Logo Gadero
service

Betonnen onderplaten, stapelplaten en motiefplaten

Bij een schutting van betonpalen en een houten tuinscherm kan een mooie onderplaat van beton niet ontbreken. Als u een schutting met een tuinscherm van 180 cm maakt, gebruikt u 1 onderplaat. Tuinschermen van 150 en 130 cm bieden ruimte voor 2 onderplaten. Bij Gadero vindt u verschillende betonplaten, in een brede en smalle variant. De smalle betonplaat weegt minder dan een brede betonplaat, waardoor u ze makkelijker verwerkt in een schutting. Ook zijn er betonplaten met verschillende tekeningen, kies bijvoorbeeld voor een onderplaat met het bekende rots- of leisteenmotief. 

Een hout-beton schutting bestaat uit meerdere onderdelen. Voor een compleet tuinscherm heeft u twee betonpalen, 1 of 2 onderplaten, een afdeklat van beton, een tuinscherm van 180, 150 of 130 cm en een houten afdeklat nodig. Al deze onderdelen voor een betonschutting vindt u bij Gadero. Onderplaten zijn er met verschillende motieven, zo hebben deze onderplaten de afbeeldingen van rotsen, leisteen, gestapelde stenen of rabat hout. Deze onderplaten plaatst u op elkaar door middel van veer en groef, waardoor ze mooi in elkaar vallen. Zo lijken de platen één geheel te vormen. Vindt u motiefplaten te druk? Dan kunt u ook voor gladde onderplaten kiezen. 

Bestel nu uw complete betonschutting bij Gadero. Wij leveren alles voor een schutting met betonpalen bij u thuis in Nederland en Vlaanderen. Kies uit antraciet of wit grijs betonnen platen voor uw schutting. Check per product welke betonpalen erbij passen.

TIP: Lees ook onze blog met keuzehulp tips voor welke betonpaal of sleufpaal en betonplaat kiezen. 

Betonnen onderplaten, stapelplaten en motiefplaten inspiratie