Logo Gadero
service

Vlaggenmast Kerstboom Fairybell

Vlaggenmast Kerstboom Fairybell kopen? Gadero is officieel dealer van het patenteerde merk Fairybell vlaggenmast kerstbomen. Of u nu op zoek bent naar een vlaggenmast verlichting van 3, 4, 6, 8, 10 of 12 meter, u vindt hier een kerstboom voor vlaggenmast in elke uitvoering en maat met duizenden LED lampjes.

Naast vlaggenmast kerstverlichting inclusief mast, geleverd met deelbare aluminium mast vindt u hier tevens LED kerstbomen zonder mast geschikt voor bestaande vlaggenmasten in een tuin of bij een bedrijf. Bekijk hier de complete kerstboom vlaggenmast collectie van Fairybell.

Alle LED Fairybell verlichting worden geleverd onder Thuiswinkel Waarborg garanties, met de laagste prijsgarantie en een gratis retour optie. Bestel uw vlaggenmast kerstverlichting bij Gadero voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België zonder bezorgkosten.

Fairybell Aanbieding

Op zoek naar scherpe Fairybell kerstboom aanbieding of sale? Bij Gadero leveren wij alle vlaggenmast kerstbomen gratis, zonder bezorgkosten.

Vindt hier de scherpste Vlaggenmast Kerstboom Fairybell aanbiedingen tegen een goedkope prijs voor kerst 2023.

Wat is een Fairybell?

Het doordachte gepatenteerde Fairybell concept biedt een unieke en eenvoudige LED kerstboom voor een vlaggenmast met een prachtig effect. Dankzij het slimme ontwerp hijs je een Fairybell LED kerstboom in een handomdraai snel op in een vlaggenmast in uw tuin of bij uw bedrijf. Dankzij het gepatenteerde net met LED-lampjes met warm witte licht ontstaat een magisch lichteffect, waarbij er een sfeervolle kerstboom ontstaat rondom uw vlaggenmast. De unieke vlaggenmast verlichting van Fairybell zorgt voor een feestelijke kerstsfeer en is geschikt voor zowel buiten als binnen. Dankzij het doordachte systeem zet u binnen no-time een prachtig verlichte vlaggenmast kerstboom op. Fairybell vlaggenmast kerstverlichting is leverbaar in vele uitvoeringen en maten van 3, 4, 6, 8, 10 tot maar liefst 12 meter hoog. Vlaggenmast verlichting telt diverse hoeveelheid lampjes per uitvoering en lengte. Fairybell kerstbomen met meer LED lampjes met wit tinten zorgt voor een nog mooiere en prachtig verlichte kerstboom. Deze gezellige vlaggenmastverlichting met LED lampjes in de kleur warm wit is nu verkrijgbaar bij Gadero.

Fairybell Vlaggenmast Kerstboom

Fairybell Vlaggenmast Kerstboom met mast

Fairybell Vlaggenmast verlichting met mast kopen?Heeft u geen vlaggenmast in uw tuin? Gadero levert vlaggenmast kerstbomen van 3 en 4 meter standaard inclusief deelbare vlaggenmast van aluminium in de moderne zwart kleur. De deelbare mast bestaat uit o.a. een grondpin, toppaal en middenstukken en is eenvoudig in elkaar te klikken. Voor diverse Fairybell Vlaggenmast kerstbomen zijn deelbare aluminium vlaggenmasten leverbaar, zodat u ook eenvoudig een Fairybell LED kerstboom in uw tuin kunt plaatsen zonder de nood van een bestaande vlaggenmast. Voor de Fairybell Vlaggenmast 6 meter met 1200 en 2000 LED-lampjes kunt u optioneel een deelbare vlaggenmast mee bestellen bij Gadero. Bestel nu uw Fairybell met mast bij Gadero.

Fairybell Vlaggenmast Kerstboom zonder mast

Fairybell Vlaggenmast Kerstboom zonder mast kopen? Heeft u een vlaggenmast van 6, 8, 10 of 12 meter in uw tuin of bij uw bedrijf? Gadero levert vlaggenmast kerstverlichting exclusief mast uitgerust met LED-lampjes voor vlaggenmasten van 6, 8, 10 en zelfs 12 meter hoog. Deze vlaggenmast kerstbomen worden standaard geleverd exclusief vlaggenmast en zijn snel op te hijsen in bestaande masten. Bestel hier online uw unieke en gepatenteerde Fairybell kerstboom op vlaggenmast inclusief 2000 LED-lampjes en haal een echte eye catcher met veel kerstsfeer in huis. Bestel nu uw Fairybell zonder mast bij Gadero.

Waarom kiezen voor een Fairybell vlaggenmast kerstboom? 

