Logo Gadero
inspiratieservice

Lariks Douglas is niet alleen goedkoper van de vurenhouten variant van deze planken, het heeft ook die warme authentieke Lariks Douglas kleur waar veel klanten fan van zijn.

Bij Gadero bestelt u deze Lariks Douglas steigerplanken eenvoudig online. Let goed op het verschil tussen fijnbezaagd (licht ruw) en glad geschaafd. Wij bezorgen steigerhout bovenal in heel Nederland, België en zelfs in Duitsland of Frankrijk. Tevens leveren wij bijpassende balken en schroeven graag mee. 

Goedkope Steigerplanken

Lariks Douglas steigerplanken hebben een zeer voordelige prijs, wat u de mogelijkheid geeft om voor een aantrekkelijke prijs zelf meubels te maken. U heeft de keuze tussen glad geschaafde of fijnbezaagde steigerplanken. Fijnbezaagde planken zijn licht ruw en daardoor niet geschikt voor bijvoorbeeld een tafelblad, maar ze zijn wel goedkoper dan de glad geschaafde variant. Om uw Lariks Douglas steigerplanken zo lang mogelijk mooi te houden raden wij u aan om deze planken te behandelen met beits. Dit verlengt niet alleen de levensduur van deze steigerplanken, het zorgt er ook voor dat u de kleur langer behoudt.

Meer steigerhouten planken

Bekijk ook al onze steigerplanken voor vurenhouten of oud grijze steigerplanken. Vindt u Lariks Douglas hout te harsig? Bekijk dan ook ons alternatief in Red Class wood. U kunt onze glad geschaafde Lariks Douglas steigerplanken ook gebruiken als vlonderplank.

Prefab tuintafel, tuinbank of plantenbak van Lariks Douglas hout

Naast losse planken leveren wij ook kant en klare tuintafels, tuinbanken, opbergkisten en plantenbakken van glad geschaafd Lariks Douglas houten planken. Wilt u zelf aan de slag en iets timmeren van Lariks Douglas steigerhouten planken? Ontdek dan ook onze DIY tips op de klustips pagina. 

Glad geschaafd Lariks Douglas steigerplanken als vlonder

Doe dit alleen bij een zonnig gelegen terras of onder een overkapping. Zorg dan altijd voor een goede ventilatie en onderbalken om de 40cm. Onderschat de werking van Lariks Douglas verder niet, 12 mm tussen uw planken is echt een must. Zorg tevens voor een goede ventilatie onder uw vlonder en onderhoud uw planken. Bekijk ook het alternatief van Europees hardhouten vlonderplanken, de nieuwste trend. 

Zakelijk hout bestellen

Bent u hovenier, heeft u een timmerbedrijf of een klusbedrijf? Voor grote aantallen steigerhout bestellen ontdek Gadero Zakelijk. Met veel voordelen, extraatjes en korting op alle soorten steigerplanken.