Logo Gadero
service

Vlonderplank Massief Composiet Fiberdeck Premium Multigrey Light 2.3 x 13.8 cm voor clips

Productnummer
FW40189-23-138-3000
Met speciale beschermlaag
2-zijdig te monteren
Sterk WPC composiet
model_vlonderplank_massief_composiet_multigrey_light_23x138mm
model_fun_deck_composiet_vlonderplank_23x138mm_multigrey_light
model_fun_deck_vlonderplank_composiet_terras_23x138mm
model_fun_deck_wpc_composiet_multigrey_light_138mm_vlakke_zijde_copy_1
model_fun_deck_wpc_composiet_multigrey_light_138mm_houtnerf_zijde_1
model_fun_deck_vlonderplank_composiet_zwembad_23x138mm
model_fun_deck_vlonderplanken_grijsbruin_23x138mm_zwembad_terras_1
model_fun_deck_vlonderplanken_grijsbruin_23x138mm_houtnerf_1
model_fun_deck_vlonderplanken_grijsbruin_23x138mm_vlak_1
Per stuk,vanaf

39,75

incl. BTW

92,62 per ㎡

3 varianten op voorraad
1 tot 3 werkdagen
Details
Lengte
300 cm
Breedte
13,8 cm
Kies afmetingen
1 - 3 werkdagen
11 stuks
39,75
1 - 3 werkdagen
7 stuks
52,95
1 - 3 werkdagen
3 stuks
66,25
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

 • Stevige en stabiele WPC composiet terrasplanken

 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

 • Met 25 jaar fabrieksgarantie, geproduceerd in de gerenommeerde Newtechwood fabriek

 • Met speciale beschermlaag tegen vlekken en verkleuring

 • Zwaarder dan holkamer composiet

Specificaties

Afwerking hout
Glad geschaafd
Materiaal
Composiet
Houtsoort
Composiet
Kleur
Grijs
Breedte
13,8 cm
Dikte
2,3 cm
Benodigde per m2
2.33

Vlonderplank Massief Composiet Fiberdeck Premium Multigrey Light 2.3 x 13.8 cm voor clips

Op zoek naar duurzame composiet vlonderplanken voor een terras bij uw zwembad of op een andere zonovergoten plek in de tuin? Kies dan voor deze grijsbruine massief composiet 2.3 x 13.8 cm Fiberdeck Premium vlonderplanken. Door de lichte kleur worden deze vlonderplanken niet snel warm in de zon. Daarnaast zijn ze door de speciale beschermlaag UV-bestendig en kleurvast, zodat ze hun mooie kleur behouden, ook in de volle zon. De lichte kleur van de planken komt goed tot zijn recht in een moderne tuin, bijvoorbeeld in combinatie met een lichte schutting van Fiberdeck schuttingplanken. Door de stabiele natuur van massief WPC hoeft u zeer weinig tussenruimte aan te houden, 5 mm is al genoeg. Zo legt u een heel strak en luxe terras.

Extra dik massief composiet

Deze massief composiet vlonderplanken zijn 23 mm dik en 138 mm breed. In tegenstelling tot holkamer composiet is massief composiet één geheel, wat het zeer stevig maakt. De planken zijn daardoor wel zwaarder, waardoor ze iets minder geschikt zijn voor een balkon of dakterras. Om de uitstraling van hout te evenaren hebben deze composietplanken een geborsteld oppervlak. U kunt deze vlonderplanken tweezijdig gebruiken. De houtnerf zijde lijkt het meest op echt hout en de glad geschaafde zijde is iets rustiger. Fiberdeck Premium heeft bijpassende clips, die het monteren van deze composiet vlonderplanken een stuk makkelijker maakt. Door deze clips te gebruiken houdt u al de gewenste tussenruimte aan, bovendien scheelt het u tijd in de montage. Deze manier van plaatsen wordt ook wel blind monteren genoemd, omdat u geen zichtbare schroefgaten in uw terras heeft.

Kleurvaste vlonderplanken

Deze vlonderplanken behouden altijd dezelfde kleur, alsof u ze net gelegd heeft. Dit komt door de bijzondere beschermlaag waar ze mee zijn uitgerust. Dit maakt deze composiet terrasplanken UV-bestendig en dus kleurvast. Bovendien zorgt deze laag ervoor dat vocht en vuil niet in de planken trekt. Hierdoor zijn ze zeer onderhoudsarm en kennen deze WPC planken weinig werking. Zelfs een gemorst glas rode wijn laat geen blijvende vlekken achter. Zo bent u in uw vrije tijd weinig tijd kwijt aan het schoonmaken en onderhouden van uw vlonder. Deze composiet planken zijn ideaal voor iedereen die graag met blote voeten over zijn terras loopt. Massief composiet splintert namelijk niet en heeft geen scherpe randen.

Fiberdeck Premium monteren

Massief composiet is zeer stevig en hoeft daardoor niet waterpas gelegd te worden. Hoewel deze WPC vlonderplanken heel stabiel zijn dient u wel rekening te houden met de werking van deze planken. Door de bijbehorende clips te gebruiken houdt u standaard de benodigde 5 mm aan. Zorg er ook voor dat de balkafstand nooit meer dan 40 cm hart tot hart is. Zo voorkomt u dat de planken gaan doorbuigen. Als u de planken gaat doorleggen dient u dit altijd op dubbele onderbalken en dubbele clips te doen. Wij raden u af om 2 planken op 1 clip te monteren. Felixwood geeft 25 jaar fabrieksgarantie op deze Fiberdeck Premium terrasplanken.

Bevestiging clips Fiberdeck

Gebruik voor de bevestiging van de composiet terrasplanken de felixwood clipset en voor de eerste en laatste plank de cobra startclips. In de felixwood clipset zitten kunststof plankclips en RVS fixeringsclips. De fixeringsclips zorgen voor een rustig beeld, ook bij de kopse naden. Deze clips worden als volgt verdeeld (gebruik altijd 1 clip per kruising met de onderbalk).

 • Terras met één lengte plank, zonder kopse naden: plaats de fixeringsclips in het midden van de plank, op alle andere plaatsen bevestigen met kunststof clips.

 • Terras bestaande uit één kopse naad, 2 lengtes planken achter elkaar; Plaats de fixeringsclips aan de kopse naad van beide planken, op alle andere plaatsen gebruikt u de kunststof clips.

 • Terras bestaand uit 3 lengtes planken achter elkaar, dus 2 kopse naden; Bij de middelste plank komt de fixeringsclip in het midden. Bij de buitenste planken worden de fixeringsclips bij beide kopse naden geplaatst. Op alle andere plaatsen bevestigen met kunststof clips. (let op; middelste plank mag max. 4m lang zijn.)

Zorg ervoor dat ingesloten planken (terras met meerdere kopse naden) voldoende tussenruimte houden, ook composiet zal werken en kan enkele mm krimpen en uitzetten. Gebruik altijd 1 clip per kruising per onderbalk.

U vindt deze 2.3 x 13.8 cm massief composiet Fiberdeck Premium vlonderplanken Multigrey Light in de lengtematen 300, 400 en 500 cm bij Gadero. Bekijk alle composiet vlonderplanken. Van budget holkamer profielen tot massief wpc terrasplanken. Bij Gadero alleen A-kwaliteit van gerenommeerde merken.

Bijbehorend bij dit product