Logo Gadero
service

Tuinverlichting border

Tuinverlichting border kopen? Bij Gadero vindt je border verlichting in de vorm van duurzame LED buitenspots en grondspots voor het verlichting van borders in uw tuin. Kies voor een modern vormgegeven LED buitenspots die perfect te plaatsen in de aarde tussen borders. Naast duurzame LED border lampen op basis van 24 Volt vind je hier ook border tuinverlichting op 230 Volt. Bekijk hier ons aanbod aan border tuinverlichting grondpennen voor een prachtig accentlicht en sfeerlicht op uw aangelegde border in uw tuin. 

Waarom tuinverlichting border?

Borders geven het hele jaar door een uniek en kleurrijk effect in uw tuin. Een border, ofwel bloemperk, is een stukje afgebakend grond, van bijvoorbeeld muurelementen en stapelblokken, dat beplant is met mix van sfeervolle planten en bloemen en geven uw tuin net dat beetje extra sfeer. Met border tuinverlichting accentueert u uw prachtige borders vol met struiken, planten, bloemen of siergrassen in uw tuin. Met LED grondspots of buitenspot verlicht je van onderuit uw border, zodat deze ook tijdens het donker prachtig worden geaccentueerd in uw tuin.

Kant-en-klare Borderpakketten

Wilt u uw verhoogde borders vullen met borderplanten? Bij Gadero leveren we kant-en-klare bordersets. Dit zijn sets borderbeplanting bestaande uit combinaties van minimaal 3 soorten tuinplanten. Kies uit diverse thema's waaronder grondkruipers voor een onderhoudsvrije border, fraaie bloeiende vaste planten, bloeiende heesters en blijvend groene tuinplanten. Deze Kant-en-klare Borderpakketten zijn vervolgens prachtig te verlichten met ons assortiment border tuinverlichting.

Alle LED lampen voor op uw border worden geleverd onder Thuiswinkel Waarborg garanties. Bestel uw LED border lampen bij Gadero voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België.