Logo Gadero
service

Sus Sense Green - Staande LED Buitenlamp 24V Suslight

Productnummer
SL270126
Energielabel A+
Lichtbereik 2 meter
IP65 - IK08
2,5 Watt
142 lumen
sus_sense_green_staande_buitenlamp_24v_1
Per stuk

99,45

incl. BTW

Op voorraad
48 uur
Details
Materiaalsoort
Aluminium
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 24V Kabelsysteem Suslight

  • 12 SAMSUNG LM281B LED lampjes

  • Lichtbereik: 2 meter rondstralend

  • Laag Verbruik 2,5 Watt

Specificaties

Materiaalsoort
Aluminium
Materiaal
Aluminium
Product type
Staande lampen
Kleur
Groen
Diameter
6,3 cm

Sus Sense Green - Staande LED Buitenlamp 24V Suslight

De Sus Sense Green is een ronde staande LED buitenlamp van Suslight die niet misstaat als indicatie verlichting langs een oprit of een looppad van uw tuin. De Sus Sense Green staande LED staande tuinlamp heeft een strak rond design en bestaat uit een robuust groen gepoedercoate aluminium behuizing. Deze ronde LED staande tuinlamp is 44,5 cm hoog en heeft een diameter van 6,3 cm. De LED tuinpaal lamp beschikt over een voetplaat met een diameter van 8 cm met 4 stuks voorgeboorde gaten waardoor deze eenvoudig is te monteren op bijvoorbeeld een terrastegel of houten vlonder.

De Sus Sense wordt tevens geleverd met losse grondpin van gepoedercoate aluminium met een hoogte van ca. 30 cm. Deze grondpen voor de staande tuinverlichting schroeft u aan de onderkant van voet en hiermee prikt u deze moderne tuinlamp met gemak in de grond of het gras.

Door het slimme ontwerp met de lichtbron verwerkt in de armatuur onder het glas heeft de Sus Sens Green een fraai lichtbereik van 2 meter rondom (360 graden). De Sus Sense 24V Staande LED buitenlamp in de kleur groen wordt geleverd met 5 jaar volledige garantie.

LED Staande Buitenlamp

De Sus Sense Green 24V Staande LED tuinlamp is zo ontworpen dat de lichtbron niet direct in het zicht zit waardoor u niet verblind wordt. De Sus Sense Green heeft een lichtbereik van 2 meter rondom. Hiermee komt deze LED staande buitenlamp het best tot zijn recht als indicatieverlichting langs een oprit of tuinpad van uw tuin. Deze Sus Sense Green van Suslight beschikt over 12 stuks Samsung LM281B LED lampjes. Door het lage stroomverbruik van slechts 2,0 Watt is deze LED staande tuinlamp ook energiezuinig (Energielabel A+). De Sus Sense Green heeft een IP waarde van IP65, wat inhoudt dat deze opritverlichting voor buiten goed bestand is tegen allerhande weersinvloeden.

Installatie LED Staande Buitenlamp

De Sus Sense Green van Suslight is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te monteren en te installeren. Middels de connector sluit u deze staande buitenlamp eenvoudig aan op het 24V Kabelsysteem van Suslight. Voor het plaatsen van 1 stuks Sus Sense Green staande tuinlamp heeft u minimaal 1 transformator en 24V stroomkabel nodig.

24V Kabelsysteem

Meerdere LED staande buitenlampen langs een oprit of tuinpad plaatsen? Let op! Per staande buitenlamp heeft u telkens 1 stuks T-connector nodig (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodigde T-Connectoren). Stroomkabels voor het doorlussen van meerdere LED lampen in uw tuin in een licht circuit vanuit een Transformator zijn leverbaar in diverse lengtematen van 1, 2, 5 tot maar liefst 25 meter. Tussen de transformator en voor de eerste aan te sluiten LED tuinlamp zijn tevens 24V schemerschakelaars leverbaar voor het automatisch in en uitschakelen van het licht wanneer het donker wordt. Kijk voor alle benodigde en verkrijgbare accessoires bij de bijbehorende producten rechts op deze pagina.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED staande tuinlampen van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw staande LED buitenlampen voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Kabelsysteem van Suslight geïllustreerd wordt.