Logo Gadero
service

Constructieregel Composiet Massief 4 x 4 x 300 cm Easydeck

Productnummer
LD40308-40-40-3000
constructieregel_composiet_easydeck_4x4x300cm
ae53206db0_1
Per stuk

29,45

incl. BTW

54 stuks op voorraad
48 uur
Details
Lengte
300 cm
Breedte
4 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Specificaties

Materiaal
Composiet
Houtsoort
WPC composiet
Kleur
Antraciet
Lengte
300 cm
Breedte
4 cm
Dikte
4 cm

Constructieregel Composiet Massief 4 x 4 x 300 cm Easydeck

Deze Easydeck constructieregel is gemaakt van massief composiet en heeft de afmetingen 4 x 4 x 300 cm. De constructiebalk is donkergrijs gekleurd en dient als ligger voor Easydeck composiet vlonderplanken.

Bij het leggen van uw composiet vlonderterras dienen de vlonderplanken goed te worden ondersteund om het doorzakken van of terras te voorkomen. Hou bij het leggen van de constructieregels als ligger maximaal 35 cm hart-op-hart ruimte aan. Om de groei van onkruid tegen te gaan legt u worteldoek onder uw vlonderterras.

Met de 16 mm dikte vlonderplanken van Easydeck komt u op een totale hoogte van 56 mm en bij de 19 mm dikte terrasplanken 59 mm dikte. Bij balkon of dakterras met minder werkende hoogte zijn er eventueel dunnere onderbalken beschikbaar (niet aanbevolen). De onderbalken altijd vastmaken aan uw ondervloer van tegels of hardhout 6x6 cm palen.

Easydeck composiet is ook ideaal voor het aanleggen van een dakterras of om de vloer van uw balon mee te bekleden. De 1.6 cm dikke Easydeck composiet vlonderplanken zijn zeer handig bij het leggen in kleine ruimtes. Wij adviseren altijd rubberen tegeldragers onder uw dakterras of balkon te leggen. Elke constructieregel dient om de 40 cm ondersteunt te worden door een rubberen tegeldrager.

Als alternatief is het ook mogelijk de Easydeck planken op hardhout 4.5 x 7 cm balken te monteren. Gezien de langere levensduur van composiet dan geïmpregneerd hout, adviseren we niet geïmpregneerde onderregels te gebruiken. Bij hardhout ook 35 cm hart tot hart ruimte aanhouden.