Logo Gadero
service

Vlonderplank Composiet Massief Bruin met grijstinten 1.6 x 19 cm MEEST VERKOCHT

Productnummer
LD40172-16-193-3000
Nieuw 2-kleurig profiel
3 jaar garantie
Duitse A-kwaliteit uit Novotech fabriek
model_vlonderplank_composiet_massief_bruin_dolomit_sfeer
model_vlonderplank_composiet_massief_bruin_dolomit
model_vlonderplank_composiet_massief_bruin_dolomitvlonderplank_composiet_massief_bruin_dolomit_terras
model_easydeck_dolomit_bruin_composiet_terrasplank
model_easydeck_dolomit_bruin_grijs_massief_wpc
model_dolomit_bruin_terrasplank_composiet_met_borstel_structuur
model_dakterras_massief_bruin_composiet
model_vlonderplank_composiet_massief_bruin
model_vlonderplank_composiet_massief_bruin_dolomit_16x193cm
model_compo3
Aanbieding
Per stuk,vanaf
55,45

49,90

incl. BTW

83,83 per ㎡

2 varianten op voorraad
1 tot 5 werkdagen
Details
Lengte
300 cm
Breedte
19 cm
Kies afmetingen
1 - 5 werkdagen
427 stuks
55,4549,90
1 - 5 werkdagen
358 stuks
73,9566,55
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Bijzondere mix van bruin en grijs tinten

  • In 3 en 4 meter lengtes te koop

  • Topkwaliteit composiet, Made in Germany, 3 jaar garantie

  • Kleurvast en eenvoudig schoon te vegen

  • Wordt iets lichter van kleur na verloop van tijd

Specificaties

Materiaal
Composiet
Houtsoort
Composiet
Kleur
Bruin
Breedte
19 cm
Dikte
1,6 cm
Benodigde per m2
1.68

Vlonderplank Composiet Massief Bruin met grijstinten 1.6 x 19 cm MEEST VERKOCHT

Sinds 2017 in ons assortiment zijn deze zogenamde Easydeck Dolomit 2-kleurige massief composiet terrasplanken van massief WPC. De bovenzijde is prachtig gestructureerd met als basis de kleur bruin en met grijstinten. Let op, deze 1.6x19 cm plank is maar 1 zijde te gebruiken. Kies uit de lengte maten 3 en 4 meten.

Samenstelling

Deze topkwaliteit 16 mm composiet vlonderplank in de kleur bruin (bruin grijs) bestaat voor 25% uit polymeer en voor 75% uit hout. De massief composiet vlonderplanken komen uit de Duitse Novotech fabriek en zijn van de beste kwaliteit. Dus geen Chinese kwaliteit, maar een topproduct uit Europa met 3 jaar garantie. De afmetingen van deze composiet terrasplank zijn 16 mm dikte, 190mm breedte en hier te koop in 3 en 4 meter. Het massief composiet terrasdekdeel springt direct in het oog vanwege haar extra breedte. U creeërt daarmee een unieke look voor uw vlonder.

Kwaliteit

Easydeck composiet heeft, omdat het deels uit kunststof bestaat, de eigenschappen veel meer kleurvast en onderhoudsarm te zijn dan hardhout of naaldhout. Op het oppervlak van de composiet vlonderplanken van Easydeck zijn houtvezels zichtbaar. Deze vervagen al na enkele maanden waardoor de terrasplank een fraaie, egaal bruin-grijze kleur krijgt. Deze 16 mm dikte massieve terrasdekdelen hebben direct uit voorrraad leverbaar. Wij raken niet uitgepraat over de prachtige borstel structuur en schitterende kleuren combinatie van bruin en grijs.

Minimale werking

Composiet terrasplanken krimpen en zetten ook nauwelijks uit bij allerlei weersomstandigheden. Echter moet u bij het leggen van uw terras door de aanwezige houtvezels rekening houden met minimaal 0.5 cm ruimte tussen elke plank. Ook in de lengte kunnen de composiet vlonderdelen uitzetten. Houdt daarom bij het kops doorleggen van de vlonderplanken minimaal 1 cm ruimte over aan de kopse kanten van elk dekdeel. Monteer deze composiet planken onzichtbaar met speciale Easydeck clips en Megawood eindclips voor de randen. U kunt deze 19 mm planken monteren op zowel 4 x 4 cm Easydeck massieve composietbalken of 4,5 x 7 cm hardhout balken. Tevens is montage op de 4x6x360 cm Megawood terrasplanken mogelijk. Deze balken bij voorkeur monteren op betonnen fundering of stevige tegels.

Montage Tips:

Met de Easydeck constructieregel of hardhout constructieligger legt u eenvoudig en snel een composiet vlonderterras. De composiet vlonderplanken kunnen met de Easydeck bevestigingsclips onzichtbaar worden bevestigd. Om de vlonderplanken goed te ondersteunen dient u maximaal 35 cm hart-op-harte ruimte tussen de constructieregels aan te houden. U kunt het doorkomen van onkruid voorkomen door worteldoek onder uw terras te leggen, zorg altijd voor een luchtruimte zodat de planken kunnen ademen.

Deze Easydeck composiet terrasplanken hebben het voordeel dat er in de planken zelf geen vocht blijft staan en het leggen op afschot is geen noodzaak. Door op de middelste constructieregel een zelfklevende bevestigingsband te plaatsen voorkomt u dat de composiet vlonderplanken verschuiven bij het monteren.

Onderhoud Megawood vlonderplanken

Wij adviseren uw Megawood terras 2x per jaar grondig te reinigen. Dit kan door uw vlonder schoon te vegen met een bezem. Vervolgens het volledige terras nat te maken met water en de vlonder nogmaals reinigen met een stevige borstel. U heeft voor deze behandeling geen schoonmaakmiddel nodig. Watervlekken kunnen ontstaan door water en stof. Deze vlekken kunnen met water en een harde schrobber verwijderd worden. Watervlekken zijn niet te vermijden, door uw terras met een afschot van 2% te plaatsen worden watervlekken in ruime mate voorkomen. Houdt er wel rekening mee dat u geen ijzeren dingen plaatst op deze composiet planken. IJzer in combinatie met water geeft namelijk vlekken die u moeilijk van uw vlonder af krijgt.

Bekijk alle composiet vlonderplanken. Van budget holkamer profielen tot massief wpc terrasplanken. Bij Gadero alleen A-kwaliteit van gerenommeerde merken.