Fairybell vervaardigd haar LED vlaggenmast kerstbomen met de fijnste materialen uit Europa. Kwaliteit en innovatie staan bij Fairybell letterlijk en figuurlijk hoog in het vaandel! Alle materialen en LED vlaggenmast verlichting zijn van de beste kwaliteit en 100% waterdicht, zodat u vele jaren kunt genieten van een verlichte vlaggenmast kerstboom. Dankzij het slimme en unieke systeem nemen de materialen ook weinig ruimte in beslag. Alle kerstbomen met LED vlaggenmast verlichting worden standaard geleverd met een weerbestendige 31 Volt transformator met een IP Rating van IP44 (Spatwaterdicht) en zijn daarmee bestand tegen weersinvloeden van buitenaf. Daarnaast zijn alle producten ontworpen en geproduceerd in Nederland. Kortom, vakmanschap en Made in Holland! Wilt u de kerstdagen betoveren? Kies dan voor Fairybell verlichting voor uw vlaggenmast.

Wat zijn de voordelen van een Fairybell Vlaggenmast Kerstboom?

Naast topkwaliteit biedt een Fairybell vlaggenmast verlichting kerstboom vele voordelen ten opzichte van goedkopere varianten of een traditionele echte kerstboom of kunstkerstboom. Hieronder leest u de voordelen van een vlaggenmast kerstboom.

 • Gemakkelijk en snel op te zetten - Dankzij het slimme Fairybell systeem zet u niet alleen binnen no-time een prachtig verlichte vlaggenmast op, maar breekt u deze ook weer snel af. Gemiddeld is een vlaggenmast kerstboom binnen 15 minuten op te zetten. Heeft u reeds een vlaggenmast in uw tuin, bestel dan eenvoudig vlaggenmast verlichting exclusief vlaggenmast. Heeft u geen vlaggenmast? Bestel dan eenvoudig Fairybell kerstverlichting inclusief mast met metalen grondpin. Wilt u op een snelle en eenvoudige manier uw tuin in kerstsfeer brengen? Dan is de kerstverlichting van Fairybell echt iets voor u. Met vlaggenmast kerstverlichting met LED lampjes dompelt u de buitenruimte gemakkelijk en snel om tot een ware kerstshow.

 • Laag energieverbruik - Benieuwd naar het stroomverbruik van een Fairybell? Dankzij de aanwezigheid van energiezuinige LED verlichting is het stroomverbruik van elke vlaggenmast verlichting, ongeacht het aantal lampjes, heel laag. Vrijwel alle producten zijn dan ook voorzien van energielabel A of A+. Tussen de transformator is tevens een smart stekker met timer functie te plaatsen voor slimme kerstverlichting.

 • Geen gereedschap nodig - Voor het opzetten van een Vlaggenmast verlichting Kerstboom heeft u dankzij het doordachte systeem van Fairybell in de basis geen speciale gereedschap nodig. U ontvangt bij elke LED vlaggenmast verlichting in de kleur warm wit voor binnen en buiten handige vlaggenmast accessoires mee voor het snel opzetten. Het enige stuk gereedschap wat handig is bij het opzetten van een vlaggenmast boom met kerstverlichting is een (rubberen) hamer. Deze gebruikt u voor het plaatsen van de haringen en eventueel voor het in de grond plaatsen van de grondpaal bij een vlaggenmast kerstboom met deelbare mast.

 • Overal te plaatsen - Fairybell vlaggenmast verlichting is overal te plaatsen. Voor bestaande vlaggenmasten van 6, 8, 10 of 12 meter biedt Fairybell een LED kerstboom systeem aan. Vlaggenmast kerstbomen van 3 en 4 meter worden inclusief deelbare vlaggenmast van aluminium in de moderne kleur zwart geleverd. Voor diverse Fairybell Vlaggenmast kerstbomen zijn deelbare aluminium vlaggenmasten leverbaar, zodat u ook eenvoudig een Fairybell LED kerstboom in uw tuin kunt plaatsen zonder de nood van een bestaande vlaggenmast. Het enige wat u nodig heeft is een wat ruimte in uw tuin.

 • Veilig - Omdat elke kerstboomverlichting voorzien is van energiezuinige LED-lampjes op basis van laagspanning is het 100% veilig in gebruik. 

 • Garantie - Zoals eerder al vermeld staan o.a. kwaliteit hoog in het vaandel bij Fairybell. Een vlaggenmast kerstboom kopen? Met Fairybell haalt u kerstverlichting voor vlaggenmast in huis van de beste kwaliteit. Omdat Fairybell niet alleen kwaliteit biedt maar ook wil waarborgen ontvangt u altijd 3 jaar garantie op een vlaggenmast verlichting.

Meest gestelde vragen over Fairybell vlaggenmast kerstbomen

Hoe zet je een Fairybell op?

Benieuwd hoe u een Fairybell vlaggenmast verlichting als kerstboom opzet? Een van de voordelen van een vlaggenmast kerstboom, uitgerust met energiezuinige LED-lampjes, van het gepatenteerde merk Fairybell is dat deze binnen 15 minuten is op te zetten. Het opzetten van een Fairybell kerstboom op een vlaggenmast is eenvoudig door de slimme en doordachte constructie. De slimme en gepatenteerde Fairybell constructie zorgen voor een uniek kerstboom effect in uw tuin. Er zijn grofweg twee varianten van Fairybell kerstbomen verkrijgbaar, een variant met en een variant zonder deelbare vlaggenmast. 

Voor de Fairybell vlaggenmast kerstboom van 3 en 4 meter geldt dat deze standaard worden geleverd inclusief deelbare mast. Voor de 6 meter Fairybell vlaggenmast kerstboom kunt u optioneel een deelbare aluminum vlaggenmast mee bestellen in de kleur zwart. Voor de 8, 10 en 12 meter Fairybell vlaggenmast kerstbomen geldt dat deze altijd zonder deelbare vlaggenmast wordt geleverd. Deze hoge Fairybell vlaggenmast kerstbomen zijn geschikt voor tuinen waar reeds een bestaande vlaggenmast aanwezig is. Dompel uw de tuin om tot een kerstwonderland deze een vlaggenmast met Fairybell kerstverlichting.Het opzetten van de vlaggenmast kerstboom is eenvoudig en duurt niet langer dan 30 minuten, doordat u deze kerstboom net zo makkelijk als een vlag ophijst in de vlaggenmast.

Accessoires Fairybell Vlaggenmast Kerstboom

Voor beide varianten Fairybell vlaggemast kerstbomen geldt dat deze compleet worden geleverd met accessoires, zodat deze snel, eenvoudig en vooral stabiel op te zetten zijn. Denk hierbij aan een verbindingskabel, haringen, transformator en een oranje afstandsband. Optioneel zijn er ook handige extra Fairybell toebehoren mee te bestellen, waaronder een Fairybell verlengkabel van 10 meter (bij Gadero gratis meegeleverd, zolang de voorraad strekt) en een Fairybell Flex Bottom Cross geschikt, voor Vlaggenmast verlichting kerstbomen van 6, 8, 10 en 12 meter. De Fairybell Flex Bottom Cross monteert u in de onderzijde van de verlichting van de vlaggenmast kerstboom wanneer u geen haringen in een verharde ondergrond kunt plaatsen waaronder tegels. Bestel uw Fairybell Accessoires bij Gadero.

Fairybell, waar op letten?

Met een Fairybell vlaggenmast kerstboom haalt u een topkwaliteit product voor kerst in huis. Toch zijn er nog zaken waarop u dient te letten, zodat u jarenlang plezier kunt hebben van een kerstboom vlaggenmast in uw tuin tijdens de feestdagen. Hieronder leest u een aantal belangrijke aandachtspunten t.a.v. een vlaggenmast kerstboom artikel van Fairybell. 

 • Hanteer de meegeleverde instructies voor het opzetten en opbergen van de Fairybell kerstboom.

 • Gebruik altijd de meegeleverde IP44 adapter van Fairybell om de vlaggenmast kerstverlichting aan te sluiten. 

 • Zowel het lichtsnoer als de LED lampjes kunnen niet worden vervangen.

 • Wij adviseren om het lichtsnoer en adapter pas aan te sluiten op een netvoeding van 230V zodra de led vlaggenmast verlichting volledig staat.

 • Let op bij harde wind! Bij windkracht 6 of meer dient u de LED vlaggenmast verlichting naar beneden te halen. Bij gebruik van een deelbare vlaggenmast dient u deze ook te demonteren.

 • Het Fairybell kerstverlichting lichtsnoer heeft standaard een lengte van 2 of 3 meter. Wij adviseren om altijd Fairybell kerstverlichting altijd te combineren met officiële Fairybell verlengkabel van 10 meter. Zo koppelt u altijd veilig het lichtsnoer aan op de adapter (binnen) op een veilige droge plaats. 

 • Maakt u geen gebruik van de officiële Fairybell verlengkabel, zorg dan voor de correcte verlengsnoer die geschikt is voor buiten (IP44). Zo voorkomt u schade aan de vlaggenmast kerstverlichting

 • Houdt rekening met de benodigde en beschikbare ruimte rondom uw vlaggenmast. De omvang en breedte per Fairybell kerstboom verschilt van 2 tot wel 4 meter. Bekijk per gewenste Fairybell de breedte of diameter om te bepalen u hiervoor de ruimte heeft in uw tuin.

 • Is er een onderdeel kapot? Alle originele Fairybell onderdelen zijn zelf eenvoudig te vervangen. Neem contact op voor vervangende onderdelen.

Fairybell in de knoop?

