Logo Gadero
service

Vlonderplank Composiet Fiberdeck Premium Ipe 2.3 x 13.8 cm voor clips

Productnummer
FW40187-23-138-3000
Met speciale beschermlaag
2-zijdig te monteren
Kwalitatief hoogwaardig composiet voor voordelige prijs
model_vlonderplank_massief_composiet_fiberdeck_ipe_23x138mm_sfeer
model_vlonderplank_massief_composiet_fiberdeck_ipe_23x138mm
model_vlonderplank_massief_composiet_fiberdeck_ipe_23x138mm_terras
model_wpc_composiet_vlonderplanken_23x138mm_fun_dek_multibrown_wild_terras
model_wpc_composiet_vlonderplanken_23x138mm_fun_dek_multibrown_wild_vrouw
model_wpc_composiet_vlonderplanken_23x138mm_fun_dek_multibrown_wild_zwembad
model_wpc_composiet_vlonderplanken_23x138mm_fun_dek_multibrown_wild_glad_copy
model_wpc_composiet_vlonderplanken_23x138mm_fun_dek_multibrown_wild_detail_copy
model_wpc_composiet_vlonderplanken_23x138mm_fun_dek_multibrown_wild_loungeset
model_wpc_composiet_vlonderplanken_23x138mm_fun_dek_multibrown_wild_tuin
model_fw40187_23_138
model_wpc_composiet_vlonderplanken_23x138mm_fun_dek_multibrown_wild_profiel
model_wpc_composiet_vlonderplanken_23x138mm_fun_dek_multibrown_wild_houtnerf
model_wpc_composiet_vlonderplanken_23x138mm_fun_dek_multibrown_wild_vlak
Per stuk,vanaf

31,75

incl. BTW

76,69 per ㎡

3 varianten op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Lengte
300 cm
Breedte
13,8 cm
Kies afmetingen
1 - 5 dagen
76 stuks
31,75
1 - 5 dagen
66 stuks
42,45
1 - 5 dagen
87 stuks
50,75
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

 • Lichtgewicht composiet ook geschikt voor balkon of dakterras

 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

 • Met 20 jaar fabrieksgarantie, geproduceerd in de gerenommeerde Newtechwood fabriek

 • Met speciale beschermlaag tegen vlekken en verkleuring

 • Minder sterk dan massief composiet

 • Minimaal 2% afschot leggen een must

Specificaties

Afwerking hout
Glad geschaafd
Materiaal
Composiet
Houtsoort
Composiet
Kleur
Bruin
Breedte
13,8 cm
Dikte
2,3 cm
Benodigde per m2
2.4155

Vlonderplank Composiet Fiberdeck Premium Ipe 2.3 x 13.8 cm voor clips

Een terras met de look & feel van hout, zonder echt hout te gebruiken? Dat maakt u met deze 2.3 x 13.8 cm WPC composiet Fiberdeck Premium terrasplanken. Deze vlonderplanken hebben een diepe bruine kleur die veel wegheeft van Ipé hardhout. Door het geborstelde oppervlak en de zijde met houtnerf komt het uiterlijk dichtbij hout. Het voordeel van deze planken in dat ze nooit verkleuren, u heeft dus lang plezier van de mooie donkerbruine kleur. Daarnaast zijn ze zeer onderhoudsarm en zorgt de speciale beschermingslaag dat vet en vuil geen invloed heeft op de planken. Zo laten gemorst eten of drinken geen blijvende vlekken achter. Deze ronde holkamer composiet terrasplanken zijn voor een voordelige prijs verkrijgbaar bij Gadero.

Lichtgewicht holkamer composiet

Deze ronde holkamer composiet vlonderplanken zijn 23 mm dik en 138 mm breed. Ze zijn aan beide zijden geborsteld, wat voor een realistische houtlook zorgt. De ene zijde is glad geschaafd en de andere heeft een houtnerf. U bepaalt zelf welke kant u aan de zichtzijde legt. Holkamer composiet is zeer lichtgewicht door de open structuur. Dit maakt deze composiet planken populair voor een terras op een balkon of dakterras. Fiberdeck Premium terrasplanken monteert u met de bijbehorende clips. Zo heeft u geen zichtbare schroefgaten in uw vlonder en deze manier van monteren gaat veel sneller. Deze vorm van onzichtbare montage garandeert dat u maar weinig tussenruimte hoeft aan te houden.

Fiberdeck Premium monteren

De binnenkant van deze composiet planken is hol, wat als voordeel heeft dat deze planken weinig wegen. Het nadeel is dat er nog wel water in wil blijven staan, wat niet goed is voor de levensduur van uw planken. Het is daarom belangrijk dat u bij de montage altijd 2% afschot aanhoudt. Zo kan het water uit de planken lopen. Deze open structuur zorgt er ook voor dat deze planken niet zo sterk zijn als bijvoorbeeld massief composiet. Zorg er daarom voor dat er niet meer dan 35 cm hart tot hart afstand tussen de balken zit. Dit voorziet de composiet vlonderplanken van voldoende steun. Gaat u de planken aan de kopse kant doorleggen? Dan dient u dat op dubbele onderbalken en dubbele clips te doen. Voorkom dat u 2 planken op 1 clip monteert. Felixwood geeft 20 jaar fabrieksgarantie op deze Fiberdeck Premium terrasplanken.

Bevestiging clips Fiberdeck

Gebruik voor de bevestiging van de composiet terrasplanken de felixwood clipset en voor de eerste en laatste plank de cobra startclips. In de felixwood clipset zitten kunststof plankclips en RVS fixeringsclips. De fixeringsclips zorgen voor een rustig beeld, ook bij de kopse naden. Deze clips worden als volgt verdeeld (gebruik altijd 1 clip per kruising met de onderbalk).

 • Terras met één lengte plank, zonder kopse naden: plaats de fixeringsclips in het midden van de plank, op alle andere plaatsen bevestigen met kunststof clips.

 • Terras bestaande uit één kopse naad, 2 lengtes planken achter elkaar; Plaats de fixeringsclips aan de kopse naad van beide planken, op alle andere plaatsen gebruikt u de kunststof clips.

 • Terras bestaand uit 3 lengtes planken achter elkaar, dus 2 kopse naden; Bij de middelste plank komt de fixeringsclip in het midden. Bij de buitenste planken worden de fixeringsclips bij beide kopse naden geplaatst. Op alle andere plaatsen bevestigen met kunststof clips. (let op; middelste plank mag max. 4m lang zijn.)

Zorg ervoor dat ingesloten planken (terras met meerdere kopse naden) voldoende tussenruimte houden, ook composiet zal werken en kan enkele mm krimpen en uitzetten. Gebruik altijd 1 clip per kruising per onderbalk.

UV-bestendig composiet

Hout zal uiteindelijk vergrijzen door de invloed van de zon. Dit hoort voor ons bij de allure van het product, maar niet iedereen is hiervan gecharmeerd. Deze Fiberdeck Premium composiet terrasplanken zijn zeer kleurvast en UV-bestendig, wat betekent dat ze niet verkleuren in de zon. Zo behouden ze hun diepe bruine kleur. Daarnaast zijn deze vlonderplanken uitgerust met een speciale beschermlaag: Ultrashield. Deze laag zorgt ervoor dat vet en vuil niet tot de planken door kan dringen, waardoor er geen permanente vlekken in uw vlonder ontstaan. Zo is zelf gemorste rode wijn geen probleem! Composiet splintert niet en heeft geen scherpe randen, wat wel zo fijn is als u graag met blote voeten over uw terras loopt.

U vindt deze 2.3 x 13.8 cm composiet Fiberdeck Premium vlonderplanken Ipé Bruin in de lengtematen 300, 360, 400 en 500 cm bij Gadero.

Vergelijkbare producten