Gleufpalen van beton hebben over de lengte een sponning geschikt voor stapelbare blokhutprofielen of tuinschermen. Met gleufpalen van beton maakt een u zeer stevige en onderhoudsvrije schutting van 180, 200 of zelfs 220 cm hoog. Kies bij deze sleufpalen sets uit antraciet of wit grijs beton. U kunt betonnen gleufpalen ook los bestellen en vullen met dubbel rabat in plaats van blokhutprofielen, voor een iets speelser effect (zie blog met video over de verschillen). Of plaats deze speciale tuinschermen zonder tussenlatten in uw gleufpalen van beton.

Bekijk desgewenst ook onze gewone betonpalen zonder volledig sponning. Naast deze betonnen palen met gleuf hebben wij ook speciale betonpalen voor 2 luxe motiefplaten. De sponning van deze betonnen gleufpalen is altijd 35 mm. Doordat bij tuinschermen (verticaal geplaatst) aan 1 zijde de verticale lamellen nooit helemaal tot de zijkant doorlopen, passen alle schermen in de sponning. Op het moment is het vullen van gleufpalen met 1 betonnen onderplaat en daarna stapelbare blokhutprofielen van lariks douglas hout, Geïmpregneerd of steigerhout grijs ook erg in trek. Maak daarbij bovenlangs desgewenst een afwerklat. En bestel dan per gleufpaal ook een vullat mee, die vangt het verschil van de 35 mm sponning en de 28 mm dikte blokhutplanken op.

Wij hebben gleufpalen in antraciet zwart en wit grijs beton te koop in diverse soorten:

  • standaard betonnen tussenpaal met gleuven aan weerszijden
  • betonnen hoekpaal met 2 gleuven (voor betonschuttingen die de hoek omgaan)
  • betonnen T-paal met 3 zijden sleuven
  • kies uit diverse hoogtes (meest verkocht is de 270 cm voor standaard tuinen) 

Verschil tussen de betonpalen

Let op, bij het bouwen van een schutting van betonnen sleufpalen met betonplaten met rots, hout of leisteen motief altijd 2 onderplaten en 1 afdekkap per tuinscherm van 180x130 cm aanhouden!

Bekijk aflevering 68 van Gadero TV over betonpalen schutting:

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode