Logo Gadero
inspiratieservice

Tuinpad verlichting

Tuinpad Verlichting kopen? Bij Gadero vindt u tuinpad verlichting in de vorm van LED staande lampen voor het verlichten van donkere tuinpaden in een tuin. Kies voor een modern vormgegeven LED staande buitenverlichting van poedercoat staal die perfect te plaatsen zijn langs een smal tuinpad als indicatieverlichting. Naast luxe design gepoedercoate staande lampen in diverse kleuren zoals zwart, wit en cortenstaal vind je hier ook staande lampen van duurzame en natuurlijke materialen zoals bamboe en eiken hout. Houten LED staande tuinlampen hebben een robuust design en plaatst u eenvoudig langs een tuinpad of grindpad en geven een landelijk karakter aan uw tuin.

Verlichting Tuinpad

Op zoek naar verlichting voor een tuinpad? Je vindt bij Gadero het beste aanbod verlichting speciaal voor uw tuinpad. Of u nu op zoek bent naar een staande lamp (tuinpalen), grondspot of wandlamp voor het veilig verlichten van donkere tuinpade, u vindt alle soorten tuinpad verlichting hier. Naast tuinpad verlichting op 230 Volt vindt u hier ook een assortiment aan duurzame LED tuinlampen die eenvoudig zijn te plaatsen op laagspanning licht systemen op basis van 12V en 24V. Wilt u tuinpad verlichting in een lichtciruit op opstand slim willen besturen, of wenst u ook de lichtsterkte en kleur zelf te willen bepalen. Kies dan voor smart buitenverlichting als tuinpad verlichting.

Welke tuinverlichting om een tuinpad te verlichten?

Tuinverlichting geeft niet alleen sfeer aan uw tuin, maar is vooral ook praktisch als indicatieverlichting om een tuinpad of oprit te verlichten. Voor het verlichten van een tuinpad in uw tuin bestaan diverse oplossingen in de vorm van specifieke tuinlampen. Hieronder belichten wij drie type tuinlampen die het meeste worden gebruikt als tuinpad verlichting.

tuinpad-verlichting-grondspot

Staande lampen

Staande lampen, ook wel tuinpalen genoemd, is de meeste gebruikt vorm van tuinpad verlichting. Staande tuinverlichting is erg praktisch te gebruiken als indicatieverlichting langs de oprit of het tuinpad en geven ’s avonds in het donker de beoogde veiligheid. Staande tuinlampen voor langs een tuinpad, grindpad of oprit zijn daarnaast ook verkrijgbaar in vele soorten, maten en luxe uitvoeringen van zwart gepoedercoat staal tot duurzame houtsoorten. Kortom, de keuze is reuze. Met een design staande tuinlamp geeft u tuindag ook overdag extra karakter. Wilt u weten hoe u met een staande lamp een tuinpad kunt verlichten? Bekijk GaderoTV aflevering #224 Tuinverlichting aanleggen. In deze Gadero TV aflevering wordt o.a. een staande LED tuinlamp langs een tuinpad geplaatst.

Grondspots

Heeft u een tuinpad in de vorm van bestrating met meerdere niveaus met bijvoorbeeld een trap? Of heeft u een tuin met een natuurlijk karakater waarbij u geen staande lampen in wilt plaatsen? Grondspots kunnen dan uitkomst bieden. Een grondspot plaatst u relatief onzichtbaar in tegels of verwerkt u in een trap als indicatieverlichting langs een tuinpad. Grondspots zijn in tegenstelling tot veel staande lampen verkrijgbaar met difuuslicht. Deze spots geven een zacht en egaal licht, waardoor deze puur als indicatieverlichting uitstekend functioneren.

Wandlamp Buiten

Heeft u een donker tuinpad of oprit langs de gevel van uw woning of een grind langs een schutting. Dan kunt u ook gebruik maken van wandlampen. Het plaatsen van een wandlamp buiten kan eenvoudig op bestaande 230 Volt stroomaansluiting van uw woning en geven een naast de beoogde indicatie verlichting langs een tuinpad ook een prachtig sfeerlicht op uw gevel of schutting. Kortom, een wandlamp biedt een dubbele functie. Kies hierbij uit een downlight of up-and-downlight om uw huis en of schutting prachtig te accentueren. Op het gebied van wandlampen heeft u ook veel keuze.

tuinpad-verlichting-wandlamp

Alle LED tuinpad verlichting en tuinverlichting worden geleverd onder Thuiswinkel Waarborg garanties. Bestel uw LED tuinlampen bij Gadero voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België.