Welke verf voor beton schutting?
 

In deze video laat Gerben zien hoe jij je verkleurde betonnen schutting weer als nieuw kan laten lijken. Benieuwd hoe hij dat doet? Lees dan snel verder!

Betonnen schutting verven

Je komt ze steeds vaker tegen: beton schutting. Dit kan een houten schutting zijn in combinatie met schuttingpalen van beton, maar ook een volledige betonnen schutting. Beton kan na verloop van tijd ook gaan verkleuren. Om deze weer nieuw te laten lijken kun jij je beton schutting verven. Hiervoor kun je de beschermlaag van WS imperial Black gebruiken. Dit zorgt niet alleen dat je betonpalen weer een mooie donkere kleur hebben, maar is het ook een beste bescherming tegen vuil en groene aanslag. Je vindt de WS imperial Black terug in ons WS Products (Onderhoudsmiddelen) assortiment.

Stappenplan voor een beton schutting verven

Doe-het-zelf

Voorbereidingstijd:

15 minuten

Bouwtijd:

02 uur

Geschatte kosten:

€ 55,00 - € 600,00

Benodigdheden:

Roller
Schoonmaakborstel

Stap 1: "De betonnen afscheiding voorbehandelen"

Voordat je gaat schilderen met de WS imperial Black kun je de betonpalen eerst schoonmaken oftewel behandelen met de WS Advance. Dit zorgt voor een goede hechting van de WS imperial Black. Nadat je de betonpaal hebt behandeld met WS Advance kun je de paal schoon maken met water. Laat de betonpaal eerst goed drogen.

Stap 2: "De betonnen schutting verven met WS imperial Black"

Plak het houtgedeelte van de schutting eerst af. Hierna kun je de schutting schilderen met de WS imperial Black. Dit kun je aanbrengen met een roller. Begin aan de bovenkant van de paal. Wanneer je de eerste laag hebt aangebracht, kun je nog een dun laagje aanbrengen.

Benieuwd hoe je een beton schutting laat plaatsen? Bekijk dan Gadero TV 'Schutting van beton en hout plaatsen'.

Mis nooit meer acties, handige klustips, video's en hout en tuin trends van houthandel Gadero

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op Gadero TV voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer

pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram