Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte
  • Merk

Terrastegels 80x80 cm met coating

Zoekt u grote tuintegels met een coating in de maat 80x80 cm? Bij Gadero vindt u allerlei grote betontegels van 80x80cm in verschillende kleuren, met verschillende motieven en in verschillende dikten. Zo kiest u uit terrastegels van 4 cm dikte of uit betontegels geschikt voor een oprit van 6 cm dikte. 

Niet gevonden wat u zoekt? Kijk ook eens naar onze betontegels met deklaag of naar onze gecoate terrastegels in de populaire maat 60x60 cm.

Extra legtips

Let er bij het aanleggen van uw terras op dat u de 80x80 tegels op een geschikte ondergrond legt. Dit betekent dat u moet zorgen voor een stevig zandbed van minimaal 20 cm dik met daarop een laag Fundyking of Stabiking zodat het water eenvoudig weg kan lopen. Wij raden het absoluut af om uw tegels in cement of lijm te leggen. Dit zorgt ervoor dat de kans dat de tegels knappen of scheuren afneemt.

Bestel naast uw nieuwe terrastegels ook direct zandopsluitbandenwatergotenvoegmiddelen en andere benodigheden mee zodat u direct en zonder moeite terras kan aanleggen.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode