Sus Cubes - Staande LED Buitenlamp 24V Suslight

Productnummer: SL27032   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik: 2 x 1,5 meter gericht   |   IP Waarde: IP65

Voor- en nadelen van Sus Cubes - Staande LED Buitenlamp 24V Suslight

  • 24V Quick-Safe Connect Systeem Suslight
  • 36 SAMSUNG LM281B LED lampjes
  • Lichtbereik: 2 x 1,5 meter gericht licht
  • Laag Verbruik 6,0 Watt

Sus Cubes - Staande LED Buitenlamp 24V Suslight

De Sus Cubes is de dubbele varriant van de Sus Cube en beschikt over 2 lichtbronnen. Deze strak vormgegeven staande LED buitenlamp van Suslight is daarmee erg veelzijdig en perfect voor het dubbel verlichten van elementen langs een oprit, grindpad of een looppad. Met de Sus Cubes dubbele staande LED tuinlamp verlicht u niet alleen een oprit of looppad maar ook meteen beplanting langs de oprit of grindpad.

De Sus Cubes heeft een uniek modern design en beschikt over een robuust zwart gepoedercoate aluminium behuizing. Deze LED buitenlamp voor langs een oprijlaan is 60 cm hoog. De fraaie strakke zwate gepoedercoate paal van deze stijlvolle buitenlamp is zelf 10 cm breed en 5 cm diep. De robuuste voet heeft een totale breedte van 15,3 cm en diepte van 10,2 cm. De verlichting / lichtbron is prachtig weggewerkt in twee strak vormgegeven cubussen die fraai op de smalle staander zijn verwerkt. Door het smalle ontwerp plaatst u de Sus Cubes staande buitenlamp eenvoudig langs donkere paden, een oprijlaan of grindpad als indicatielicht en als sfeerlicht voor beplating. De Sus Cubes 24V Staande LED buitenlamp zwart wordt geleverd met 5 jaar volledige garantie.

LED Staande Buitenlamp

De Sus Cubes 24V Staande LED tuinlamp is zo ontworpen dat de twee lichtbronnnen niet direct in het zicht zit waardoor u niet verblind wordt. De Sus Cubes heeft een lichtbereik van 2 x 1,5 meter gericht licht. Deze Sus Cubes van Suslight beschikt over 36 (2 x 18) stuks Samsung LM281B LED lampjes. Door het lage stroomverbruik van slechts 6,0 Watt is deze LED staande tuinlamp met lamp aan de voorkant en achterkant ook energiezuinig (Energielabel A++). De Sus Cubes heeft een IP waarde van IP65, wat inhoud dat deze veelzijdige opritverlichting voor buiten goed bestand is tegen allerhande weersinvloeden.

Installatie LED Staande Buitenlamp

De Sus Cubes van Suslight is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te monteren en te installeren. Middels de connector sluit u deze staande buitenlamp eenvoudig aan op het Quick-Safe Connect systeem van Suslight. Voor het plaatsen van 1 stuks Sus Cubes staande tuinlamp heeft u minimaal 1 transformator en 24V stroomkabel nodig.

24V Quick-Safe Connect systeem

Meerdere LED staande buitenlampen langs een oprit of tuinpad plaatsen? Let op! Per staande buitenlamp heeft u telkens 1 stuks T-connector nodig (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodige T-Connectoren). Stroomkabels voor het doorlussen van meerdere LED lampen in uw tuin in een licht circuit vanuit een Transformator zijn leverbaar in diverse lengtematen van 1, 2, 5 tot maar liefst 25 meter. Tussen de transformator en voor de eerste aan te sluiten LED tuinlamp zijn tevens 24V schemerschakelaars leverbaar voor het automatisch in en uitschakelen van het licht wanneer het donker wordt. Kijk voor alle benodigde en verkrijgbare accesoires bij de bijbehorende producten rechts op deze pagina.

De Sus Cubes van Suslight is ook leverbaar als 230V staande tuinlamp. Zo sluit u deze staande tuinlamp eenvoudig aan op bestaande grondkabels in uw tuin zonder transformator. Kijk voor 230 Volt Sus Cubes van Suslight en andere staande LED tuinlampen voor buiten onder de alternatieve producten onderaan deze pagina.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED staande tuinlampen van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw staande LED buitenlampen voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Quick-Safe Connect Systeem van Suslight geïllustreerd wordt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
2 x 1,5 meter gericht licht Sus Cubes - Staande LED Buitenlamp Suslight Sus Cubes - Staande LED Buitenlamp 24V Suslight   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik: 2 x 1,5 meter gericht   |   IP Waarde: IP65 Op voorraad
€ 184,75 Per stuk incl. BTW

MEGA Karibu actie: 10% korting!

Nog dagen uren en minuten!