Logo Gadero
inspiratieservice

Sus One Bamboo RVS - Staande LED Buitenlamp 24V Suslight

Productnummer
SL270132
Energielabel A++
Lichtbereik 2 meter
IP Waarde: IP65 – IK08
2,2 Watt
238 lumen
one_bamboo_rvs_24v_led_tuinlamp
one_bamboo_rvs_24v_led_tuinlamp_vooraanzicht
one_bamboo_rvs_24v_led_tuinlamp_achteraanzicht
one_bamboo_rvs_24v_led_tuinlamp_zijaanzicht
one_oak_black_24v_led_tuinlamp_vooraanzicht
one_oak_black_24v_led_tuinlamp_zijaanzicht
one_oak_black_24v_led_tuinlamp_achteraanzicht
one_oak_black_24v_led_tuinlamp
Per stuk

444,75

incl. BTW

Op voorraad
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • 24V Kabelsysteem Suslight

  • 12 stuks SAMSUNG LED lampjes

  • Lichtbereik 2 meter

  • Laag Verbruik 2,2 Watt

Specificaties

Materiaal
Bamboe
Kleur
Grijs

Sus One Bamboo RVS - Staande LED Buitenlamp 24V Suslight

De Sus One Bamboo RVS 24V staande tuin ledlamp, valt meteen op mijn zijn unieke ontwerp. De tuinlamp is 70 cm hoog en gemaakt van hoge kwaliteit materialen. De staander van deze Sus One Bamboo RVS tuinlamp bestaat uit duurzaam bamboe hout en het lichtarmatuur en de voet zijn vervaardigd uit RVS316.

Deze unieke LED staande buitenlamp voor bijvoorbeeld langs een pad of oprit, is 70 cm hoog, 14 cm breed en 4 cm diep. De staande LED tuinlamp beschikt over een RVS voetplaat met 4 stuks voorgeboorde gaten waardoor deze eenvoudig is te monteren op bijvoorbeeld een terrastegel of houten vlonder. Door het slimme ontwerp met een RVS rond vormgegeven moderne LED Wandlamp heeft de Sus One Bamboo RVS een fraai lichtbereik van 2 meter met een stralingshoek van 110°.

LED Staande Buitenlamp

De Sus One Bamboo RVS 24V Staande LED tuinlamp is zo ontworpen dat de lichtbron niet direct in het zicht zit waardoor u niet verblind wordt. Hiermee komt deze LED staande buitenlamp het best tot zijn recht als indicatieverlichting langs een oprit of tuinpad van uw tuin. Deze Sus One Bamboo RVS van Suslight beschikt over 12 stuks Samsung LED lampjes. Door het lage stroomverbruik van slechts 2,2 Watt is deze LED staande tuinlamp ook energiezuinig (Energielabel A++). De Sus One Bamboo RVS heeft een IP waarde van IP65, wat inhoudt dat deze opritverlichting voor buiten goed bestand is tegen allerhande weersinvloeden.

Installatie LED Staande Buitenlamp

De Sus One Bamboo RVS 24V Staande LED tuinlamp van Suslight is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te monteren en te installeren. Middels de connector sluit u deze staande buitenlamp eenvoudig aan op het 24V Kabelsysteem van Suslight. Voor het plaatsen van 1 stuks Per LED tuinlamp heeft u minimaal 1 transformator en 24V stroomkabel nodig.

24V Kabelsysteem

Meerdere LED staande buitenlampen langs een oprit of tuinpad plaatsen? Let op! Per staande buitenlamp heeft u telkens 1 stuks T-connector nodig (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodigde T-Connectoren). Stroomkabels voor het doorlussen van meerdere LED lampen in uw tuin in een licht circuit vanuit een Transformator zijn leverbaar in diverse lengtematen van 1, 2, 5 tot maar liefst 25 meter. Tussen de transformator en voor de eerste aan te sluiten LED tuinlamp zijn tevens 24V schemerschakelaars leverbaar voor het automatisch in en uitschakelen van het licht wanneer het donker wordt. Kijk voor alle benodigde en verkrijgbare accessoires bij de bijbehorende producten rechts op deze pagina.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED staande tuinlampen van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw staande LED buitenlampen voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Kabelsysteem van Suslight geïllustreerd wordt.