Logo Gadero
service

Sus Sense Gold - Staande LED Buitenlamp 24V Suslight

Productnummer
SL270125
Energielabel A+
Lichtbereik 2 meter
IP65 - IK08
2,5 Watt
142 lumen
sus_sense_gold_staande_buitenlamp_24v_1
Per stuk

99,45

incl. BTW

Op voorraad
48 uur
Details
Materiaalsoort
Aluminium
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 24V Kabelsysteem Suslight

  • 12 SAMSUNG LM281B LED lampjes

  • Lichtbereik: 2 meter rondstralend

  • Laag Verbruik 2,5 Watt

Specificaties

Materiaalsoort
Aluminium
Materiaal
Aluminium
Product type
Staande lampen
Kleur
Goud
Diameter
6,3 cm

Sus Sense Gold - Staande LED Buitenlamp 24V Suslight

De Sus Sense Gold tuinpaal verlichting is een ronde hoge staande LED buitenlamp van Suslight die worden toegepast als indicatieverlichting voor het verlichten van een tuinpad of oprit van uw huis. De Sus Sense Gold staande LED tuinlamp heeft een modern rond design en beschikt over een robuust goudkleurig gepoedercoate aluminium behuizing. Deze ronde LED buitenlamp voor oprijlanen of tuinpaden, is 44,5 cm hoog en heeft een diameter van 6,3 cm. De staande LED tuinlamp beschikt over een voetplaat met een diameter van 8 cm, met 4 stuks voorgeboorde gaten maakt deze het eenvoudig om de buitenlamp te monteren op een tegel of een houten vlonder.

De Sus Sense wordt tevens geleverd met losse grondpin van gepoedercoate aluminium met een hoogte van ca. 30 cm. Deze grondpen schroeft u aan de onderkant van voet en hiermee prikt u deze moderne staande tuinlamp met gemak in de grond of het gras.

Door het slimme ontwerp met de lichtbron verwerkt in de armatuur onder het glas heeft de Sus Sens Gold een fraai lichtbereik van 2 meter rondom (360 graden). De Sus Sense 24V Staande LED buitenlamp in de kleur goud, wordt geleverd met 5 jaar volledige garantie.

LED Staande Buitenlamp

De Sus Sense Gold 24V Staande LED tuinlamp is zo ontworpen dat de lichtbron niet direct in het zicht zit waardoor u niet verblind wordt. De Sus Sense Gold heeft een lichtbereik van 2 meter rondom. Hiermee komt deze LED staande buitenlamp het best tot zijn recht als indicatieverlichting langs een oprit of tuinpad van uw tuin. Deze Sus Sense Gold van Suslight beschikt over 12 stuks Samsung LM281B LED lampjes. Door het lage stroomverbruik van slechts 2,0 Watt is deze LED staande tuinlamp ook energiezuinig (Energielabel A+). De Sus Sense Gold heeft een IP waarde van IP65, wat inhoudt dat deze opritverlichting voor buiten goed bestand is tegen allerhande weersinvloeden.

Installatie LED Staande Buitenlamp

De Sus Sense Gold van Suslight is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te monteren en te installeren. Middels de connector sluit u deze staande buitenlamp eenvoudig aan op het 24V Kabelsysteem van Suslight. Voor het plaatsen van 1 stuks Sus Sense Gold staande tuinlamp heeft u minimaal 1 transformator en 24V stroomkabel nodig.

24V Kabelsysteem

Meerdere LED staande buitenlampen langs een oprit of tuinpad plaatsen? Let op! Per staande buitenlamp heeft u telkens 1 stuks T-connector nodig (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodigde T-Connectoren). Stroomkabels voor het doorlussen van meerdere LED lampen in uw tuin in een licht circuit vanuit een Transformator zijn leverbaar in diverse lengtematen van 1, 2, 5 tot maar liefst 25 meter. Tussen de transformator en voor de eerste aan te sluiten LED tuinlamp zijn tevens 24V schemerschakelaars leverbaar voor het automatisch in en uitschakelen van het licht wanneer het donker wordt. Kijk voor alle benodigde en verkrijgbare accessoires bij de bijbehorende producten rechts op deze pagina.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED staande tuinlampen van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw staande LED buitenlampen voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Kabelsysteem van Suslight geïllustreerd wordt.