Fairybell in de war? Hoe netjes u uw Fairybell kerstboom verlichting ook in de doos opbergt, het volgende kerst jaar komt het met knopen er weer uit. Het is een probleem dat iedereen herkent met lichtkabels, kerstversiering en netten, ze raken altijd in de knoop. Ook uw Fairybell net met LED-lampjes voor de vlaggenmast kan in de war raken. Op zoek naar instructies of tips om uw Fairybell vlaggenmast kerstboom uit de knoop en in originele vorm te krijgen? Volg onderstaande Instructies / stappen om uw Fairybell binnen mum van tijd weer uit de knoop te halen.

Let op! Maak de LED-lampjes van uw Fairybell niet los van de stoffen banden.

Tip! Om het Fairybell net met LED-lampjes uit de knoop te halen adviseren wij om onderstaande stappen uit te voeren met twee personen.

 • Stap 1 - Start altijd met de metalen haak aan de bovenkant van de Fairybell. Zorg dat u de haak in de grond fixeert, zodat deze niet kan verplaatsen. U kunt de haak aan de bovenkant ook tijdelijk vastzetten met een haring van uw Fairybell.

 • Stap 2 - Zorg ervoor dat u voorzichtig, 1 voor 1,  de 6 of 8 (verschilt per model) verticale banden van de Fairybell verlichting met daarop de LED-lampjes in een rechte lijn naar beneden trekt. Zorg dat u de twee buitenbaden links en rechts aan de buitenkant op de grond legt. De buitenbanden zijn de banden inclusief drukknopen. Als de banden met de LED-lampjes een beetje in de war blijven, kunt u proberen het net een beetje te schudden.

 • Stap 3 - Zorg dat 1 persoon de meest uiterst rechtse buitenband en 1 persoon de meest uiterst linkse buitenband in de handen neemt. Trek beide buitenbanden (op hetzelfde moment) voorzichtig naar buiten om de Fairybell uit te waaieren. Neem hiervoor de tijd en werk bij voorkeur van boven naar beneden.  Als de banden met de LED-lampjes een beetje in de war blijven, kunt u proberen het net een beetje te schudden. Daar waar nodig kunt u de laatste lampjes die nog vastzitten 1 voor 1 nog losmaken, tot alle banden netjes uit elkaar plat op de grond liggen.

Fairybell opbergen?

Om ervoor zorgen dat de Fairybell Vlaggenmast Kerstverlichting niet in de war of in de knoop raakt, start u met het zorgvuldig afbreken en opbergen. Net als het opzetten, neemt u hier de tijd voor. Volg onderstaande Instructies / stappen om uw Fairybell binnen mum van tijd weer netjes op te bergen.

 • Stap 1 - Zorg eerst dat u de adapter, de eventuele verlengkabel en de verbindingskabel netjes losgekoppeld en opbergt. 

 • Stap 2 - Ontkoppel alle zwarte banden van het Fairybell net met de LED-lampjes van de geplaatste haringen. Breng alle banden met LED-lampjes rustig naar de vlaggenmast.

 • Stap 3 - Haal vervolgens de haringen uit de grond en berg deze op, bij voorkeur in de doorzichtige sealbag waar ook u het oranje afstandstouw, de adapter en verbindingskabel in bewaard. Zo houd u alles netjes bij elkaar.

 • Stap 4 - Zet de originele lege Fairybell doos naast de vlaggenmast. 

 • Stap 5 - Laat de onderkant van het Fairybell net met de zwarte banden rustig zigzaggend in de doos zakken. Heeft u een vaste vlaggenmast? Laat het net dan rustig zakken via het touw van de mast. Heeft u Fairybell met deelbare vlaggenmast? Ontkoppel dan bij voorkeur per twee middenpalen om het net vervolgens rustig en netjes in de doos te laten zakken. Zorg er altijd voor dat de metalen haak aan de bovenkant ook boven in de doos komt te hangen.

Tip: U kunt er ook voor kiezen om per ca. 1 meter het Fairybell net met LED-lampjes met een touw netjes te bundelen en vast te zetten, voordat u deze in de doos laat zakken. Zo beperkt u het risico dat de kerstverlichting in de war en in de knoop raakt. Zo hangt u de vlaggenmast kerstverlichting het jaar tijdens kerst zonder problemen snel weer op.

Fairybell levering

Fairybell kopen? Bestel nu uw vlaggenmast kerstboom verlichting van Fairybell met gratis thuisbezorging al binnen 48-uur bij Gadero. Wij leveren bovendien gratis een officiële verlengkabel van 10 meter mee ter waarde van € 12,95 bij alle vlaggenmast verlichting van Fairybell, zolang de voorraad strekt.

Bekijk hier ook andere kerstversiering, grote kunstkerstbomen, houten kerstbomen en echte kerstbomen met snelle levering.

Fairybell vlaggenmast kerstbomen inspiratie