Logo Gadero
service

Terrastegels 80x80 cm

Zoekt u grote tuintegels met een coating in de maat 80x80 cm? Bij Gadero vindt u allerlei grote betontegels van 80x80cm in verschillende kleuren, met verschillende motieven en in verschillende dikten. Zo kiest u uit terrastegels van 4 cm dikte of uit betontegels geschikt voor een oprit van 6 cm dikte. 

Let er bij het aanleggen van uw terras op dat u de 80x80 tegels op een geschikte ondergrond legt. Dit betekent dat u moet zorgen voor een stevig zandbed van minimaal 20 cm dik met daarop een laag Fundyking of Stabiking zodat het water eenvoudig weg kan lopen. Wij raden het absoluut af om uw tegels in cement of lijm te leggen. Dit zorgt ervoor dat de kans dat de tegels knappen of scheuren afneemt.

Bestel naast uw nieuwe terrastegels ook direct zandopsluitbandenwatergotenvoegmiddelen en andere benodigdheden mee zodat u direct en zonder moeite terras kan aanleggen.

Niet gevonden wat u zoekt? Kijk ook eens naar onze betontegels met deklaag of naar onze gecoate terrastegels in de populaire maat 60x60 cm.