 2 meter rondom. Hiermee komt deze LED staande buitenlamp het best tot zijn recht als indicatie verlichting langs een oprit of tuinpad van uw tuin. Deze Sus Sense White van Suslight beschikt over 12 stuks Samsung LM281B LED lampjes. Door het lage stroomverbruik van slechts 2,0 Watt is deze LED staande buitenlamp ook energiezuinig (Energielabel A+). De Sus Sense White heeft een IP waarde van IP65, wat inhoudt dat deze opritverlichting voor buiten goed bestand is tegen allerhande weersinvloeden.

Installatie LED Staande Buitenlamp

De Sus Sense White van Suslight is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te monteren en te installeren. Middels de connector sluit u deze staande buitenlamp eenvoudig aan op het 24V Kabelsysteem van Suslight. Voor het plaatsen van 1 stuks Sus Sense White staande tuinlamp heeft u minimaal 1 transformator en 24V stroomkabel nodig.

24V Kabelsysteem

Meerdere LED staande buitenlampen langs een oprit of tuinpad plaatsen? Let op! Per staande buitenlamp heeft u telkens 1 stuks T-connector nodig (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodigde T-Connectoren). Stroomkabels voor het doorlussen van meerdere LED lampen in uw tuin in een licht circuit vanuit een Transformator zijn leverbaar in diverse lengtematen van 1, 2, 5 tot maar liefst 25 meter. Tussen de transformator en voor de eerste aan te sluiten LED tuinlamp zijn tevens 24V schemerschakelaars leverbaar voor het automatisch in en uitschakelen van het licht wanneer het donker wordt. Kijk voor alle benodigde en verkrijgbare accessoires bij de bijbehorende producten rechts op deze pagina.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED staande tuinlampen van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw staande LED buitenlampen voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Kabelsysteem van Suslight geïllustreerd wordt.